AJM VAN HOUDT®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Regio Den Haag

AJM VAN HOUDT ®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Den Haag

Parket schuren in Leiden

Parket schuren in Leiden laat u doen door A.J.M. van Houdt! Met dank aan ons vakmanschap en onze kennis, kiest u bij ons voor kwaliteit. Woont u in de buurt van Leiden en omstreken, dan wij de perfecte professionals gespecialiseerd in parket schuren en lakken in Leiden. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring, omdat wij al meer dan 25 jaar parket schuren en lakken in Leiden en omgeving. Is uw parket verouderd, vervuild of beschadigd? Geen zorgen! Met ons vakmanschap schuren en lakken wij uw parketvloer. Als u besluit om contact op te nemen met ons bedrijf dat gespecialiseerd is in parketvloer schuren, komen wij uw parketvloer eerst grondig inspecteren. Dit vinden wij zeer belangrijk, zodat wij u vakkundig advies kunnen geven over de soort behandeling die uw parket nodig heeft in Leiden. De behandelingen kunnen bestaan uit parket schuren of parketvloer schuren en lakken. 

Wij streven altijd naar kwaliteit. Dit is waar het allemaal om draait bij A.J.M. van Houdt tijdens het schuren van uw parketvloer. Doordat wij al meer dan 25 jaar ervaring hebben, kunnen wij u verzekeren van kwaliteit. Wij schuren het soort parket of vloer dat u heeft. Wij schuren uw vloer van grof naar fijn, zodat uw parket egaal en strak is. Vervolgens lakken en polijsten wij uw parketvloer met speciale oliën. 

A.J.M. van Houdt is niet alleen werkzaam in Leiden maar ook in Alphen aan den Rijn, Delft en Zoetermeer.

A.J.M. van Houdt Onderhoudsproducten

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij al met vele merken en diverse soorten onderhoudsmiddelen mogen werken. Hierdoor weten we precies wat de invloed op uw vloer is van de verschillende merken en soorten. Wij kunnen daardoor uitstekend beoordelen welke middelen het beste van toepassing zijn op uw situatie.

Dit heeft ervoor gezorgd dat wij ook vaak benaderd om een adviserende rol aan te nemen voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar de beste parket onderhoudsproducten.  

Uw parket laten schuren en lakken in Leiden en omstreken

Het is normaal dat uw parket slijt of verouderd raakt, maar dat is geen probleem. Het maakt niet uit hoe zuinig u op uw parketvloer bent; aan de slijtage en veroudering ontkomt u niet. Als u dit wilt verhelpen, laat u uw parketvloer schuren door ons vakkundige team. Wij zijn werkzaam in Leiden en omstreken om uw parketvloer te schuren. Onze services bestaan uit parketvloer schuren of vloer schuren. Het voordeel van parketvloer schuren, is dat het u geld bespaart. Een nieuwe parketvloer aanschaffen is duurder dan uw parketvloer laten schuren. Onze specialist van A.J.M. van Houdt in Leiden geeft u graag advies over parket schuren. Wij zijn actief in Leiden en omstreken, waardoor wij binnen enkele minuten langs kunnen komen voor een gesprek en een grondige inspectie. 

De voordelen van parket schuren in Leiden

Wat voor voordelen biedt parketvloer schuren in Leiden en omstreken? Aangezien wij actief zijn in Leiden om uw vloer te schuren, kunnen wij binnen enkele minuten bij u zijn. Doordat wij lokaal gevestigd zijn in Leiden en omstreken kunnen wij zeer snel uw parket schuren. Onze expertise ligt in parket schuren. Wij inspecteren uw parket en geven vervolgens specifiek advies over wat voor behandeling uw parketvloer nodig heeft. Dit is wat ons onderscheidt van de concurrenten, die ook parket schuren in Leiden. Parket schuren vergt kennis en vakmanschap. Dit willen wij graag toepassen op uw parketvloer. 

Parketvloer schuren kan in Leiden en meer!

Niet zijn wij alleen werkzaam in Leiden, maar ook in andere steden om uw parket te schuren. Wij schuren uw parket in o.a.: Den Haag, Leiden, Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Delft, Zoetermeer en Wassenaar. Wilt u ook uw parket laten schuren? Neem vrijblijvend contact met ons op voor parket schuren in Leiden en omgeving. 

U vakkundig laten adviseren over parketvloer schuren in Leiden

Wilt u parket vloer schuren door een vakkundig team? Dan kiest u voor A.J.M. van Houdt. U doet er goed aan om uw parketvloer te laten schuren in omgeving Leiden. Wij zorgen voor een perfect parket hoe u het altijd hebt gewild. Parket schuren is wat wij met veel kennis en vakmanschap doen. Bent u geïnteresseerd in onze diensten in Leiden? Neem vrijblijvend contact met ons op om uw parket vloer te schuren of vul onderstaand formulier in.

Vraag direct een offerte aan
Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.