AJM VAN HOUDT®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Regio Den Haag

AJM VAN HOUDT ®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Den Haag

Parket schuren in Leiden

Parket schuren in Leiden? Dat laat u natuurlijk doen door de specialisten van A.J.M. van Houdt. Al jaren zijn wij bezig met het onderhoud en schuren van vloeren in de omgeving van Leiden en verder. Tijdens al deze jaren hebben we veel kennis opgedaan als het gaat om parketrenovatie en de vele soorten onderhoudsproducten. Wij weten precies welke producten we moeten gebruiken. Dit zorgt ervoor dat uw vloer weer als nieuw lijkt nadat wij uw parketvloer hebben geschuurd. Bovendien zal de vloer dankzij de afwerking zo goed als onderhoudsvrij zijn. Al meer dan 30 jaar zijn wij bezig met parket schuren in Leiden en omgeving. Naast Leiden zijn we ook werkzaam in de omgeving van KatwijkLeiderdorp, NoordwijkOegstgeest en Voorschoten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op of lees hieronder verder.

A.J.M. van Houdt Onderhoudsproducten

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij al met vele merken en diverse soorten onderhoudsmiddelen mogen werken. Hierdoor weten we precies wat de invloed op uw vloer is van de verschillende merken en soorten. Wij kunnen daardoor uitstekend beoordelen welke middelen het beste van toepassing zijn op uw situatie.

Dit heeft ervoor gezorgd dat wij ook vaak benaderd om een adviserende rol aan te nemen voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar de beste parket onderhoudsproducten.  

Wanneer parket laten schuren?

Wanneer u nog geen ervaring heeft met het onderhoud van een parketvloer, vraagt u zichzelf misschien af: Wanneer moet ik mijn parketvloer laten schuren? Het antwoord is alleen niet zo makkelijk te geven als het gaat om parket schuren in Leiden. Iedere vloer is namelijk in een andere staat. Zo zijn er vloeren die al jaren geen onderhoud hebben gehad of juist vloeren die vaak worden onderhouden. Het fijne van uw parketvloer schuren is dat er verschillende beschadigingen kunnen worden verholpen zoals:

 • Slijtage plekken
 • Waterschade
 • Krassen en lichte deuken
 • Kleurverschillen door zonlicht

Naast de verschillende beschadigingen kunnen wij er ook voor zorgen dat uw parketvloer een andere uitstraling krijgt en/of onderhoudsvriendelijker maken dankzij de behandeling na uw parketvloer schuren in Leiden. Over het algemeen kunnen parketvloeren tussen de drie en vijf keer worden geschuurd, afhankelijk van de dikte van de originele vloer en de kwaliteit. Het is wel belangrijk om het door een expert te laten doen omdat het al snel fout kan gaan door te diep schuren bijvoorbeeld. Bij A.J.M. van Houdt kennen we onze machines en de producten door en door waardoor we u kunnen garanderen dat u blij bent met het eindresultaat.

 

Specialisaties A.J.M. van Houdt

Om onze kwaliteit hoog te houden, werken we bij A.J.M. van Houdt enkel met medewerkers die beschikken over het vakdiploma ‘Allround Parketteur’. Zo bent u verzekerd dat uw parket schuren in Leiden of omgeving door echte professionals wordt gedaan. Daarnaast gebruiken wij alleen maar A-kwaliteit producten om het totaalplaatje compleet te maken. Om ervoor te zorgen dat alles naar wens gebeurt, houden we korte communicatielijnen naar u, de klant. Hierdoor kunnen er snel wijzigingen in het plan van parket schuren in Leiden worden doorgegeven. Wij zijn gespecialiseerd in het schuren en behandelen van uw parketvloer, vloerreparatie, vloerreiniging en het plaatsen van plinten. Om ons werk zo goed mogelijk uit te voeren, is het belangrijk dat u geen meubels meer heeft staan. Wij willen hier u graag bij helpen en hebben daarom een betrouwbare partner gevonden die uw meubels en spullen veilig opslaat en als wij ons werk hebben gedaan weer op de plek terugzet waar het hoort. Dit voorkomt dat u zelf nog van alles moet regelen.

Afwerking van de vloer

Bij A.J.M. van Houdt komen we niet alleen uw parketvloer schuren in Leiden. Wij kunnen ook uw vloer afwerken, en hier hebben we diverse soorten afwerking voor. Doordat wij als specialist verschillende afwerkingen kunnen aanbieden, zit er altijd een afwerking bij die voldoet aan uw wensen en behoeftes. Zo hebben wij olie, hardwax of lak afwerkmogelijkheden. Doordat zowel olie, hardwax als lak verschillende eigenschappen hebben, hebben ze ook andere voor- en nadelen. Benieuwd wat de beste afwerking is voor uw vloer? Wij informeren en adviseren u graag over welke afwerking het beste is voor na het parket schuren. Hierdoor weet u zeker dat uw vloer na onze behandeling volledig aansluit bij uw wensen.

Parket schuren in Leiden door A.J.M. van Houdt

 • Vele tevreden klanten
 • Zéér betrouwbaar
 • Al meer dan 30 jaar ervaring
 • Gediplomeerde parketteurs
 • Officieel erkend als specialist
 • Achteraf betalen
 • Stofvrij schuren

Hierboven staan enkele voorbeelden waarom u voor A.J.M. van Houdt moet kiezen voor uw parketvloer schuren in Leiden. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen of bent u benieuwd naar de uiteindelijke kosten? Vul dan onderstaand offerteformulier in en u ontvangt zo spoedig mogelijk een offerte met een heldere en scherpe prijsopgave.

Vraag direct een offerte aan
Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.