AJM VAN HOUDT®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Regio Den Haag

AJM VAN HOUDT ®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Den Haag

Parket schuren in Noordwijk

Bent u op zoek naar een expert als het gaat om parket schuren in Noordwijk? A.J.M. van Houdt is dan de partij waar u naar op zoek bent. Wij zijn al tientallen jaren bezig met het schuren van vloeren in de omgeving van Leiden zoals Katwijk, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en dus Noordwijk. Al meer dan 30 jaar schuren wij (parket)vloeren en laten we deze als nieuw stralen. Bij ons bent u dus verzekerd van kwaliteit en bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat. Meer weten wat wij kunnen betekenen als het gaat om parket schuren in Noordwijk? Lees dan hieronder verder of neem direct contact met ons op!

A.J.M. van Houdt Onderhoudsproducten

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij al met vele merken en diverse soorten onderhoudsmiddelen mogen werken. Hierdoor weten we precies wat de invloed op uw vloer is van de verschillende merken en soorten. Wij kunnen daardoor uitstekend beoordelen welke middelen het beste van toepassing zijn op uw situatie.

Dit heeft ervoor gezorgd dat wij ook vaak benaderd om een adviserende rol aan te nemen voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar de beste parket onderhoudsproducten.  

Wanneer parket laten schuren?

Wanneer parket laten schuren in Noordwijk? Dat is een vraag die wij regelmatig krijgen als het gaat om vloeronderhoud. Maar helaas kunnen wij hier niet zomaar antwoord op geven zonder de vloer eerst te inspecteren. Er zijn namelijk vele verschillende factoren die bepalen wanneer de vloer weer geschuurd dient te worden. Maar u kunt wel zelf kijken naar beschadigingen die wij kunnen verhelpen met uw vloer schuren in Noordwijk. Welke beschadigingen dat zijn? Dat zijn de volgende:

  • Slijtage plekken
  • Waterschade
  • Krassen
  • Lichte deuken
  • Kleurverschillen

Door te bekijken of een of meerdere van deze beschadigingen voorkomen, kunt u zelf al een beetje een indicatie maken of het tijd is om uw vloer te schuren in Noordwijk. Maar het oplossen van bovenstaande beschadigingen is niet het enige wat wij kunnen bereiken met uw parket te schuren. Zo is het ook mogelijk om de uitstraling van de vloer aan te passen. Meer over deze mogelijkheid leest u later bij de afwerking van de vloer.

Specialisaties A.J.M. van Houdt

Vloeren schuren in Noordwijk en omgeving zijn niet de enige specialisaties van A.J.M. van Houdt. Eigenlijk zijn we gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met vloeronderhoud zoals vloerreiniging, vloerreparatie en het plaatsen van plinten. Tijdens deze werkzaamheden gebruiken wij alleen maar de beste producten en materialen die beschikbaar zijn. Hierdoor bent u verzekerd van een bevredigend eindresultaat. Dankzij onze diverse specialisaties kunt u ook bij ons terecht voor wat anders dan uw parket schuren in Noordwijk. In sommige gevallen kan vloerreiniging ook voldoende zijn als uw parket vies is en is schuren te veel van het goede. Maar om al onze specialisaties uit te voeren is het wel belangrijk dat uw vloer leeg is. Hier kunt u zelf voor zorgen of zelf u derde partij inhuren maar het is ook dat u dit aan ons overlaat. Wij hebben een betrouwbare partner hiervoor. Zij halen uw spullen op, slaan deze op en brengen deze na afloop van onze werkzaamheden weer terug. Hierdoor hoeft u niet contact te houden met vele partijen, enkel met ons, A.J.M. van Houdt.

Afwerking van de vloer

Nadat wij klaar zijn met uw vloer schuren in Noordwijk, is het belangrijk dat wij een nieuwe afwerking aanbrengen op de vloer. Deze laag zorgt er namelijk voor dat het pas geschuurde hout beschermd wordt tegen vocht en dergelijke. Hierdoor blijft uw vloer langer mooi. Voor de afwerking is er de keuze uit diverse producten. Al deze producten hebben hun eigen kwaliteiten en eigenschappen. Hierdoor is verschillend per wensen en behoeftes wat de beste afwerking is. Zo kan het namelijk zijn dat het ene product zorgt voor een glanzende uitstraling van uw vloer terwijl een ander product zorgt voor een matte look. U kunt dus kiezen wat het beste bij uw interieur past. Wilt u meer weten over de keuze voor het juiste product? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u over de keuze van het juiste product.

Parket schuren in Noordwijk door A.J.M. van Houdt

  • Echte specialist als het gaat om vloeren schuren
  • Al vele tevreden klanten
  • Werknemers zijn allemaal gediplomeerd en echte specialisten
  • Stofvrij schuren
  • Mogelijkheid tot betalen na oplevering van uw vloer

Kortom: A.J.M. van Houdt is dé partij voor parket schuren in Noordwijk en omgeving. Wij staan voor u klaar als het gaat om vloeronderhoud. Wilt u meer weten over onze prijzen of wat wij voor uw vloer kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Vraag direct een offerte aan
Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.