AJM VAN HOUDT®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Regio Den Haag

AJM VAN HOUDT ®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Den Haag

Parket schuren in Leiderdorp

Uw parket schuren in Leiderdorp of omgeving? Kies dan voor de ervaring van A.J.M. van Houdt. Zo weet u zeker dat vakmensen aan de slag gaan met uw vloer. Na het schuren van uw vloer zal deze er weer als nieuw uitzien en kunt u de komende jaren weer vooruit. Al meer dan 30 jaar hebben wij ervaring. Hierdoor weten wij precies wat elke vloer nodig heeft. Is het weer tijd om uw parketvloer te schuren in Leiderdorp of omliggende steden zoals Leiden, Oegstgeest of Voorschoten? Neem dan contact op met A.J.M. van Houdt voor een scherpe offerte of lees hieronder verder.

A.J.M. van Houdt Onderhoudsproducten

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij al met vele merken en diverse soorten onderhoudsmiddelen mogen werken. Hierdoor weten we precies wat de invloed op uw vloer is van de verschillende merken en soorten. Wij kunnen daardoor uitstekend beoordelen welke middelen het beste van toepassing zijn op uw situatie.

Dit heeft ervoor gezorgd dat wij ook vaak benaderd om een adviserende rol aan te nemen voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar de beste parket onderhoudsproducten.  

Wanneer parket laten schuren?

Wij krijgen vaak de vraag wat het juiste moment is om parket te schuren in Leiderdorp. Helaas kunnen wij hier geen antwoord op geven. Het verschilt namelijk heel erg per vloer wanneer de vloer geschuurd moet worden. Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op de staat van de vloer. Maar wees niet getreurd, we kunnen wel wat informatie geven zodat u zelf een indicatie kunt maken of uw vloer geschuurd moet worden. We kunnen namelijk de volgende beschadigingen aanpakken met uw parketvloer schuren in Leiderdorp:

 • Slijtage plekken
 • Waterschade
 • Krassen
 • Lichte deuken
 • Kleurverschillen

Naast de beschadigingen die we hierboven hebben gegeven, kunnen we ook nog wat anders bereiken door uw parket te schuren in Leiderdorp. Zo kunnen wij de look van uw vloer en daardoor de hele ruimte veranderen. Met het schuren van de vloer wordt de afwerking verwijdert. Deze laag geeft juist de uitstraling aan een vloer. Meer over de afwerking leest u na de specialisaties van A.J.M. van Houdt.

Specialisaties A.J.M. van Houdt

Buiten het schuren van uw parketvloer in Leiderdorp hebben wij nog meer specialisaties zoals vloerreparatie, vloerreiniging en het plaatsen van plinten. Oftewel, bent u op zoek naar een partij voor vloeronderhoud? Dan bent u aan het juiste adres bij A.J.M. van Houdt. Wij richten ons volledig op het onderhouden en schuren van uw (parket)vloer. Om dit zo goed mogelijk uit te voeren, is het belangrijk dat uw vloer leeg is zodat wij geen obstakels hebben tijdens uw vloer schuren in Leiderdorp. U kunt zelf een partij regelen die uw spullen ophaalt en opslaat, maar u kunt dit ook aan ons overlaten. Wij hebben een betrouwbare partner gevonden. Zij kunnen uw spullen ophalen, opslaan en weer terugbrengen. Zo heeft u hier geen omkijken naar, wij zorgen dat dit allemaal goed verloopt.

Afwerking van de vloer

Als laatste na uw parket schuren in Leiderdorp is het belangrijk dat er bescherming wordt aangebracht in de vorm van de afwerking. Dit kan met een van de drie producten olie, hardwax of lak. Al deze producten geven een eigen draai aan het uiterlijk van de vloer. Hierdoor kunt u kiezen of u een glanzende of juist matte vloer wilt en er zijn nog veel meer mogelijkheden. Wilt u alles weten over de afwerking van uw vloer na het schuren door A.J.M. van Houdt? Neem dan contact met ons op en wij adviseren welke afwerking u het beste kunt kiezen.

Parket schuren in Leiderdorp door A.J.M. van Houdt

 • Betrouwbare partner
 • Tientallen jaren ervaring
 • Gecertificeerde vakmensen
 • Vele klanten gingen u voor en hebben een prachtige vloer gekregen
 • Stofvrij schuren
 • Betalen ná oplevering

Kortom; A.J.M. van Houdt is dé partij voor uw parket schuren in Leiderdorp en alles wat met vloeronderhoud te maken heeft. Wilt u weten of uw vloer klaar is om geschuurd te worden? Of wilt u weten wat de kosten zijn voor het schuren van uw vloer? Neem dan contact met ons op en wij kunnen u hier meer over vertellen. Of vul direct onderstaand offerteformulier in en ontvang een vrijblijvende, scherpe offerte in uw mailbox.

Vraag direct een offerte aan
Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.