AJM VAN HOUDT®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Regio Den Haag

AJM VAN HOUDT ®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Den Haag

Parket schuren in Oegstgeest

Op zoek naar een specialistische partij voor parket schuren in Oegstgeest? Dan bent u aan het juiste adres bij A.J.M. van Houdt. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring met vloeren schuren in de omgeving van Oegstgeest. Door te kiezen voor onze ervaring weet u zeker dat u tevreden zult zijn met het eindresultaat. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen met parket schuren in Oegstgeest, Leiden, Leiderdorp of Voorschoten? Lees dan verder.

A.J.M. van Houdt Onderhoudsproducten

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij al met vele merken en diverse soorten onderhoudsmiddelen mogen werken. Hierdoor weten we precies wat de invloed op uw vloer is van de verschillende merken en soorten. Wij kunnen daardoor uitstekend beoordelen welke middelen het beste van toepassing zijn op uw situatie.

Dit heeft ervoor gezorgd dat wij ook vaak benaderd om een adviserende rol aan te nemen voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar de beste parket onderhoudsproducten.  

Wanneer parket laten schuren?

Wanneer uw parket schuren in Oegstgeest vraagt u zich af? Helaas kunnen wij daar niet zomaar antwoord op geven. Er zijn meerdere factoren die hier een invloed op hebben. Het verschilt per vloer en het gebruik hiervan wanneer het tijd is voor het schuren van de vloer. Maar we laten u niet achter met deze informatie. Het is namelijk wel mogelijk om te vertellen welke problemen we met uw parket schuren in Oegstgeest kunnen aanpakken. Dat zijn de volgende problemen:

 • Slijtage plekken
 • Waterschade
 • Krassen
 • Lichte deuken
 • Kleurverschillen

Dus heeft u last van een van deze of meerdere problemen, dan is het tijd om uw vloer te schuren in Oegstgeest. Maar het zijn niet altijd maar problemen die u doen beslissen om uw vloer te laten schuren. We kunnen namelijk ook het uiterlijk van uw vloer veranderen door het schuren en het aanbrengen van een andere afwerking. Maar meer over de afwerking leest u na onze specialisaties.

Specialisaties A.J.M. van Houdt

Bij A.J.M. van Houdt zijn we onder andere gespecialiseerd in uw vloer schuren in Oegstgeest, maar dat is niet alles. U kunt ons ook inschakelen voor vloerreparatie, vloerreiniging en het plaatsen van plinten. Dus eigenlijk alles wat met vloeronderhoud te maken heeft. Omdat wij meer dan 30 jaar ervaring hebben en werken met alleen maar gediplomeerde vakmensen bent u verzekerd van een top eindresultaat. Om dit mooie eindresultaat te behalen is het wel belangrijk dat we op de beste manier kunnen werken. En om dit te doen, is het belangrijk dat uw vloer leeg is. U kunt zelf de spullen tijdelijk ergens opslaan en alles zelf regelen maar u kunt ook dit stukje uit handen geven aan A.J.M. van Houdt. Wij hebben een betrouwbare partner die uw spullen komt ophalen, veilig opslaat en natuurlijk ook weer terugbrengt als wij klaar zijn met het schuren van uw vloer in Oegstgeest.

Afwerking van de vloer

Na uw parket schuren in Oegstgeest is het tijd om een nieuwe afwerking aan te brengen. Met deze afwerking zorgen we voor een beschermende laag op uw vloer en wordt de uitstraling bepaalt. Afhankelijk van het gebruikte product kan uw vloer mat worden of juist een glans krijgen. Hiervoor hebben we drie verschillende producten: olie, hardwax en lak. Afhankelijk van het product waar u voor gaat, krijgt uw vloer een bepaalde uitstraling. Meer weten over de verschillen van deze producten of heeft u advies nodig over het kiezen van het juiste product? Neem dan contact met ons op.

Parket schuren in Oegstgeest door A.J.M. van Houdt

 • Tientallen jaren ervaring met vloeronderhoud
 • Betrouwbare partner voor vloeren schuren
 • Gecertificeerde werknemers
 • Vele tevreden mensen zijn u voorgegaan
 • Stofvrij schuren
 • Pas betalen ná oplevering

Kortom: A.J.M. van Houdt is dé partij als u uw parket wil laten schuren in Oegstgeest of omgeving. Meer weten over een van onze werkzaamheden of over de prijs van uw vloer schuren? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in.

Vraag direct een offerte aan
Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.