AJM VAN HOUDT®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Regio Den Haag

AJM VAN HOUDT ®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Den Haag

Parket schuren in Voorschoten

Een expert in parket schuren in Voorschoten? Dat is A.J.M. van Houdt. Al jaren zijn wij een begrip als het gaat om vloeren schuren in de omgeving van Leiden zoals Leiderdorp, Oegstgeest en dus Voorschoten. Wij zijn al meer dan 30 jaar bezig als specialist op het gebied van vloeren schuren. U kunt dus met een gerust hart voor ons kiezen als u op zoek bent naar een specialist voor vloeronderhoud. Wij werken enkel met de beste producten en het beste materiaal. Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of lees hieronder verder.

A.J.M. van Houdt Onderhoudsproducten

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij al met vele merken en diverse soorten onderhoudsmiddelen mogen werken. Hierdoor weten we precies wat de invloed op uw vloer is van de verschillende merken en soorten. Wij kunnen daardoor uitstekend beoordelen welke middelen het beste van toepassing zijn op uw situatie.

Dit heeft ervoor gezorgd dat wij ook vaak benaderd om een adviserende rol aan te nemen voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar de beste parket onderhoudsproducten.  

Wanneer parket laten schuren?

Wanneer ons parket laten schuren in Voorschoten? Dat is een vraag die wij vaak krijgen. Maar helaas kunnen we niet zomaar antwoord geven op deze vraag. Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op de staat van uw vloer en wanneer we deze zouden moeten schuren. Dit maakt het voor ons lastig om een precieze tijd aan te geven wanneer we uw vloer moeten schuren in Voorschoten. Maar we kunnen u wel aangeven wat we kunnen oplossen met het schuren van uw parketvloer. De problemen die we op kunnen lossen zijn:

  • Slijtage plekken
  • Waterschade
  • Krassen
  • Lichte deuken
  • Kleurverschillen

U kunt dus zelf kijken of het tijd is om uw vloer te schuren in Voorschoten als u veel van bovenstaande problemen ziet. Maar we kunnen niet alleen maar problemen oplossen. Een ander voordeel van het parket schuren is dat de hele uitstraling aangepast kan worden. Met het schuren van uw parketvloer wordt de afwerking verwijdert en juist deze laag bepaalt de uitstraling van de vloer. Meer over de afwerking leest u na de informatie over onze specialisaties.

Specialisaties A.J.M. van Houdt

Het lijkt er misschien op dat we alleen gespecialiseerd zijn in vloeren schuren in Voorschoten, maar niets is minder waar. Wij zijn gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met vloeronderhoud zoals vloerreparatie, vloerreiniging en het plaatsen van plinten. Door het gebruik van de beste materialen en producten kunnen wij u verzekeren dat u tevreden zult zijn met het eindresultaat dat wij u kunnen bieden. Om onze werkzaamheden op de best mogelijke manier uit te voeren is het belangrijk dat uw vloer helemaal leeg is. Het is mogelijk dat u zelf een partij regelt die uw spullen komt ophalen en opslaat. Maar wij hebben ook een betrouwbare partner. Zij kunnen uw spullen ophalen, op een veilige plek opslaan en later natuurlijk weer terugbrengen. Door te kiezen voor A.J.M. van Houdt voor uw parketvloer schuren in Voorschoten kunt u ook in z’n geheel ontzorgt worden dankzij ons en onze betrouwbare partner.

Afwerking van de vloer

De afwerking van de vloer is een van onze belangrijkste werkzaamheden. Na uw parket schuren in Voorschoten is namelijk de afwerking verwijdert en deze beschermt de vloer. Het is dus belangrijk om een nieuwe beschermende laag aan de vloer te geven zodat u niet bang hoeft te zijn als er per ongeluk wat valt of morst op de vloer. Daarnaast geeft het ook de bepaalde uitstraling aan de vloer. Aan de ene kant kan het zorgen voor bijvoorbeeld een matte afwerking maar een ander product kan weer zorgen voor een glanzende afwerking. Bedenk dus goed hoe u uw vloer wilt afwerken. Benieuwd welk product het meeste bij uw wensen past? Neem dan contact met ons op en laat u adviseren door een van onze experts.

Parket schuren in Voorschoten door A.J.M. van Houdt

  • Al tientallen jaren ervaring met vloeronderhoud
  • Grote tevreden klantengroep
  • Professionals met het juiste diploma
  • Stofvrij schuren
  • Pas betalen ná oplevering

Kortom: A.J.M. van Houdt is de partij als u op zoek bent naar een specialist voor parket schuren in Voorschoten of omgeving. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van vloeronderhoud? Of wilt u weten wat de kosten zijn voor uw (parket)vloer schuren? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in voor een scherpe en vrijblijvende offerte.

Vraag direct een offerte aan
Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.