AJM VAN HOUDT®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Regio Den Haag

AJM VAN HOUDT ®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Den Haag

Parket schuren in Katwijk

Op zoek naar een specialist als het gaat om parket schuren in Katwijk? Dan is A.J.M. van Houdt de partij voor u. Al vele jaren hebben wij ervaring met vloeren schuren in de omgeving van Leiden zoals dus Katwijk, Leiderdorp, Noordwijk, Oegstgeest en Voorschoten. Tientallen jaren zijn wij al specialist als het gaat om (parket)vloeren schuren. Hierdoor weet u dus zeker dat u gaat voor kwaliteit als u voor onze diensten kiest. Wij werken altijd met de beste producten en materialen. Wilt u meer weten wat wij voor uw vloer kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of lees snel verder.

A.J.M. van Houdt Onderhoudsproducten

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij al met vele merken en diverse soorten onderhoudsmiddelen mogen werken. Hierdoor weten we precies wat de invloed op uw vloer is van de verschillende merken en soorten. Wij kunnen daardoor uitstekend beoordelen welke middelen het beste van toepassing zijn op uw situatie.

Dit heeft ervoor gezorgd dat wij ook vaak benaderd om een adviserende rol aan te nemen voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar de beste parket onderhoudsproducten.  

Wanneer parket laten schuren?

Vaak krijgen wij de vraag: Wanneer ons parket laten schuren in Katwijk? Maar helaas kunnen wij hier niet zomaar antwoord opgeven als we de vloer niet hebben gezien en geïnspecteerd. Dit komt omdat er vele factoren zijn die invloed hebben op uw vloer en wanneer deze aan de beurt is om geschuurd te worden. Hierdoor is het voor ons lastig om aan te geven wanneer het verstandig is om uw parketvloer te schuren in Katwijk. Wel kunnen we aangeven wat we kunnen verhelpen met het schuren en dat is het volgende:

  • Slijtage plekken
  • Waterschade
  • Krassen
  • Lichte deuken
  • Kleurverschillen

U kunt dus zelf bepalen of het nodig is om uw vloer te schuren in Katwijk als u last heeft van een van bovenstaande punten. Maar dit zijn niet de enige redenen om te kiezen voor het laten schuren van uw vloer. We kunnen namelijk ook de complete uitstraling van uw vloer veranderen. Tijdens het schuren wordt namelijk de afwerking eraf gehaald en juist deze laag bepaalt de uitstraling. Meer hierover leest u zo meteen over de afwerking.

Specialisaties A.J.M. van Houdt

Buiten het vloeren schuren in Katwijk hebben wij nog meer specialisaties die te maken hebben met het complete vloeronderhoud. Zo zijn we ook gespecialiseerd in vloerreparatie, vloerreiniging en het plaatsen van plinten. Doordat wij enkel de beste producten en materialen gebruiken, weten wij zeker dat u tevreden zult zijn met het resultaat. Zo kunnen we u niet alleen helpen als het nodig is om uw parket te schuren in Katwijk, maar ook als u alleen de vloer wilt laten reinigen. Om ons werk echt goed te doen, is het namelijk belangrijk dat uw vloer helemaal leeg is. Dit kunt u zelf regelen en een extern bedrijf inhuren maar u kunt dit ook aan ons overlaten. Zo hebben wij namelijk een betrouwbare partner die dit voor u kan doen. Zij halen uw spullen op, bergen deze op een beveiligde locatie op en brengen deze ook weer terug zodra wij klaar zijn met uw parket schuren in Katwijk.

Afwerking van de vloer

Een van de belangrijkste onderdelen van vloeronderhoud en parket schuren in Katwijk is de afwerking van de vloer. Deze laag beschermt namelijk de vloer nadat deze geschuurd is. Deze moet opnieuw worden aangebracht omdat het schuren van de vloer ervoor zorgt dat de afwerking wordt weggehaald. Daarom is het belangrijk om deze opnieuw aan te brengen. Naast een beschermende functie heeft de afwerking nog een functie, namelijk een uitstraling geven aan de vloer. Zo verschilt het per product wat de uitstraling wordt. Het ene product zorgt namelijk voor een glanzende uitstraling, terwijl een ander product weer kan zorgen voor een matte afwerking. De keuze voor u, verschilt wat de wensen van u zijn als het gaat om de uitstraling van de vloer. Wilt u meer weten welk product het beste bij uw wensen past? Neem dan contact met ons op en wij kunnen u adviseren over het juiste product.

Parket schuren in Katwijk door A.J.M. van Houdt

  • Vele jaren ervaring met vloeren schuren en vloeronderhoud
  • Grote tevreden klantengroep
  • Alleen gediplomeerde professionals
  • Stofvrij schuren
  • Mogelijkheid tot betalen na oplevering

Al met al, A.J.M. van Houdt is dé partij als u op zoek bent naar een professional voor parket schuren in Katwijk en omgeving. Wilt u alles weten wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om vloeronderhoud en schuren? Of bent u bijvoorbeeld benieuwd naar de kosten voor uw parketvloer schuren? Neem contact met ons op of vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Vraag direct een offerte aan
Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.