Parket schuren Rotterdam

Laat het parket schuren in Rotterdam over aan AJM van Houdt. Als u kiest voor parketvloer schuren in Rotterdam, wilt u wel dat dit goed gebeurt, een parketvloer is namelijk erg gevoelig. De professionals van AJM van Houdt hebben al meer dan 25 jaar ervaring in een vloer schuren en lakken in Rotterdam en omstreken. Parketten die verouderd, beschadigd of vervuild zijn worden ons geschuurd en gelakt zodat de vloer weer als nieuw of zo goed als nieuw is. Zodra u contact met ons opneemt zullen we een afspraak maken om uw parketvloer grondig te inspecteren. Aan de hand van deze inspectie kunnen wij adviseren wat voor behandeling uw parketvloer nodig heeft. Dit kan zijn dat wij het parket schuren of de parketvloer schuren en lakken in Rotterdam.

Bij AJM van Houdt is kwaliteit altijd het punt waar het om gaat. Door de manier hoe wij parket schuren en lakken zorgen we voor tevreden klanten. Door onze kennis weten wij als niemand anders wat uw vloer nodig heeft. Wij schuren en lakken alle typen vloeren/parketten in Rotterdam en omstreken.

AJM van Houdt is niet alleen beschikbaar in Rotterdam maar ook in Schiedam, Vlaardingen en Gouda.

Parket schuren en lakken in Rotterdam en omgeving

Ondanks het zuinig aan doen en goed onderhoud van de parketvloer, zal er altijd slijtage ontstaan op de parketvloer. Natuurlijk zal dit vooral voorkomen op de delen van uw vloer waar veel wordt gelopen of wordt geschoven met meubelstukken. Wilt u dat uw vloer er weer mooi bij ligt? Kies dan voor de services van AJM van Houdt voor het onderhouden van uw vloer zoals parketvloer schuren en lakken in Rotterdam en omgeving. Dankzij het schuren en lakken bespaart u de kosten van een geheel nieuwe vloer. Een expert van AJM van Houdt geeft u graag advies over het parket schuren in Rotterdam wat wij voor u kunnen doen. 

Voordelen parket schuren Rotterdam

Er zijn meerdere voordelen die horen bij het parket schuren in Rotterdam door AJM van Houdt. Zoals gezegd zijn de kosten voor een vloer schuren en eventueel lakken goedkoper dan een geheel nieuwe vloer laten leggen. Parketvloer schuren in Rotterdam is iets wat wij al meer dan 25 jaar doen, hierdoor wordt uw vloer geschuurd door echte professionals met ervaring en praktijkkennis. Voordat wij aan het parket schuren, zullen wij de vloer grond bekijken. Hierdoor komen wij erachter wat uw vloer nodig heeft en geven deze behandeling. Dit is een onderscheidend onderdeel van AJM van Houdt. Wij laten onze werkzaamheden afhangen van hoe uw vloer er aan toe is en wat het nodig heeft. Dit vergt veel kennis en vakmanschap. Wij doen niets anders dan goede resultaten halen dankzij het parketvloer schuren in Rotterdam.

Vakkundig en vrijblijvend advies parket schuren Rotterdam en omgeving

AJM van Houdt staat voor u klaar om een vakkundig en vrijblijvend advies te geven over het parket schuren in Rotterdam. Wij zijn een vakkundig bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in parketvloer schuren en lakken in Rotterdam en omgeving. Wilt u meer weten over onze diensten of een afspraak maken voor een vloerinspectie? Neem dan contact met ons op.