AJM VAN HOUDT®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Regio Den Haag

AJM VAN HOUDT ®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Den Haag

Parket schuren in Gouda

Voor parket schuren in Gouda, bent u aan het juiste adres bij A.J.M. van Houdt. Wij zijn al meer dan 30 jaar bezig met het schuren van parketvloeren in de omgeving van Gouda. Door alle jaren die wij besteed hebben aan schuren en de vele producten die we hebben gebruikt voor de afwerking, hebben we een ideaal pakket samengesteld en weten we wat goed is voor uw vloer. Doordat iedere vloer weer anders wordt gebruikt en is afgewerkt, doen we altijd een inventarisatie voordat we te werk gaan. We bekijken per geval hoe we de parketvloer gaan schuren in Gouda of omgeving. A.J.M. van Houdt is ook beschikbaar voor werkzaamheden in Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen. Benieuwd naar wat wij voor uw vloer kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of lees hieronder verder.

A.J.M. van Houdt Onderhoudsproducten

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij al met vele merken en diverse soorten onderhoudsmiddelen mogen werken. Hierdoor weten we precies wat de invloed op uw vloer is van de verschillende merken en soorten. Wij kunnen daardoor uitstekend beoordelen welke middelen het beste van toepassing zijn op uw situatie.

Dit heeft ervoor gezorgd dat wij ook vaak benaderd om een adviserende rol aan te nemen voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar de beste parket onderhoudsproducten.  

Wanneer parket laten schuren?

Het verschilt per vloer wanneer u uw parket moet laten schuren in Gouda. Hierdoor kunnen wij niet een standaard antwoord geven. Maar heeft u een van onderstaande problemen op uw vloer, dan kunnen wij deze in ieder geval verhelpen door uw parketvloer te schuren.

 • Slijtage plekken
 • Waterschade
 • Krassen
 • Lichte deuken
 • Kleurverschillen door zonlicht

Bovenstaande problemen zijn vaak eenvoudig op te lossen door uw vloer te schuren in Gouda. Maar dit zijn niet de enige reden om uw vloer te schuren. Dankzij het schuren van het parket wordt namelijk de afwerking van de vorige keer verwijderd. Deze afwerking bepaalt ook mede de uitstraling van de vloer. Door het schuren en opnieuw afwerken kunnen wij uw vloer dus ook een nieuwe uitstraling geven. Bovendien wordt uw vloer weer onderhoudsvriendelijker door een nieuwe beschermlaag. Gemiddeld kunnen parketvloeren drie tot vijf keer geschuurd worden, afhankelijk van de dikte en de kwaliteit van de vloer. Zorg dus dat u weet hoe vaak de vloer al is geschuurd of laat een expert hiernaar kijken zodat de vloer niet beschadigd raakt. Daarnaast kunt u beter niet zomaar zelf de vloer gaan schuren. Als dit niet gebeurt dan kan de vloer ernstig en onherstelbaar beschadigd raken. Als dit het geval is, dan is er vloerreparatie of moet de hele vloer vernieuwd worden. Ook hier kan A.J.M. van Houdt u van dienst zijn mocht dit nodig zijn.

 

Specialisaties A.J.M. van Houdt

Naast het parket schuren en nabehandelen in Gouda en de andere steden in de omgeving, heeft A.J.M. van Houdt meerdere specialisaties ontwikkeld. Dit zijn: vloerreparatie, vloerreiniging en het plaatsen van plinten, u kunt ons dus voor alles inschakelen als het gaat om het onderhoud van uw parket. Bij ons bedrijf staat kwaliteit zeer hoog in het vaandel, dit is dan ook de reden dat iedereen bij ons beschikt over het vakdiploma ‘Allround Parketteur’. Mede hierdoor kunnen wij altijd onze hoge kwaliteit garanderen. Uw parketvloer schuren in Gouda, met de ervaring en kwaliteiten van A.J.M. van Houdt en het gebruiken van alleen maar hoge kwaliteit producten zorgt voor een top combinatie als het gaat om uw vloer behandelen. Om ons werk zo goed mogelijk uit te voeren, is het belangrijk dat er niks meer te vinden is op uw parket. Al uw meubels en spullen moeten dus weg. Dit kunt u natuurlijk zelf regelen met een verhuisbedrijf, maar het is ook mogelijk dat wij dit voor u uit handen nemen. Wij hebben een betrouwbare partner waar uw spullen op een veilige locatie worden opgeslagen en natuurlijk ook weer worden teruggebracht.

Afwerking van de vloer

Na uw parket schuren in Gouda zitten onze werkzaamheden er nog niet op. Omdat tijdens het schuren de afwerking en beschermde laag wordt verwijderd, is het belangrijk om een nieuwe aan te brengen. Hiervoor hebben wij diverse mogelijkheden zoals olie, hardwax of lak. Elk van deze afwerkingen heeft zijn eigenschappen met de daarbij horende voor- en nadelen. Benieuwd welke afwerking bij uw wensen en behoeftes past? Natuurlijk kunt op Google zoeken naar de eigenschappen van de verschillende afwerkingen maar u kunt ook gewoon contact met ons opnemen. Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden en wat het voordelen en nadelen zijn van de verschillende soorten.

 

Parket schuren in Gouda door A.J.M. van Houdt

 • Al vele tevreden klanten
 • Hoge betrouwbaarheid
 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Gecertificeerde parketteurs
 • Officieel erkende specialist
 • Achteraf betalen is mogelijk
 • Stofvrij schuren

Zodra u zich verzekerd van de diensten van A.J.M. van Houdt om uw parketvloer te schuren in Gouda of omgeving, dan weet u zeker dat u tevreden bent met het eindresultaat. Een echte specialist zorgt dat uw vloer weer als nieuw zal schijnen nadat wij klaar zijn met uw vloer. Meer weten over de mogelijkheden voor het opknappen van uw vloer? Neem dan contact met ons op of vul direct onderstaand offerteformulier in en ontvang een heldere en scherpe offerte.

Vraag direct een offerte aan
Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.