AJM VAN HOUDT®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Regio Den Haag

AJM VAN HOUDT ®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Den Haag

Parket schuren in Schiedam

Op zoek naar iemand voor parket schuren in Schiedam of omstreken? A.J.M. van Houdt heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en nabehandelen van parketvloeren. In al deze jaren dat we hiermee bezig zijn hebben we dan ook al veel ervaring opgedaan met de vele beschikbare producten en machines. Wij weten nu dus ook precies wat we het beste voor uw vloer kunnen gebruiken. Natuurlijk kan het per vloer verschillen wat we het beste kunnen gebruiken. Dat is dan ook de reden dat we van tevoren de vloer uitvoerig inspecteren voor we beginnen met onze werkzaamheden. Naast Schiedam kunnen wij ook uw parket schuren in de regio’s van Rotterdam, Vlaardingen en Gouda. Wilt u hier alles over weten? Lees dan verder of neem contact met ons op.

Parket schuren en lakken Schiedam en omgeving

Een parketvloer schuren en lakken in Schiedam wat bij een echte houten vloer niet te voorkomen is. Hoe voorzichtig u ook bent met parketvloer en hoe goed u deze ook onderhoudt, slijtage is onoverkomelijk. Dit zal voornamelijk zichtbaar zijn op plekken waar veel wordt gelopen. U kunt natuurlijk een nieuwe vloer laten leggen, maar dit is hartstikke duur. U kunt veel geld besparen door het parket schuren en lakken in Schiedam door de professionals van A.J.M. van Houdt. Hiermee voorkomt u de hoge kosten van een nieuwe vloer maar ziet de vloer er wel zo goed als nieuw uit. Bij A.J.M. van Houdt staat er altijd iemand voor u klaar om advies te geven over parket schuren in Schiedam en de andere opdrachten die wij voor u kunnen doen.

Wanneer parket laten schuren?

Voor het parket schuren in Schiedam is niet eenduidig te zeggen wanneer dit moet gebeuren. Er zijn namelijk veel verschillende factoren die hier van invloed op zijn. Enkele voorbeelden zijn: zonlicht op de vloer, hoe vaak er op een bepaalde plek wordt gelopen of meubels worden verschoven en nog meer. We kunnen wel aangeven bij wat voor beschadigingen uw vloer schuren van nut kan zin. Dat zijn:

 • Slijtage plekken
 • Waterschade
 • Krassen
 • Lichte deuken
 • Kleurverschillen door zonlicht

Er zijn niet per se beschadigingen nodig om uw vloer te laten schuren. Het kan ook zo zijn dat u het tijd vindt voor een andere uitstraling van uw vloer. Ook daar komt het parket schuren in onder andere Schiedam om de hoek kijken. Wanneer wij uw parket schuren verwijderen we onder andere de afwerking. Deze afwerking zorgt voor de uitstraling van de vloer, dit kan bijvoorbeeld glimmend of juist mat zijn. Door een andere afwerking na het schuren te gebruiken, kan de uitstraling eenvoudig veranderd worden. Daarnaast zorgt dit vaak ook voor meer onderhoudsvriendelijkheid. Wel is belangrijk om te onthouden dat een vloer maximaal drie tot vijf keer geschuurd kan worden, afhankelijk van dikte van de planken. Heeft u een van de beschadigingen, wilt u uw vloer een andere uitstraling geven of heeft u vragen over uw vloer schuren in Schiedam? Dan kunt u contact opnemen met A.J.M. van Houdt. Het is namelijk belangrijk om door een expert te laten doen. Gebeurt dit niet, dan kan flinke schade ontstaan met dure reparaties als gevolg.

Specialisaties A.J.M. van Houdt

Buiten kijf staat dat een van de specialisaties van A.J.M. van Houdt uw parketvloer schuren in Schiedam of een andere stad is. Maar dit is niet het enige. Andere specialisaties zijn vloerreparaties, vloerreiniging en het plaatsen van plinten. Dat is dus eigenlijk alles wat onder het onderhouden van een (parket)vloer te maken heeft. Bovendien zijn alle medewerkers van A.J.M. van Houdt gediplomeerd met het diploma ‘Allround Parketteur’. Dit, in combinatie met de topproducten en alle ervaring geeft A.J.M. van Houdt een winnend parket als het gaat om vloeren schuren in Schiedam en andere steden. Als wij te werk gaan, is het belangrijk dat uw vloer helemaal leeg is zodat wij geen obstakels hebben tijdens het schuren. U kunt hiervoor een verhuisbedrijf inhuren of familie en kennissen vragen om te helpen maar dan heeft u alsnog een opslag nodig. Of u geeft ook dit uit handen aan A.J.M. van Houdt. Wij hebben hier betrouwbare partner voor. Zij halen uw spullen op, bergen deze op een veilige plaats op en brengen de spullen natuurlijk ook weer terug. Zo heeft u er helemaal geen omkijken meer naar. Vraag naar de verschillende mogelijkheden als u hier interesse in heeft.

Afwerking van de vloer

Uw parket schuren in Schiedam is niet het enige dat A.J.M. van Houdt doet. Na het schuren is het namelijk belangrijk dat de vloer ook wordt afgewerkt. De afwerking zorgt voor een beschermlaag op de vloer, geeft een bepaalde uitstraling aan de vloer én de vloer wordt eenvoudiger te onderhouden. Voor de afwerking hebben wij diverse producten zoals olie, hardwax en lak. Deze verschillende producten, hebben ook hun eigen kenmerken. Het is dus belangrijk om degene te kiezen welke kenmerken heeft die het beste bij uw wensen past. Wilt u weten welke u het beste kunt kiezen? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over het maken van de juiste keuze.

Parket schuren in Schiedam door A.J.M. van Houdt

 • Vele tevreden klanten
 • Hoge betrouwbaarheid
 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Gediplomeerde parketteurs
 • Officieel erkend als specialist
 • Achteraf betalen
 • Stofvrij schuren

Uw parket in Schiedam laten schuren door A.J.M. van Houdt kent vele voordelen. Wij zorgen voor een eindresultaat waar u zéér blij mee gaat zijn. Dit realiseren wij door onze ervaring, gecertificeerde werknemers en het gebruik van de beste machines en producten. Wilt u uw vloer weer als nieuw hebben? Neem dan contact met ons op of vul gelijk het offerteformulier in.

Vraag direct een offerte aan
Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.