Parket schuren Schiedam

Parket schuren in Schiedam? Laat dit doen door de professionals van AJM van Houdt. Een parketvloer schuren kan niet zomaar door iedereen worden gedaan. Het is belangrijk om dit door professionals te laten doen. Zij hebben de juiste apparatuur en natuurlijk de ervaring. Bij AJM van Houdt hebben we zelfs al meer dan 25 jaar ervaring met vloeren schuren en lakken in Schiedam en omgeving. Veroudering, beschadigingen en vervuiling van uw parketvloer is niet te voorkomen. Maar AJM van Houdt kan ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uit ziet. Wij doen dit door de vloer te schuren en af te werken. 

Voordat wij starten met het parket schuren in Schiedam, bekijken onze experts de huidige staat van de vloer. Aan de hand van de bevindingen wordt een behandelplan opgesteld en een advies uitgegeven. Een advies kan zijn dat wij uw parket moeten schuren of uw parketvloer schuren en lakken in Schiedam. 

AJM van Houdt gaat altijd voor de hoogste kwaliteit, zowel voor de producten als voor de uitvoerende werkzaamheden. Als wij uw parket schuren en eventueel lakken in Schiedam, kunt u ervan uitgaan dat u na afloop weer helemaal tevreden bent met de vloer.

Buiten Schiedam is AJM van Houdt ook actief in Rotterdam, Vlaardingen en Gouda.

Parketvloer schuren en lakken Schiedam en omgeving

Een parketvloer schuren en lakken in Schiedam wat bij een echte houten vloer niet te voorkomen is. Hoe voorzichtig u ook bent met parketvloer en hoe goed u deze ook onderhoudt, slijtage is onoverkomelijk. Dit zal voornamelijk zichtbaar zijn op plekken waar veel wordt gelopen. U kunt natuurlijk een nieuwe vloer laten leggen, maar dit is hartstikke duur. U kunt veel geld besparen door het parket schuren en lakken in Schiedam door de professionals van AJM van Houdt. Hiermee voorkomt u de hoge kosten van een nieuwe vloer maar ziet de vloer er wel zo goed als nieuw uit. Bij AJM van Houdt staat er altijd iemand voor u klaar om advies te geven over parket schuren in Schiedam en de andere opdrachten die wij voor u kunnen doen.

Vakkundig en vrijblijvend advies parket schuren Schiedam

AJM van Houdt staat klaar om vakkundig en vrijblijvend advies te geven over parket schuren in Schiedam en omgeving. Wij zijn een ervaren onderneming die zich volledig heeft gefocust op parketvloeren schuren en lakken in Schiedam en omgeving. Heeft u vragen over onze werkzaamheden of wilt u een afspraak maken voor een grondige vloerinspectie? Neem dan contact met ons op.