AJM VAN HOUDT®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Regio Den Haag

AJM VAN HOUDT ®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Den Haag

Parket schuren in Vlaardingen

Uw parket schuren in Vlaardingen? Zo’n specialistische klus gaat u natuurlijk niet zelf doen. Kies voor de specialisten van A.J.M. van Houdt om het voor u te doen. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring als het gaat om het schuren en afwerken van (parket)vloeren. Met al deze ervaring hebben we in de loop der jaren de beste producten uit kunnen kiezen en kennen onze machines geen geheimen meer voor de werknemers. Voordat wij beginnen met het parket te schuren in Vlaardingen of omgeving zullen we eerst uw vloer grondig inspecteren. Zo kunnen wij het beste bepalen wat wij voor uw vloer kunnen doen. Naast Vlaardingen zijn wij ook actief in Rotterdam, Schiedam en Gouda. Uw vloer laten schuren door A.J.M. van Houdt? Neem dan contact met ons op of lees verder voor meer informatie.

Parket schuren en lakken Vlaardingen en omgeving

Een parketvloer schuren en lakken in Vlaardingen is niet te voorkomen als u een houten vloer heeft. Na verloop van tijd zullen er beschadigingen en slijtage ontstaan. Ook bij perfect onderhoud en uitermate voorzichtigheid zal dit gebeuren. Het is dan natuurlijk mogelijk om een gehele nieuwe vloer te laten leggen maar dit is erg prijzig om dit elke paar jaar te moeten doen. Wat u wel kunt laten doen, is uw parket schuren en lakken in Vlaardingen door de experts van A.J.M. van Houdt. U voorkomt de hoge aanschafkosten van een nieuwe vloer maar uw huidige vloer komt er wel zo goed als nieuw uit te zien. Wilt u meer weten over parket schuren in Schiedam? Neem dan contact met een van onze professionals op voor meer informatie. 

Wanneer parket laten schuren?

Wanneer uw parket schuren in Vlaardingen? Dat hangt van vele omstandigheden af. Zo is het zonlicht dat op de vloer schijnt van invloed maar ook hoe vaak meubels worden verschoven en op een bepaalde plek wordt gelopen. Dit is voor iedere vloer anders, daarom is het lastig om antwoord te geven op de vraag ‘Wanneer parket laten schuren?’. Om een kleine indicatie te geven, kunt u kijken of u een van de onderstaande beschadigingen heeft, deze kunnen wij in ieder geval verhelpen met het schuren van uw vloer in Vlaardingen.

 • Slijtage plekken
 • Waterschade
 • Krassen
 • Lichte deuken
 • Kleurverschillen door zonlicht

Natuurlijk zijn beschadigingen niet de enige redenen om uw vloer te schuren in Vlaardingen. Het is namelijk ook mogelijk om uw vloer een compleet andere uitstraling te geven door het schuren en het afwerken van de vloer. Bij het schuren wordt namelijk de afwerking verwijderd, en juist deze afwerking bepaalt de uitstraling van de vloer. Door vervolgens een andere afwerking voor de vloer te kiezen, kunt u de uitstraling veranderen. Het is wel goed om te bedenken dat een parketvloer maximaal drie tot vijf keer geschuurd kan worden. Het is dus verstandig om goed na te denken over de te kiezen afwerking. Hoe vaak de vloer geschuurd kan worden hangt af van de dikte van de planken en hoe vaak deze al geschuurd zijn. Laat het schuren vooral door een professional doen. Doet u dit niet, dan is de kans op grote beschadigingen aan uw vloer zeer groot. Ook daarom kiest u voor A.J.M. van Houdt.

Specialisaties A.J.M. van Houdt

Natuurlijk is uw parketvloer schuren in Vlaardingen en andere steden een van de specialisaties van A.J.M. van Houdt. Maar dat is niet alles. Wij hebben ook specialisaties in vloerreparatie, vloerreiniging en het plaatsen van plinten. U kunt ons dus inschakelen voor alles wat te maken heeft met het onderhoud van uw (parket)vloer. Omdat al onze medewerkers het diploma ‘Allround Parketteur’ op zak hebben, kunnen wij onze hoge standaard ook zo hoog mogelijk houden. Daarnaast gebruiken zijn alleen de beste producten en weten ze alles van de machines die worden gebruikt. Dit zorgt ervoor dat A.J.M. van Houdt zo goed is in het parket schuren in Vlaardingen en omstreken. Om ons werk goed uit te voeren, is het belangrijk dat uw vloer leeg is. Natuurlijk kunt u een verhuisbedrijf inhuren voor het ophalen en opslaan van uw spullen maar dit is alleen maar weer een extra partij voor u om contact mee te houden. U kunt dit ook aan A.J.M. van Houdt overlaten. Wij hebben een betrouwbare partner die uw spullen komt ophalen, veilig opslaat en natuurlijk ook weer terugbrengt. Zo hoeft u alleen maar contact met ons te onderhouden en ontzorgen wij u volledig. Wel zo makkelijk toch?

Afwerking van de vloer

Bij uw parket schuren in Vlaardingen hoort natuurlijk ook het afwerken van de vloer. Dankzij de afwerking krijgt de vloer een beschermende laag en wordt de vloer zo goed als onderhoudsvrij. Maar wat is nou de beste afwerking? Dat hangt af van uw wensen. Wij werken doorgaans met drie verschillende producten voor de behandeling van een (parket)vloer. Dit zijn: olie, hardwax en lak. Deze producten hebben hun eigen kenmerken. Meer weten over de diverse producten en welke het beste aansluit bij uw wensen? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over welke afwerking het beste bij u past.

Parket schuren in Vlaardingen door A.J.M. van Houdt

 • Veel tevreden klanten
 • Erg betrouwbaar
 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Parketteurs met vakdiploma
 • Officieel erkend als specialist
 • Mogelijkheid tot achteraf betalen
 • Stofvrij schuren

Kies voor A.J.M. van Houdt om uw parketvloer te schuren in Vlaardingen of een van de steden in de omgeving. Zo profiteert u van onze expertise en zal uw vloer er weer als nieuw uitzien. Meer weten over alle mogelijkheden of direct een offerte ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang zo spoedig mogelijk een heldere en scherpe offerte voor uw vloer.

Vraag direct een offerte aan
Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.