AJM VAN HOUDT®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Regio Den Haag

AJM VAN HOUDT ®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Den Haag

Parket schuren in Vlaardingen

Laat parket schuren in Vlaardingen over aan professionals met kennis over de gang van zaken. Deze professionals vindt u bij A.J.M. van Houdt. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring en weten dus hoe het is om een parketvloer te schuren en eventueel te behandelen met een lak of andere afwerking. Wij beschikken over de juiste apparatuur voor een uitstekend resultaat. Wij schuren al 25 jaar lang diverse vloeren in Vlaardingen en omgeving. De veroudering, beschadigingen en vervuiling van een parketvloer is onoverkoombaar. A.J.M. van Houdt kan zorgen dat uw vloer er weer helemaal als nieuw uitziet. Dit doen wij door de vloer te schuren en vervolgens af te werken. 

Alvorens wij beginnen met het parket schuren in Vlaardingen, zullen wij eerst een inspectie uitvoeren. Tijdens de inspectie wordt er gekeken naar de vloer en de huidige staat hiervan. Aan de hand van de bevindingen van deze inspectie wordt een advies gegeven en een eventueel behandelplan gevormd. Een voorbeeld van advies is dat parket schuren de beste oplossing is of de parketvloer schuren en lakken in Vlaardingen door A.J.M. van Houdt.

Wij gaan altijd voor de beste kwaliteit, dit geldt voor onze werkzaamheden, de producten waar we mee werken en het apparatuur wat wij gebruiken. Als wij klaar zijn met uw parket schuren en lakken in Vlaardingen, dan weten wij bijna 100% zeker dat u tevreden zult zijn.

A.J.M. van Houdt is naast Vlaardingen ook werkzaam in Rotterdam, Schiedam en Gouda.

Parket schuren en lakken Vlaardingen en omgeving

Een parketvloer schuren en lakken in Vlaardingen is niet te voorkomen als u een houten vloer heeft. Na verloop van tijd zullen er beschadigingen en slijtage ontstaan. Ook bij perfect onderhoud en uitermate voorzichtigheid zal dit gebeuren. Het is dan natuurlijk mogelijk om een gehele nieuwe vloer te laten leggen maar dit is erg prijzig om dit elke paar jaar te moeten doen. Wat u wel kunt laten doen, is uw parket schuren en lakken in Vlaardingen door de experts van A.J.M. van Houdt. U voorkomt de hoge aanschafkosten van een nieuwe vloer maar uw huidige vloer komt er wel zo goed als nieuw uit te zien. Wilt u meer weten over parket schuren in Schiedam? Neem dan contact met een van onze professionals op voor meer informatie. 

Vakkundig en vrijblijvend advies parket schuren Vlaardingen

De experts van A.J.M. van Houdt staan voor u klaar om vakkundig en vrijblijvend advies te geven over parket schuren in Vlaardingen en omgeving. Al meer dan 25 jaar hebben wij ervaring en wij zijn volledig toegespitst op parketvloeren schuren en lakken in Vlaardingen maar ook in omliggende dorpen/steden. Meer weten of een afspraak maken voor inspectie? Neem dan contact met ons op.

Vraag direct een offerte aan
Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.