Parket schuren in Delft | AJM van Houdt

Parket laten schuren in Delft zijn wij bij AJM van Houdt de beste in. U kiest voor kwaliteit als u voor parketvloer schuren kiest bij AJM van Houdt. Woont u in Delft of in de buurt van Delft? Dan zijn wij het bedrijf die de beste is op het gebied van parket schuren. Wij zijn al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het schuren van parket. Niet alleen doen wij aan parketvloer schuren, maar ook de nabehandeling van uw parketvloer. De nabehandeling bestaat uit een kwalitatieve olie, die uw profiel van uw parket weer laat leven. Als u besluit contact met ons op te nemen en een afspraak wilt maken, gaan wij op de dag van de afspraak uw parket zeer goed inspecteren. Waarom doen wij dat? Wij willen dat uw parketvloer de beste behandeling krijgt in Delft. Wij zijn gespecialiseerd in parket schuren en de nabehandeling. 

Wij streven naar kwaliteit en een goede service voor de klant. Parket schuren is niet zomaar werk voor ons, het is werk waar wij van houden. Dit laten wij bij AJM van Houdt ook zien in het eindresultaat van parket schuren. In Delft bieden wij de service en behandeling die uw parket nodig heeft. Wij schuren uw parket van grof naar fijn en vervolgens behandelen wij het parketvloer met een kwalitatieve olie. Tot slot wordt uw parket grondig gepolijst voor het beste resultaat. Geïnteresseerd in onze diensten in Delft met betrekking op parketvloer schuren? Lees gerust verder. 

Naast Delft is AJM van Houdt ook actief in Alphen aan den Rijn, Leiden en Zoetermeer.

Uw parketvloer laten schuren in of in de buurt van Delft

Ongetwijfeld zal er slijtage, veroudering en/of beschadiging te zien zijn op uw parketvloer. Het maak niet uit hoe zuinig u er op bent, want dat gebeurd nou eenmaal op plekken waar veel op wordt gelopen. Gelukkig kunt u dit laten behandelen door uw parketvloer te laten schuren in Delft. Het voordeel van onze service is, dat het u geld bespaart. Waarom eigenlijk? Omdat een nieuw parket aanschaffen duurder is dan onze diensten, zoals parket schuren en parket renovatie. Heeft u een beschadigde, versleten of verouderde parketvloer? Kies dan voor onze parket schuren dienst. Wij zijn o.a. actief in Delft en omstreken. 

De voordelen van parket schuren in Delft

Wat voor pluspunten bieden wij als u voor parketvloer schuren kiest in Delft en omstreken? Het grootste pluspunt dat wij aan u bieden, is dat wij lokaal gevestigd zijn. Hierdoor kunnen wij in Delft en omstreken binnen enkele minuten bij u zijn en uw parketvloer schuren. Vloer schuren in Delft doen wij al meer dan 25 jaar en dat is lang. Voordat wij aan de slag gaan met parketvloer schuren, gaan wij eerst uw parket grondig inspecteren. Hierdoor kunnen wij specifiek advies geven voor het soort behandeling dat uw parketvloer nodig heeft. Dit is wat ons onderscheidt van al onze concurrenten. Parket schuren is niet zomaar gebeurd, want het vergt kennis en vakmanschap om zodoende perfect resultaat te behalen voor uw parketvloer in Delft. 

Het werkterrein van AJM van Houdt | parket schuren

Inmiddels weet u al dat wij actief zijn in Delft. Gelukkig zijn wij ook in andere steden actief voor het schuren van parketvloer. Onze diensten, zoals parket schuren, bieden wij in verschillende steden aan. De steden waar wij onze diensten aanbieden zijn: Den Haag, Leiden, Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Delft, Zoetermeer en Wassenaar. Bent u woonachtig in één van de steden of omstreken? U kunt gerust contact met ons opnemen voor een gesprek. 

Laat u adviseren door AJM van Houdt met betrekking tot parket schuren

Bent u geïnteresseerd in onze diensten, zoals parket schuren? Dan bent u bij AJM van Houdt bij het goede adres. Wij zorgen voor een perfecte parketvloer, een parketvloer waar u trots op kunt zijn. Niet alleen zorgen wij voor een mooie vloer, maar ook voor een brede glimlach bij u. U kunt ons altijd bereiken. Parketvloer schuren in Delft? AJM van Houdt doet wat er wordt verwacht.