AJM VAN HOUDT®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Regio Den Haag

AJM VAN HOUDT ®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Den Haag

Parket schuren In Delft

A.J.M. van Houdt is dé specialist voor het parketvloer schuren in Delft en omstreken. Wij zijn al jaren actief op het gebied van parketrenovatie en hebben dan ook al veel kennis opgedaan over parket onderhoudsproducten. Uw vloer zal weer stralen alsof deze nieuw is als wij klaar zijn met uw vloer schuren. Bovendien wordt de vloer dankzij de speciale behandeling zo goed als onderhoudsvrij. Wij geven al meer dan 30 jaar parketvloeren in Delft en omgeving een tweede of misschien wel derde of vierde leven dankzij onze gedegen en bewezen werkwijze. Het gaat van schuren tot en met het nabehandelen van een parketvloer. Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij A.J.M. van Houdt voor uw parketvloer schuren in Delft of heeft u behoefte aan onderhoud van uw parket? Neem dan contact op voor alle mogelijkheden, of lees verder.

Naast Delft schuurt A.J.M. van Houdt ook vloeren in de omgeving van Berkel en Rodenrijs, Nootdorp en Pijnacker.

A.J.M. van Houdt Onderhoudsproducten

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij al met vele merken en diverse soorten onderhoudsmiddelen mogen werken. Hierdoor weten we precies wat de invloed op uw vloer is van de verschillende merken en soorten. Wij kunnen daardoor uitstekend beoordelen welke middelen het beste van toepassing zijn op uw situatie.

Dit heeft ervoor gezorgd dat wij ook vaak benaderd om een adviserende rol aan te nemen voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar de beste parket onderhoudsproducten.  

Wanneer parket laten schuren?

Als u nog niet zo lang u parketvloer heeft, vraagt u zich misschien af: Wanneer moet ik parket laten schuren? Hier is niet eenduidig antwoord op te geven. Natuurlijk is het belangrijk om eerst te kijken waarom de parketvloer schuren in Delft benodigd is. Allereerst is het schuren een stuk goedkoper dan een nieuwe vloer aan te laten leggen. Bovendien is het ook zonde om een goede vloer te verwijderen als het fundament nog goed is. Er wordt vaak gedacht dat een parketvloer schuren niet kan, maar niet is minder waar. In alle jaren dat we actief zijn hebben we ervaren dat parket vaak tussen de 3 en 5 keer geschuurd kan worden. Hoe vaak de vloer geschuurd kan worden hangt af van de kwaliteit en dikte van de vloer. Dankzij het schuren van uw parket kunnen wij de volgende punten verhelpen:

 • Slijtage plekken
 • Waterschade
 • Krassen en lichte deuken
 • Kleurverschillen door zonlicht

Bovendien kunnen wij uw parket ook een nieuwe uitstraling geven en onderhoudsvriendelijker maken dankzij het schuren en behandelen van uw vloer in Delft. Het is belangrijk om het schuren van de vloer door professionals te laten doen omdat u anders al snel lelijke plekken kunt kijken. Bij A.J.M. van Houdt kennen de machines die gebruikt worden geen geheimen meer en weten we precies hoe we deze het beste kunnen gebruiken. Bij ons bent u gegarandeerd tevreden met het eindresultaat als wij klaar zijn met de parketvloer schuren en lakken in Delft en omgeving.

 

  Specialisaties A.J.M. van Houdt

  Bij A.J.M. van Houdt hebben we ons gespecialiseerd in vloeren schuren in Delft en omgeving. Al onze medewerkers beschikken over het vakdiploma ‘Allround Parketteur’ waardoor u verzekerd bent van kwalitatieve vakmensen die uw vloer komen behandelen. Voor hen is niks te gek, en in combinatie met het gebruik van enkel A-kwaliteit producten is het totaalplaatje compleet. Om niks aan de verbeelding over te laten houden we op het gebied van communicatie korte lijnen met u, de klant, zodat u altijd tevreden achterblijft als wij klaar zijn met het schuren van uw parketvloer nabij Delft. Bij A.J.M. van Houdt zijn we gespecialiseerd in vloeren schuren en behandelen, vloerreparatie, vloerreiniging en het plaatsen van plinten. Bovendien is het ook mogelijk dat wij uw meubels verhuizen en opslaan. Voordat wij te werk gaan is het namelijk belangrijk dat er geen obstakels meer op uw vloer staan. Het handigste is dan om uw meubels en dergelijke tijdelijk op te slaan. Wij hebben hier een betrouwbare partner voor die dit tegen een gunstig tarief kan doen. Als we klaar zijn met uw vloer zullen alle spullen weer netjes op hun plek worden teruggezet. Hierdoor heeft u er zelf geen werk aan.

  Afwerking van de vloer

  Na het schuren van uw parketvloer in Delft is het belangrijk dat uw vloer wordt afgewerkt met het beste middel voor uw wensen. Wij kunnen als specialist verschillende soorten afwerkingen aanbieden. U kunt bij ons terecht voor een afwerking door olie, hardwax of lak. Elk van deze soort afwerkingen heeft zijn eigen voor- en nadelen. Wilt u meer weten wat de beste afwerking is van uw vloer na het schuren in Delft of omgeving? Dan staan onze medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Zo bent u verzekerd dat u de juiste afwerking kiest die bij uw voorkeuren past.

   

  Parket schuren in Delft door A.J.M. van Houdt.

  Er zijn vele redenen om te kiezen voor A.J.M. van Houdt voor het schuren van uw vloer zoals:

  • Vele tevreden klanten
  • Zeer betrouwbaar
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Gecertificeerde parketteurs
  • Officieel erkend als specialist
  • Pas betalen ná oplevering
  • Stofvrij schuren

  Hieruit blijkt wel dat A.J.M. van Houdt de beste partij van uw parketvloer schuren in Delft en omstreken is. Vul onderstaand offerteformulier in en u ontvangt zo spoedig mogelijk een offerte die aansluit bij uw wensen en behoeftes.

  Vraag direct een offerte aan
  Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.