AJM VAN HOUDT®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Regio Den Haag

AJM VAN HOUDT ®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Den Haag

Parket schuren in Berkel en Rodenrijs

Parket schuren in Berkel en Rodenrijs? Ga niet zelf aan de slag maar kies voor de specialisten van A.J.M. van Houdt. Vloeren schuren doen we niet alleen in Berkel en Rodenrijs maar ook in de omgeving van Delft, Nootdorp en Pijnacker. Zo kunnen wij vele mensen van dienst zijn. Dit doen wij dan ook al meer dan 30 jaar. In al deze jaren hebben we al vele ervaring opgedaan met vloeren schuren in Berkel en Rodenrijs en omgeving. Meer weten over ons bedrijf of onze werkzaamheden? Lees dan verder.

A.J.M. van Houdt Onderhoudsproducten

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij al met vele merken en diverse soorten onderhoudsmiddelen mogen werken. Hierdoor weten we precies wat de invloed op uw vloer is van de verschillende merken en soorten. Wij kunnen daardoor uitstekend beoordelen welke middelen het beste van toepassing zijn op uw situatie.

Dit heeft ervoor gezorgd dat wij ook vaak benaderd om een adviserende rol aan te nemen voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar de beste parket onderhoudsproducten.  

Wanneer parket laten schuren?

Vaak wordt aan ons de vraag gesteld: wanneer moeten we ons parket laten schuren in Berkel en Rodenrijs? Helaas kunnen we hier geen eenduidig antwoord op geven. Dat komt omdat iedere vloer anders is en anders wordt ‘gebruikt’. Dit zorgt er ook voor dat vloeren op verschillende manieren slijten. Vooral dit is een belangrijk punt om te kijken wanneer het tijd is om uw vloer te schuren in Berkel en Rodenrijs. Wat we wel concreet kunnen geven is de beschadigingen die wij kunnen verhelpen met het schuren van uw (parket)vloer. Hierdoor kunt u zelf bepalen of het al tijd is om uw vloer te schuren. De beschadigingen die wij als sneeuw voor de zon kunnen laten verdwijnen zijn:

 • Slijtage plekken
 • Waterschade
 • Krassen
 • Lichte deuken
 • Kleurverschillen

Bovenstaande beschadigingen zijn dus verleden nadat wij klaar zijn met uw parket te schuren in Berkel en Rodenrijs. Maar we kunnen meer dan alleen beschadigingen verwijderen. Het is namelijk mogelijk om uw vloer en daardoor de hele ruimte een nieuw uiterlijk te geven door uw vloer te schuren en vervolgens een nieuwe afwerking toe te passen. Meer over de verschillende afwerkingen leest u na alles over onze specialisaties.

Specialisaties A.J.M. van Houdt

Natuurlijk is onze belangrijkste specialisatie parket schuren in Berkel en Rodenrijs en andere steden. Maar daarnaast hebben we nog andere specialisaties die te maken hebben met vloeronderhoud. De specialisaties die wij ook hebben zijn vloerreiniging, vloerreparatie en het plaatsen van plinten, naast natuurlijk uw vloer schuren. A.J.M. van Houdt is dus een bedrijf dat zich compleet richt op het onderhouden en schuren van uw parket in Berkel en Rodenrijs. Om ons werk zo goed mogelijk uit te voeren is het belangrijk dat er geen spullen meer staan op uw vloer. Het is mogelijk dat u zelf uw spullen tijdelijk verhuist maar u kunt het ook aan A.J.M. van Houdt overlaten. Wij hebben een betrouwbare partner gevonden die uw spullen ophaalt, beveiligd opslaat en natuurlijk weer terugbrengt als wij klaar zijn met uw vloer. Niets is zo makkelijk als A.J.M. van Houdt in te huren voor het onderhoud van uw vloer.

Afwerking van de vloer

Voor de afwerking van de vloer na het schuren in Berkel en Rodenrijs kunnen wij drie verschillende producten gebruiken. De producten zijn: olie, hardwax en lak. Elk van deze producten heeft een andere uitwerking op uw vloer en de uitstraling hiervan. Het is daarom goed om bij u zelf na te gaan welke uitstraling u uw vloer wilt geven. Komt u hier zelf niet uit en wilt u het advies van een specialist? Neem dan contact met ons op. Wij werken al vele jaren met de verschillende producten en kunnen u dan ook goed adviseren over wat u moet laten aanbrengen na het parket schuren in Berkel en Rodenrijs.

Parket schuren in Berkel en Rodenrijs door A.J.M. van Houdt

 • Betrouwbare partner
 • Ruim 30 jaar ervaring
 • Vakmensen met het juiste diploma
 • Pas betalen ná oplevering
 • Stofvrij schuren
 • Groot tevreden klantbestand

Al met al is A.J.M. van Houdt dus de beste partner als het gaat om parket schuren in Berkel en Rodenrijs en omstreken. Kiest u voor, dan weet u dat uw vloer na het schuren er weer als nieuw uitziet. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan onderstaand formulier in en krijg zo spoedig mogelijk een scherpe offerte.

Vraag direct een offerte aan
Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.