AJM VAN HOUDT®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Regio Den Haag

AJM VAN HOUDT ®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Den Haag

Parket schuren in Pijnacker

Op zoek naar de beste partij voor parket schuren in Pijnacker? Dan bent u aan het juiste adres bij A.J.M. van Houdt. Wij zijn al meer dan 30 jaar bezig met vloeren schuren en vloeronderhoud. U kunt natuurlijk proberen zelf uw parketvloer te schuren in Pijnacker, Delft, Nootdorp en Berkel en Rodenrijs maar deze werkzaamheden vereisen wel veel kennis en de juiste apparatuur. Heeft u dit niet, dan kunt u al snel uw vloer ernstig beschadigen. En deze ernstige beschadigingen repareren zijn veel lastiger dan het uitbesteden van uw vloer laten schuren. Meer weten? Lees dan verder.

A.J.M. van Houdt Onderhoudsproducten

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij al met vele merken en diverse soorten onderhoudsmiddelen mogen werken. Hierdoor weten we precies wat de invloed op uw vloer is van de verschillende merken en soorten. Wij kunnen daardoor uitstekend beoordelen welke middelen het beste van toepassing zijn op uw situatie.

Dit heeft ervoor gezorgd dat wij ook vaak benaderd om een adviserende rol aan te nemen voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar de beste parket onderhoudsproducten.  

Wanneer parket laten schuren?

U vraagt zich wellicht af wanneer mijn parket schuren in Pijnacker? Helaas kunnen wij hier niet goed antwoord op geven. Want dit verschilt erg per vloer. Het hangt af van hoe de vloer gebruikt wordt, de kwaliteit van de vloer en nog veel meer. Wat we wel al aan kunnen geven is welke problemen we kunnen aanpakken met uw parketvloer schuren in Pijnacker of omgeving. De meest voorkomende problemen zijn:

  • Slijtage plekken
  • Waterschade
  • Krassen
  • Lichte deuken
  • Kleurverschillen

U weet dus welke veelvoorkomende problemen sowieso aangepakt kunnen worden door middel van het schuren van uw vloer. Maar het zijn niet altijd maar problemen die we moeten aanpakken. In sommige gevallen is het ook dat we de uitstraling van uw vloer en daardoor de gehele ruimte kunnen aanpakken. Wilt u meer over de afwerking? Dat leest u na de informatie over onze specialisaties.

Specialisaties A.J.M. van Houdt

Het lijkt er misschien op dat wij volledig zijn gespecialiseerd in parket schuren in Pijnacker en andere steden en dorpen maar dat is niet het geval. Wij zijn voor alles in te zetten als het gaat om vloeronderhoud. Denk hierbij aan vloerreparatie, vloerreiniging en het plaatsen van plinten. A.J.M. van Houdt is dus een echte vloeronderhoud specialist en niet alleen maar schuurspecialist. Daarnaast zijn wij al meer dan 30 jaar bezig met het uitoefenen van ons vak. Dankzij al deze ervaring weten wij precies wat uw vloer nodig heeft en kunnen wij u goed adviseren en weet u zeker dat u tevreden bent met het eindresultaat. Om uw vloer te schuren in Pijnacker met het beste resultaat en meeste efficiëntie, is het belangrijk dat uw vloer leeg is. U kunt ervoor kiezen om zelf een partij te zoeken die uw spullen tijdelijk opslaat, maar u kunt dit ook aan ons overlaten. Wij hebben een betrouwbare partner die uw spullen ophaalt, opslaat en natuurlijk ook weer terugbrengt. Zo kunnen wij snel aan de slag met uw vloer.

Afwerking van de vloer

Zoals gezegd is de afwerking van uw vloer na uw vloer schuren in Pijnacker belangrijk voor de uitstraling. Maar dat is niet het enige. De afwerking zorgt ook voor een beschermende laag op de vloer zodat u niet direct allerlei vlekken krijgt als u een keer iets laat vallen of vuil naar binnen loopt. Om uw vloer af te werken na het schuren hebben we drie verschillende producten: olie, hardwax en lak. Elk van deze producten heeft zijn eigen uitwerking op de vloer. Wilt u hier alles over weten? Dan kunt u het beste contact met ons opnemen zodat we u kunnen adviseren welk product het beste bij uw wensen past.

Parket schuren in Pijnacker door A.J.M. van Houdt

  • Meer dan 30 jaar ervaring met vloeronderhoud
  • Al vele tevreden klanten
  • Echte experts met het juiste diploma
  • Stofvrij schuren
  • Pas betalen ná oplevering

Al met al is A.J.M. van Houdt dus dé partij als het tijd is om uw parket te schuren in Pijnacker of omgeving. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vloeronderhoud door onze specialisten? Of bent u benieuwd wat het voor uw vloer zou kosten? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand offerteformulier in.

Vraag direct een offerte aan
Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.