AJM VAN HOUDT®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Regio Den Haag

AJM VAN HOUDT ®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Den Haag

Parket schuren in Nootdorp

Parket schuren in Nootdorp of omgeving? U kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen maar dan brengt grote risico’s met zich mee. Kies daarom voor A.J.M. van Houdt als echte specialist. Zo bent u verzekerd dat u tevreden bent met het eindresultaat en dat er geen beschadigingen aan uw vloer worden aangebracht. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring met vloeren schuren in Nootdorp, Delft, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs. Weten wat wij voor uw vloer kunnen betekenen? Neem contact met ons op of lees hieronder verder.

A.J.M. van Houdt Onderhoudsproducten

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij al met vele merken en diverse soorten onderhoudsmiddelen mogen werken. Hierdoor weten we precies wat de invloed op uw vloer is van de verschillende merken en soorten. Wij kunnen daardoor uitstekend beoordelen welke middelen het beste van toepassing zijn op uw situatie.

Dit heeft ervoor gezorgd dat wij ook vaak benaderd om een adviserende rol aan te nemen voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar de beste parket onderhoudsproducten.  

Wanneer parket laten schuren?

Uw parket schuren in Nootdorp gebeurt niet volgens een vast schema. Het verschilt namelijk per vloer en hoe deze gebruikt wordt hoe vaak deze geschuurd moet worden. Ligt de vloer in een kamer waar niemand met schoenen loopt? Dan zal deze minder vaak geschuurd hoeven te worden dan wanneer er continue met schoenen op de vloer wordt gelopen. Er zijn vele factoren die bepalen of we uw parketvloer moeten schuren in Nootdorp of omgeving. Omdat we geen tijdspanne kunnen aangeven, geven we wel diverse punten die we kunnen verhelpen dankzij het schuren. Dat zijn:

 • Slijtage plekken
 • Waterschade
 • Krassen
 • Lichte deuken
 • Kleurverschillen

Bovenstaande punten hebben te maken met beschadigingen, maar dat zijn niet de enige redenen om uw vloer te schuren in Nootdorp. Het kan namelijk ook zo zijn dat u uw vloer of de kamer een andere uitstraling wilt geven. Dit kan ook met het schuren van uw parket. Dankzij onze werkzaamheden wordt namelijk de afwerking verwijdert en later opnieuw aangebracht. Door te kiezen voor een andere afwerking verandert ook het uiterlijk van de vloer en dit heeft zijn doorwerking op het uiterlijk van de ruimte. Meer over de afwerking lees je na onze specialisaties.

Specialisaties A.J.M. van Houdt

Uw parketvloer schuren in Nootdorp is niet onze enige specialisatie. Wij zijn voor alles in te schakelen dat te maken heeft vloeronderhoud zoals vloerreparatie, vloerreiniging en het plaatsen van plinten. A.J.M. van Houdt biedt u dus een totaalpakket, ook als uw niet uw vloer hoeft te laten schuren en vloerreiniging voldoende is. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring als het gaat om vloeronderhoud en parket schuren in Nootdorp en omliggende steden en dorpen. Wij weten dus precies wat uw vloer nodig heeft. En we weten ook wat wij nodig hebben, en een van de belangrijkste dingen is een lege vloer. Dit maakt ons werk een stuk eenvoudiger en sneller. U kunt er zelf voor kiezen om uw spullen te verhuizen maar u kunt het ook aan ons overlaten. Wij hebben een betrouwbare partner die uw spullen komt ophalen, bergt ze veilig op en brengt ze natuurlijk ook weer terug. A.J.M. van Houdt biedt een totaalpakket.

Afwerking van de vloer

Een van de belangrijkste stappen van ons werk komt juist na het parket schuren in Nootdorp, het afwerken van de vloer. Deze stap zorgt namelijk voor een beschermende laag op de vloer. Bovendien zorgt deze laag voor het uiterlijk van uw vloer. Voor de afwerking kunt u kiezen uit drie verschillende producten: olie, hardwax en lak. Allemaal hebben ze hun eigen invloed op het uiterlijk van uw vloer. Wilt u weten welk product het beste bij uw wensen past? Neem dan contact met ons op en wij zullen u adviseren welke afwerking het beste is voor uw situatie na het schuren van uw vloer.

Parket schuren in Nootdorp door A.J.M. van Houdt

 • Betrouwbaar als partner
 • Ruim 30 jaar ervaring
 • Werknemers met het juiste diploma
 • Stofvrij schuren
 • Wordt een van onze vele tevreden klanten
 • Pas betalen ná oplevering

Al met al is A.J.M. van Houdt dus de partij voor vloeronderhoud en parket schuren in Nootdorp en omgeving. Meer weten over onze diensten of direct een scherpe offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in voor een scherpe offerte.

Vraag direct een offerte aan
Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.