AJM VAN HOUDT®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Regio Den Haag

AJM VAN HOUDT ®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Den Haag

Parket schuren in Zoetermeer

Bij A.J.M. van Houdt draait het alleen om parket schuren in Zoetermeer. Bij parketvloer schuren draait het om kwaliteit en kennis. Niet alleen zorgen wij voor parket schuren, maar ook voor een tevreden klant en een perfect eindresultaat. A.J.M. van Houdt weet als geen ander wat voor behandeling uw parket nodig heeft. Wij schuren uw vloer en parket in Zoetermeer en omstreken. Wij schuren uw vloer een aantal keer van grof naar fijn, zodat uw parketvloer strak en glad is. Vervolgens polijsten wij de vloer met speciale polijstmiddelen.

Parket schuren laat u doen door de specialisten van A.J.M. van Houdt. U kiest bij ons voor de perfecte service met betrekking op parket schuren. Bent u woonachtig in Zoetermeer of rondom Zoetermeer? Dan bent u bij A.J.M. van Houdt aan het juiste adres voor parket schuren. Met meer dan 25 jaar ervaring zorgen wij voor parketvloeren die er weer als nieuw uitzien. Daarnaast voorzien wij u van specifiek advies, waarmee uw parket de juiste behandeling krijgt. Behandelingen zoals parket schuren of vloer schuren in Zoetermeer is waar wij goed in zijn.

Zoetermeer is niet de enige stad waarin wij actief zijn, we zijn ook actief in Alphen aan den Rijn, Delft en Leiden.

A.J.M. van Houdt Onderhoudsproducten

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij al met vele merken en diverse soorten onderhoudsmiddelen mogen werken. Hierdoor weten we precies wat de invloed op uw vloer is van de verschillende merken en soorten. Wij kunnen daardoor uitstekend beoordelen welke middelen het beste van toepassing zijn op uw situatie.

Dit heeft ervoor gezorgd dat wij ook vaak benaderd om een adviserende rol aan te nemen voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar de beste parket onderhoudsproducten.  

Uw parket laten schuren in Zoetermeer en omstreken

Parket verdient de juiste behandeling. Naarmate er veel op uw parket wordt gelopen, ontstaat er slijtage, veroudering of beschadiging. Wilt u dit verhelpen? Bij A.J.M. van Houdt verhelpen wij de complicaties op uw parketvloer met de juiste behandeling, een behandeling waar geen ander tegenop kan. Onze behandeling is parket schuren en oliën. Het voordeel van parketvloer schuren, is dat het u een hoop centen bespaart. Dit, omdat een nieuwe parketvloer aanschaffen duurder is dan het behandelen van uw parket. Wij zijn werkzaam in Zoetermeer en rondom Zoetermeer. Bent u geïnteresseerd in parket schuren? Neem gerust contact met ons op. 

De voordelen van parket schuren in Zoetermeer

Parket schuren is niet zomaar een klus. Het biedt vele voordelen met zich mee, maar wat voor voordelen bieden wij, als u kiest voor onze diensten zoals parket schuren? Een voordeel is, dat wij lokaal gevestigd zijn in en rondom Zoetermeer. Als u kiest voor parket schuren, kunnen wij binnen een paar minuten bij u zijn. Zo kunnen wij snel het juiste advies geven wat voor soort behandeling uw parket nodig heeft. Een behandeling zoals parket schuren en oliën is wat uw parket nodig heeft. Wij zijn 25 jaar actief in ons vakgebied, waardoor wij op maat advies kunnen geven over parketvloer schuren. Wij inspecteren uw parket grondig en geven op basis van de inspectie op maat advies, want niet ieder parket is hetzelfde. Dit is wat ons uniek maakt ten opzichte van de concurrenten. Parketvloer schuren is niet zomaar gebeurd, want het vergt vakmanschap en jarenlange kennis. Woont u in of in de buurt Zoetermeer? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Advies van een specialist over parket schuren

Uw parket verdient de juiste behandeling. Een behandeling zoals parket schuren is hetgeen waar wij goed in zijn. Bent u woonachtig in Zoetermeer en ziet uw parketvloer beschadigd, versleten of verouderd uit? Laat ons u van dienst zijn. Niet zijn de vakmannen van A.J.M. van Houdt alleen actief in Zoetermeer, maar ook in andere steden. Wij zijn o.a. actief in Den Haag, Delft, Leiden, Leidschendam Rijswijk, Voorburg, Wassenaar en Zoetermeer. Bent u geïnteresseerd in onze diensten, zoals parket schuren? U kunt gerust met ons contact opnemen of onderstaand formulier invullen.

Vraag direct een offerte aan
Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.