AJM VAN HOUDT®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Regio Den Haag

AJM VAN HOUDT ®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Den Haag

Parket schuren in Zoetermeer

Op zoek naar een specialistisch bedrijf voor uw parket schuren in Zoetermeer? Dan bent u op de juiste plek bij A.J.M. van Houdt. Wij al meer dan 30 jaar ervaren met het schuren en behandelen van parketvloeren. Dankzij al deze jaren ervaring weten wij precies welke producten we voor welke situatie we moeten gebruiken. Omdat iedere vloer anders is, zullen we eerst een inspectie van de vloer doen om te bepalen welke producten nodig zijn om uw parketvloer te schuren in Zoetermeer. A.J.M. van Houdt is ook werkzaam in de regio’s van Bodegraven en Waddinxveen. Wilt u meer weten wat wij voor uw vloer kunnen betekenen? Lees dan hieronder verder of neem contact met ons op voor meer informatie.

A.J.M. van Houdt Onderhoudsproducten

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij al met vele merken en diverse soorten onderhoudsmiddelen mogen werken. Hierdoor weten we precies wat de invloed op uw vloer is van de verschillende merken en soorten. Wij kunnen daardoor uitstekend beoordelen welke middelen het beste van toepassing zijn op uw situatie.

Dit heeft ervoor gezorgd dat wij ook vaak benaderd om een adviserende rol aan te nemen voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar de beste parket onderhoudsproducten.  

Wanneer parket laten schuren?

Voor elke vloer is het anders wanneer u uw vloer moet laten schuren in Zoetermeer of omgeving. Er is dus geen standaard antwoord wat wij kunnen geven op deze vraag. Maar we kunnen wel aangeven welke problemen we kunnen oplossen met het schuren van uw vloer, dat zijn:

 • Slijtage plekken
 • Waterschade
 • Krassen
 • Lichte deuken
 • Kleurverschillen door zonlicht

Bovenstaande punten zijn niet de enige problemen die wij aan kunnen pakken met het schuren van uw parket. Heeft u behoefte aan een nieuwe uitstraling van uw vloer of is deze minder onderhoudsvriendelijk dan u dacht? Door uw parket te schuren in Zoetermeer en vervolgens te behandelen met een van de afwerkingen kunnen wij uw vloer een geheel nieuwe uitstraling geven. Bovendien wordt de vloer dankzij die nieuw aangebrachte afwerking ook weer onderhoudsvriendelijker. Voordat u uw vloer wilt laten schuren, is het belangrijk dat uw weet hoe vaak dit al is gebeurd. Parket kan namelijk maximaal drie tot vijf keer worden geschuurd. Hoe vaak dit precies kan, is afhankelijk van de dikte van de gebruikte planken. Het is ook belangrijk om dit door een professional te laten doen. Gaat u dit zelf doen, dan is de kans groot dat u uw vloer zwaar beschadigd waardoor een lastige vloerreparatie nodig is of wellicht een hele nieuwe vloer gelegd moet worden. Dit brengt veel meer kosten met zich mee en hier zit u natuurlijk niet op te wachten. A.J.M. van Houdt staat voor u klaar om uw vloer te schuren of desnoods te repareren.

Specialisaties A.J.M. van Houdt

A.J.M. van Houdt heeft diverse specialisaties voor het bewerken en afwerken van uw vloer. Onze specialisaties zijn: vloer schuren en behandelen in Zoetermeer of omgeving, vloerreparatie, vloerreiniging en het plaatsen van plinten. Al met al kunnen we dus alles doen voor uw vloer als het gaat om onderhoud. En dit gebeurt dan alleen door professionals die in het bezit zijn van het vakdiploma ‘Allround Parketteur’. Dit is een van de redenen dat we bij A.J.M. van Houdt de kwaliteit van onze werkzaamheden hoog kunnen houden. Dankzij het gebruik van enkel de beste machines en producten bent u verzekerd dat wij uw parket schuren in Zoetermeer zoals de beste het doet. Om het schuren zo gemakkelijk mogelijk te maken en het beste uit te voeren, is het belangrijk dat de te schuren kamers leeg zijn. U kunt zelf een bedrijf of familie en kennissen inschakelen om uw kamers leeg te halen. Maar ook dit kunnen wij uit handen nemen. Wij hebben een betrouwbare partner die uw spullen ophaalt, beveiligd opslaat en weer terugplaatst. Zo heeft u dus helemaal geen omkijken meer als u kiest voor het laten schuren van uw parket door A.J.M. van Houdt.

Afwerking van de vloer

Parket schuren in Zoetermeer is niet het enige wat wij voor u doen. Bij het schuren van een vloer, hoort ook het afwerken en nabehandelen zodat uw vloer weer lang mooi blijft. Tijdens het schuren verwijderen wij namelijk de beschermende laag. Het is dus belangrijk om ook een nieuwe aan te brengen. Dit kan met een olie, hardwax of lak. Deze verschillende mogelijkheden hebben ook hun eigen kenmerken. Wilt u meer informatie over de verschillende behandelproducten en heeft u hulp nodig bij het kiezen? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij informeren en adviseren u graag zodat u met zekerheid de juiste keuze kunt maken.

Parket schuren in Zoetermeer door A.J.M. van Houdt

 • Vele tevreden klanten
 • Hoge betrouwbaarheid
 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Gecertificeerde parketteurs
 • Officieel erkende specialist
 • Mogelijkheid tot achteraf betalen
 • Stofvrij schuren

Kiest u voor A.J.M. van Houdt voor uw parketvloer schuren in Zoetermeer, dan kiest u voor zekerheid. Wij verzekeren u dat u tevreden zult zijn met het resultaat van onze werkzaamheden. Een of meerdere specialisten maken uw vloer weer als nieuw. Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden of wilt u advies voor uw vloer? Dan kunt u contact met ons opnemen of direct het offerteformulier invullen.

Vraag direct een offerte aan
Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.