AJM VAN HOUDT®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Regio Den Haag

AJM VAN HOUDT ®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Den Haag

Parket schuren in Waddinxveen

Voor parket schuren in Waddinxveen moet u zijn bij A.J.M. van Houdt. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring en gebruiken enkel de beste apparatuur en producten. Zou u zelf de vloer kunnen schuren? Ja natuurlijk kan dit, maar heeft u hier ook de juiste kennis en materialen voor? Waarschijnlijk niet. Bovendien kan het ervoor zorgen dat u uw vloer ernstig beschadigd, en dan bent u nog verder van huis en heeft u waarschijnlijk een hele nieuwe vloer nodig. Naast uw parketvloer schuren in Waddinxveen kunnen wij nog meer voor u betekenen. Daarnaast zijn we niet alleen werkzaam maar ook in Zoetermeer en Bodegraven. Meer weten over A.J.M. van Houdt? Lees dan verder.

A.J.M. van Houdt Onderhoudsproducten

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij al met vele merken en diverse soorten onderhoudsmiddelen mogen werken. Hierdoor weten we precies wat de invloed op uw vloer is van de verschillende merken en soorten. Wij kunnen daardoor uitstekend beoordelen welke middelen het beste van toepassing zijn op uw situatie.

Dit heeft ervoor gezorgd dat wij ook vaak benaderd om een adviserende rol aan te nemen voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar de beste parket onderhoudsproducten.  

Wanneer parket laten schuren?

Diverse omstandigheden bepalen wanneer het tijd is om uw parket te schuren in Waddinxveen. Omdat er verschillende omstandigheden zijn, is er niet precies te zeggen wanneer het schuren van uw vloer benodigd is. Wat we wel kunnen geven, zodat u zelf een indicatie kan maken, zijn de punten die we kunnen oplossen met het schuren van uw vloer in Waddinxveen. Die punten zijn:

 • Slijtage plekken
 • Waterschade
 • Krassen
 • Lichte deuken
 • Kleurverschillen

U kunt nu zelf een indicatie maken of het tijd is om uw parketvloer te schuren in Waddinxveen. Komt u er nog steeds niet uit, kunnen wij u ook altijd adviseren. Daarnaast is het ook mogelijk om de uitstraling van de vloer aan te pakken. Bij het schuren van de vloer wordt namelijk de afwerking ook eraf geschuurd, en juist die laag zorgt voor de look van de vloer. Door na het parket te schuren een andere afwerking aan te brengen kan uw vloer anders gaan ogen. En dit heeft ook zijn uitwerking op de uitstraling van de vloer.

Specialisaties A.J.M. van Houdt

Buiten uw parket schuren in Waddinxveen, hebben wij nog meer specialisaties ontwikkeld, en dat natuurlijk allemaal ten behoeve van uw vloer. De specialisaties naast uw parketvloer schuren zijn vloerreparatie, vloerreiniging en het plaatsen van plinten. Dit zorgt ervoor dat wij u ook kunnen helpen als vloerreiniging voldoende is en u niet gelijk uw vloer hoeft te laten schuren. Om al onze specialisaties goed uit te voeren, is het belangrijk dat uw vloer leeg is. Het kan een hele operatie zijn om al uw spullen uit uw woning te halen. Als u dit lastig vindt, of u wilt hier gewoon geen omkijken naar, dan hebben wij een betrouwbare partner. Zij kunnen uw spullen ophalen, opbergen en weer terugbrengen zodra wij klaar zijn met het schuren van uw vloer in Waddinxveen.

Afwerking van de vloer

Als wij klaar zijn met uw parket schuren in Waddinxveen, dan is het tijd voor de volgende stap. En deze stap is het afwerken van de vloer. Dit is misschien wel een van de belangrijkste stappen omdat het zorgt voor bescherming van uw pas geschuurde vloer. Daarnaast bepaalt de afwerking ook de uitstraling van de vloer. We gebruiken hier drie verschillende producten voor: olie, hardwax en lak. Elk van deze producten heeft zijn eigenschappen met bijbehorende voor- en nadelen. Weten welk product het beste bij uw wensen past? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag over de juiste keuze.

Parket schuren in Waddinxveen door A.J.M. van Houdt

 • Vele klanten die tevreden zijn
 • Hoge betrouwbaarheid
 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Gediplomeerde parketteurs
 • Betalen ná oplevering
 • Stofvrij schuren

Al met al is A.J.M. van Houdt de beste keuze voor om uw parket te schuren in Waddinxveen of een van de andere steden in de omgeving. Wilt u meer weten over wat wij voor uw vloer kunnen betekenen of wilt u een vrijblijvende offerte met een scherpe prijs? Neem dan contact op of vul onderstaand formulier in.

Vraag direct een offerte aan
Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.