AJM VAN HOUDT®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Regio Den Haag

AJM VAN HOUDT ®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Den Haag

Parket schuren in Bodegraven

Bent u op zoek naar een partij voor parket schuren in Bodegraven? Kies dan voor de professionals van A.J.M. van Houdt. Wij hebben al tientallen jaren ervaring met parketvloeren schuren in Bodegraven en in de omgeving van Zoetermeer en Waddinxveen. Het is natuurlijk mogelijk dat u zelf uw vloer probeert te schuren maar dan heeft u een grote kans op grote beschadigingen die hoge kosten met zich meebrengen. Kies daarom voor het inschakelen van A.J.M. van Houdt voor het schuren van uw vloer. Zo bent u verzekerd van goed werk en zit u niet met een beschadigde vloer maar met een vloer die wel nieuw lijkt. Lees hieronder meer over onze werkzaamheden.

A.J.M. van Houdt Onderhoudsproducten

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij al met vele merken en diverse soorten onderhoudsmiddelen mogen werken. Hierdoor weten we precies wat de invloed op uw vloer is van de verschillende merken en soorten. Wij kunnen daardoor uitstekend beoordelen welke middelen het beste van toepassing zijn op uw situatie.

Dit heeft ervoor gezorgd dat wij ook vaak benaderd om een adviserende rol aan te nemen voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar de beste parket onderhoudsproducten.  

Wanneer parket laten schuren?

Er zijn meerdere manieren hoe u kunt bepalen of het tijd is om uw parketvloer te schuren in Bodegraven. Het is namelijk niet mogelijk om een antwoord te geven dat op iedereen van toepassing is. Omdat iedereen een vloer anders gebruikt, verschilt het per situatie wanneer het tijd is om de vloer te schuren. Wel kunnen we aangeven welke problemen we kunnen oplossen met uw parket schuren in Bodegraven. Deze problemen zijn:

 • Slijtage plekken
 • Waterschade
 • Krassen
 • Lichte deuken
 • Kleurverschillen

Uw vloer laten schuren hoeft niet alleen maar bij beschadigingen/problemen van uw vloer. U kunt namelijk ook het uiterlijk van de vloer veranderen door de vloer te laten schuren en afwerken. Met het schuren wordt namelijk de laag verwijderd die zorgt voor het uiterlijk. Door te kiezen voor een andere afwerking nadat wij uw parket schuren in Bodegraven kan uw vloer en daardoor de ruimte een hele andere uitstraling krijgen. Hierover leest u meer op deze pagina, na onze specialisaties.

Specialisaties A.J.M. van Houdt

Als echte specialist op het gebied van vloeronderhoud, hebben wij naast uw parket schuren in Bodegraven nog meer specialisaties. Die specialisaties zijn vloerreparatie, vloerreiniging en het plaatsen van plinten. Hierdoor kunt u dus ook bij ons terecht als alleen een reiniging van uw parket voldoende is en dat uw vloer schuren te veel van het goede is. Als wij een van onze specialisaties gaan uitvoeren is het wel belangrijk dat uw vloer leeg is. Dit bevordert de werkzaamheden. U kunt ervoor kiezen om zelf uw spullen ergens heen te brengen en op te slaan maar wij hebben hier ook een betrouwbare partner voor. Hierdoor heeft u hier geen omkijken meer naar. Zij halen uw spullen op, slaan deze op een beveiligde locatie op en brengen ze weer terug als wij klaar zijn met uw parketvloer te schuren in Bodegraven. Kies voor A.J.M. van Houdt en u heeft er geen omkijken meer naar.

Afwerking van de vloer

Na uw parketvloer schuren in Bodegraven is het tijd voor de afwerking van de vloer. Dit is een belangrijke stap vanwege twee redenen. De eerste reden is de bescherming. Een houten vloer is van zichzelf niet goed beschermt tegen invloeden van buitenaf. De afwerking zorgt dat de vloer beter beschermd is en langer meegaat. De andere reden is de uitstraling van de vloer. Wij hebben de keuze uit drie verschillende producten voor de afwerking: olie, hardwax en lak. Elk van deze producten heeft zijn eigen uitwerking op de vloer. Wilt u weten welke het beste past bij uw wensen die u heeft voor na het schuren van uw parket in Bodegraven? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag.

Parket schuren in Bodegraven door A.J.M. van Houdt

 • Grote groep tevreden klanten
 • Zeer betrouwbaar
 • Tientallen jaren ervaring
 • Parketteurs met het juiste diploma
 • Betalen ná oplevering
 • Stofvrij schuren

Kortom, A.J.M. van Houdt is dé partij in Bodegraven voor het onderhoud en schuren van uw parketvloer. Door te kiezen voor ons, bent u verzekerd van een partij die veel ervaring heeft met parket schuren en het onderhouden op de juiste manier van vele vloeren. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vul direct onderstaand formulier in voor een scherpe en vrijblijvende offerte.

Vraag direct een offerte aan
Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.