AJM VAN HOUDT®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Regio Den Haag

AJM VAN HOUDT ®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Den Haag

Parket schuren in Woerden

De beste partij voor parket schuren in Woerden en omstreken? Dat is A.J.M. van Houdt. Wij zijn niet alleen werkzaam in Woerden maar u kunt ook bij ons terecht voor iedere stad of dorp in de buurt van Alphen aan den Rijn voor uw vloeronderhoud of vloer schuren. Al meer dan 30 jaar hebben wij ervaring met het schuren van (parket)vloeren en andere onderhoudswerkzaamheden. U kunt proberen zelf uw vloer te schuren maar de kans op schade is groot. En deze schade is vaak lastig te herstellen waardoor u uiteindelijk meer kwijt bent dan wanneer u direct voor A.J.M. van Houdt zou zijn gegaan. Meer weten over onze werkzaamheden? Lees dan hieronder verder.

A.J.M. van Houdt Onderhoudsproducten

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij al met vele merken en diverse soorten onderhoudsmiddelen mogen werken. Hierdoor weten we precies wat de invloed op uw vloer is van de verschillende merken en soorten. Wij kunnen daardoor uitstekend beoordelen welke middelen het beste van toepassing zijn op uw situatie.

Dit heeft ervoor gezorgd dat wij ook vaak benaderd om een adviserende rol aan te nemen voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar de beste parket onderhoudsproducten.  

Wanneer parket laten schuren?

Wanneer parket laten schuren is een vraag waar vele mensen mee zitten. Helaas kunnen ook wij hier geen duidelijk antwoord opgeven. Wij kunnen uw parket schuren in Woerden wanneer dat nodig is, maar wanneer is het nodig? Er zijn vele factoren van invloed. Hierdoor kan het voorkomen dat het bij de ene persoon eens per twee jaar is terwijl het bij een ander eens per drie of vier jaar kan zijn. Het is dan ook beter om te kijken naar wat we kunnen bereiken door uw vloer te schuren in Woerden. We kunnen de volgende beschadigingen laten verdwijnen:

 • Slijtage plekken
 • Waterschade
 • Krassen
 • Lichte deuken
 • Kleurverschillen

Zoals u kunt lezen zijn er dus diverse beschadigingen die wij kunnen oplossen door uw parketvloer te schuren in Woerden. Maar beschadigingen zijn niet de enige reden om uw vloer te schuren. Het kan zijn dat u uw vloer een nieuw uiterlijk wil geven. Ook dit kan door uw vloer te schuren en te kiezen voor een andere afwerking. Hierdoor krijgt uw vloer en daardoor de ruimte zelf ook een nieuwe uitstraling. Meer over de verschillende afwerkingen leest u na de informatie over onze specialisaties.

Specialisaties A.J.M. van Houdt

Naast uw parketvloer schuren in Woerden, hebben wij nog meer specialisaties in het kader van vloeronderhoud. Onze andere specialisaties zijn vloerreparatie, vloerreiniging en het plaatsen van plinten. Zoals te lezen, kunt u voor het gehele vloeronderhoud bij ons terecht en niet alleen om uw parket te schuren. Om uw vloer goed te schuren in Woerden, is het belangrijk dat deze leeg is. Anders kunnen wij niet efficiënt te werk gaan, en het is natuurlijk wel zo fijn als u zo snel mogelijk weer alles op de juiste plek heeft staan. U kunt zelf uw spullen verplaatsen en op een plek opslaan. Maar heeft u deze mogelijkheid niet voor handen of heeft u geen tijd om dit te regelen? Dan heeft A.J.M. van Houdt een betrouwbare partner die dit allemaal uit handen neemt. Zo kunnen zij uw spullen ophalen, beveiligd opbergen en natuurlijk weer terugbrengen als wij klaar zijn met uw vloer schuren in Woerden en de afwerking weer droog is.

Afwerking van de vloer

Een van de belangrijkste onderdelen van ons werk, naast uw parket schuren in Woerden, is het aanbrengen van de afwerking. Hiervoor kunt u bij ons kiezen uit drie producten: olie, hardwax of lak. Al deze producten hebben hun eigen uitwerking op de vloer. Bepaalde producten geven uw vloer een glans terwijl er ook producten zijn die zorgen voor een matte uitstraling, het gaat erom wat u mooi vindt en hoe u wilt dat uw vloer wordt. Heeft u geen idee welke afwerking het beste bij uw vloer past? Neem dan contact met ons op en wij zullen u adviseren.

Parket schuren in Woerden door A.J.M. van Houdt

 • Vele tevreden klanten gingen u voor
 • Betrouwbare partner voor vloeronderhoud
 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Gecertificeerde vakmensen
 • Betalen ná oplevering
 • Stofvrij schuren

Gaat u voor A.J.M. van Houdt voor het schuren van uw parket in Woerden? Dan weet u zeker dat u tevreden zult zijn over het eindresultaat. Bovendien kunnen wij adviseren bij diverse beslissingen voor uw vloer. Wilt u weten wat A.J.M. van Houdt voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op of vul direct onderstaand formulier in en ontvang spoedig een scherpe en vrijblijvende offerte.

Vraag direct een offerte aan
Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.