AJM VAN HOUDT®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Regio Den Haag

AJM VAN HOUDT ®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Den Haag

Parket schuren in Alphen aan den Rijn

Uw parket schuren in Alphen aan den Rijn? Dan gaat u natuurlijk voor de échte specialisten van A.J.M. van Houdt. Ons bedrijf heeft al meer dan 30 jaar ervaring als het gaat om vloeren schuren en nabehandelen met de beste producten. In al deze jaren dat wij ervaring hebben opgedaan hebben we al met vele producten gewerkt en weten we welke goed zijn en ook welke niet. Voordat wij te werk gaan, zullen we eerst een inspectie van uw vloer uitvoeren zodat we een gedegen beslissing kunnen maken voor we uw parketvloer schuren in Alphen aan den Rijn. Dit is niet de enige plek waar onze specialisten te werk gaan. Wij kunnen ook iedereen helpen in de regio van Woerden. Meer weten over de mogelijkheden voor uw vloer? Dan kunt u hieronder verder lezen of direct contact met ons zoeken.

A.J.M. van Houdt Onderhoudsproducten

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij al met vele merken en diverse soorten onderhoudsmiddelen mogen werken. Hierdoor weten we precies wat de invloed op uw vloer is van de verschillende merken en soorten. Wij kunnen daardoor uitstekend beoordelen welke middelen het beste van toepassing zijn op uw situatie.

Dit heeft ervoor gezorgd dat wij ook vaak benaderd om een adviserende rol aan te nemen voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar de beste parket onderhoudsproducten.  

Wanneer parket laten schuren?

Door de vele soorten vloeren en de manier waarop deze beschadigen/slijten, is er helaas geen simpel antwoord zoals ‘na 1 jaar’. Uw parketvloer laten schuren in Alphen aan den Rijn en de frequentie hiervan, hangt af van vele factoren. Wat we wel eenvoudig kunnen aangeven zijn de verschillende beschadigingen aan uw vloer die we kunnen verhelpen. En dat zijn:

 • Slijtage plekken
 • Waterschade
 • Krassen
 • Lichte deuken
 • Kleurverschillen door zonlicht

Bovenstaande beschadigingen zijn duidelijke voorbeelden van wat we met uw parket schuren in Alphen aan den Rijn voor u kunnen betekenen. Maar het is niet het enige. Zijn er bijvoorbeeld nog geen van deze beschadigingen te zien maar wilt u wel graag de uitstraling van uw vloer veranderen of moet de vloer onderhoudsvriendelijker worden? Ook dat is mogelijk door uw parketvloer te laten schuren door A.J.M. van Houdt. Bij het schuren wordt de afwerking namelijk verwijderd. En juist deze afwerking geeft de vloer een bepaalde uitstraling. Door een ander type afwerking te gebruiken krijgt de gehele vloer een nieuwe uitstraling wat voor uw hele woning een verbetering kan zijn. Wel is het belangrijk om te weten dat parket doorgaans drie tot vijf keer geschuurd kan worden, afhankelijk van de dikte van de planken. Als het tijd is om uw parket te schuren, dan is het belangrijk dat dit door een specialist gebeurt. Gaat u dit bijvoorbeeld zelf proberen, dan is de kans op schade zeer groot. Deze schade verhelpen brengt meer kosten met zich mee dan direct een specialist inhuren om uw parket te schuren in Alphen aan den Rijn. Maar ook als u uw vloer beschadigd heeft, staat A.J.M. van Houdt klaar om u te helpen.

Specialisaties A.J.M. van Houdt

Bij A.J.M. van Houdt hebben we diverse specialisaties ontwikkeld naast het parket schuren in Alpen aan den Rijn en omgeving. Wij kunnen ook ingeschakeld worden voor onder andere vloerreparatie, vloerreiniging en het plaatsen van plinten. Als u ons inschakelt voor het schuren van uw vloer dan laten we het daar natuurlijk niet bij. Wij zullen uw vloer ook weer nabehandelen en afwerken. A.J.M. van Houdt biedt een totaalpakket voor het onderhoud van uw parketvloer. Wij werken enkel met mensen die beschikken over het vakdiploma ‘Allround Parketteur’. Dat is een van de factoren die ervoor zorgt dat we de kwaliteit van onze werkzaamheden hoog kunnen houden. Een andere factor is dat wij enkel werken met de beste machines en producten die beschikbaar zijn om uw parketvloer te schuren in Alphen aan den Rijn of de steden in de omgeving. Om onze werkzaamheden op de beste manier uit te voeren, is het belangrijk dat er niks meer in de weg staat. Dit betekent dat alle meubels en spullen uit de te schuren kamers verwijderd dienen te worden. U kunt hiervoor een verhuisbedrijf of familie en kennissen inschakelen, maar ook dit kunt u bij ons uit handen geven. Wij hebben een betrouwbare partner die uw spullen ophaalt en vervolgens op een beveiligde locatie opslaat en na afloop van het schuren natuurlijk weer terugbrengt.

Afwerking van de vloer

Uw parket schuren in Alphen aan den Rijn is zoals gezegd niet het enige wat we doen. We zullen de vloer ook weer nabehandelen en afwerken. Dit zorgt ervoor dat uw vloer weer lang mooi blijft en onderhoudsvrijer wordt. Voor de afwerking hebben we de keuze uit olie, hardwax of lak. Deze producten hebben hun eigen kenmerken, het is dus aan u om de juiste keuze te maken die bij uw wensen past. Wilt u meer weten over deze afwerkingen? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u informeren en adviseren over welke producten u het beste kunt gebruiken.

Parket schuren in Alphen aan den Rijn door A.J.M. van Houdt

 • Veel tevreden klanten
 • Zeer betrouwbaar
 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Gediplomeerde en ervaren parketteurs
 • Officieel erkend als specialist
 • Mogelijk achteraf te betalen
 • Stofvrij schuren

Als u gaat voor A.J.M. van Houdt als de partij voor uw parket schuren in Alphen aan den Rijn, dan kiest u voor expertise. Wij hebben in vele jaren ruime ervaring opgebouwd met het schuren en nabehandelen van parketvloeren. Hierdoor bent u verzekerd van een eindresultaat dat bij uw wensen past. Meer weten over wat we voor uw vloer kunnen betekenen of heeft u advies nodig voor uw vloer? Neem dan contact met ons op, of vul het onderstaande offerteformulier in.

 

Vraag direct een offerte aan
Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.