AJM VAN HOUDT®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Regio Den Haag

AJM VAN HOUDT ®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Den Haag

Parket schuren in Alphen aan den Rijn

Op zoek naar een specialist voor parket schuren in Alphen aan den Rijn? A.J.M. van Houdt beschikt over professionals met meer dan 25 jaar ervaring. Een parketvloer is erg gevoelig, het is daarom belangrijk dat onderhoud wordt uitgevoerd door mensen met de juiste kennis, en over deze kennis beschikken wij. Het nadeel van een parketvloer is dat deze verouderen, beschadigen en vervuilend. Dit soort vloeren zijn minder makkelijk schoon te houden en toch gevoeliger voor vlekken. Wij kunnen uw vloer schuren en behandelen zodat deze er weer als nieuw uitziet. Voordat wij uw vloer zullen bewerken, kijken we eerst goed wat uw vloer nodig heeft. Aan de hand van deze uitgebreide inspectie kunnen wij een duidelijk advies geven voor de behandeling. Veelal zijn de uitkomsten dat wij het parket schuren of de parketvloer schuren en lakken in Alphen aan den Rijn. 

Kwaliteit is het middelpunt van A.J.M. van Houdt. Dit werkt door in de perfectionistische werkwijze, kwalitatief apparatuur en uitgebreide vakkennis. Parket schuren in Alphen aan den Rijn door A.J.M. van Houdt zorgt gegarandeerd voor een tevreden gevoel. 

A.J.M. van Houdt is buiten Alphen aan den Rijn ook werkzaam in Delft, Leiden en Zoetermeer.

A.J.M. van Houdt Onderhoudsproducten

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij al met vele merken en diverse soorten onderhoudsmiddelen mogen werken. Hierdoor weten we precies wat de invloed op uw vloer is van de verschillende merken en soorten. Wij kunnen daardoor uitstekend beoordelen welke middelen het beste van toepassing zijn op uw situatie.

Dit heeft ervoor gezorgd dat wij ook vaak benaderd om een adviserende rol aan te nemen voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar de beste parket onderhoudsproducten.  

Parketvloer schuren en lakken Alphen aan den Rijn en omgeving

Ook al bent u zeer zuinig op uw parketvloer, slijtage zal altijd voorkomen. Vooral op de delen van de vloer waar veel wordt gelopen of wordt geschoven met meubels. Als u wilt dat uw vloer er weer prachtig bij ligt, ga dan voor parketvloer schuren en lakken in Alphen aan den Rijn door A.J.M. van Houdt. Een vloer schuren en behandelen zal voorkomen dat u een gehele nieuwe vloer moet aanschaffen.

Voordelen parket schuren Alphen aan den Rijn

Aan uw parket schuren in Alphen aan den Rijn door A.J.M. van Houdt hangen meerdere voordelen. Zo zijn de kosten voor een vloer schuren vele malen lager dan een geheel nieuwe vloer aanschaffen. Bovendien kunnen wij uw parketvloer schuren en behandelen waardoor deze er weer als nieuw uitziet. A.J.M. van Houdt heeft zoveel ervaring en kennis dat uw geschuurde parketvloer weer als nieuw is. Voordat wij onze werkzaamheden starten zullen wij de vloer bekijken en inspecteren. Dankzij deze zorgvuldige inspectie komen wij te weten wat uw vloer voor behandeling nodig heeft. Onze werkzaamheden hangen af van wat uw vloer nodig heeft. Hierin onderscheiden wij ons. Veel concullega’s zullen u de duurste dienst aansmeren. Hier doen wij niet aan. Wij streven naar een kwalitatieve vloer, of dit nou de goedkoopste of duurste optie is, wij geven advies voor wat nodig is. Een parketvloer schuren in Alphen aan den Rijn zult u uiteindelijk laten doen door A.J.M. van Houdt.

Vakkundig en vrijblijvend advies parket schuren Alphen aan den Rijn

Onze experts staan voor u klaar om een advies te geven over uw parket schuren in Alphen aan den Rijn. Al jarenlang doen wij onze werkzaamheden en we hebben ondertussen al meer dan 25 jaar. Wij zijn gespecialiseerd in een parketvloer schuren en lakken in Alphen aan den Rijn. Meer weten over onze diensten of een afspraak voor een inspectie van uw parketvloer? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in.

Vraag direct een offerte aan
Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.