AJM VAN HOUDT®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Regio Den Haag

AJM VAN HOUDT ®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Den Haag

Parket schuren in Wassenaar

Al meer dan 30 jaar is A.J.M. van Houdt het adres voor parket schuren in Wassenaar en omstreken. Wij hebben in al deze jaren veel ervaring opgedaan met zowel het schuren van vloeren als de te gebruiken producten en machines. Dit heeft ervoor gezorgd dat we nu precies weten welke producten en machines we op welk moment moeten gebruiken. Omdat iedere parketvloer anders is en op een andere manier onderhoud en gebruikt is, bekijken we per opdracht voor parket schuren in Wassenaar wat de beste aanpak is en selecteren we hier de juiste producten bij. Buiten Wassenaar is A.J.M. van Houdt ook werkzaam in Den Haag, Leidschendam, Naaldwijk, Rijswijk en Voorburg. Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan verder, vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op.

A.J.M. van Houdt Onderhoudsproducten

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij al met vele merken en diverse soorten onderhoudsmiddelen mogen werken. Hierdoor weten we precies wat de invloed op uw vloer is van de verschillende merken en soorten. Wij kunnen daardoor uitstekend beoordelen welke middelen het beste van toepassing zijn op uw situatie.

Dit heeft ervoor gezorgd dat wij ook vaak benaderd om een adviserende rol aan te nemen voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar de beste parket onderhoudsproducten.  

Wanneer parket laten schuren?

Omdat het moment van parket schuren in Wassenaar verschilt per vloer, is er geen antwoord dat voor iedereen geldt. Wel kunnen we aangeven welke problemen we kunnen oplossen met het schuren van uw vloer. De volgende problemen kunnen we hiermee oplossen:

 • Slijtage plekken
 • Waterschade
 • Krassen
 • Lichte deuken
 • Kleurverschillen door zonlicht

Met uw vloer schuren in Wassenaar kunnen we niet alleen beschadigingen oplossen. We kunnen ook de uitstraling van uw vloer veranderen en de vloer onderhoudsvriendelijker maken door het aanbrengen van een nieuwe afwerking. Over het algemeen kunnen parketvloeren ongeveer drie tot vijf keer geschuurd worden, voordat dit geen optie meer is. Dit heeft te maken met de kwaliteit van de vloer en de dikte van de planken die in eerste instantie is gebruikt. Hoe dikker de planken, hoe vaker deze geschuurd kunnen worden. Als u zelf het parket heeft laten leggen, kunt u eenvoudig bijhouden hoe vaak de vloer is geschuurd. Lag de vloer er al voordat u er ging wonen, dan is het verstandig om bij de vorige eigenaren na te gaan hoe vaak de vloer al is geschuurd en onderhouden. Hierdoor krijgt u meer inzicht in de staat van de vloer. Bovendien kunt u het schuren van uw parket in Wassenaar het beste overlaten aan echte professionals. Doet u dit niet, dan is de kans groot dat uw vloer beschadigd raakt waardoor vloerreparatie nodig is of zelfs een hele nieuwe vloer nodig is. Dit levert meer kosten op. Maar ook daarbij kan A.J.M. van Houdt u helpen.

Specialisaties A.J.M. van Houdt

Rond het parket schuren in Wassenaar heeft A.J.M. van Houdt enkele specialisaties ontwikkeld in de loop der jaren. Onze specialisaties zijn: schuren en afwerken van uw (parket)vloer, vloerreparatie, vloerreiniging en het plaatsen van plinten. Zoals u ziet heeft alles wel te maken met het onderhoud van uw vloer. Omdat wij kwaliteit zeer belangrijk vinden, wordt u bij ons alleen geholpen door mensen met het vakdiploma ‘Allround Parketteur’. Dit is een van de redenen dat wij op een constant hoog niveau kunnen presteren en opleveren. Uw parket schuren in Wassenaar door professionals van A.J.M. van Houdt, in combinatie met het gebruik van alleen maar topproducten en onze ervaring geeft dat wij een winnende formule hebben en u altijd blij zult zijn met het eindresultaat. Wij kunnen ons werk het beste en snelste uitvoeren als de vloer in z’n geheel leeg is. U kunt hier zelf verhuisbedrijven voor inschakelen of dit zelf doen met familie en/of kennissen. Maar bij A.J.M. van Houdt hebben we ook een betrouwbare partner. Onze partner haalt u spullen op, slaat deze op een beveiligde plek op en brengt ze weer netjes terug als wij klaar zijn met uw vloer. U heeft er zelf dan geen extra omkijken naar.

Afwerking van de vloer

Na het parket schuren in Wassenaar zijn wij nog niet klaar met uw vloer. Omdat tijdens het schuren de beschermlaag ook wordt verwijderd, is het belangrijk om een nieuwe aan te brengen. Wij werken met verschillende afwerkingen zoals olie, hardwax of lak. Ieder van deze afwerkingen heeft zijn eigen voor- en nadelen. Het is belangrijk om te kiezen welke het beste past bij uw wensen en behoeftes. Wilt u weten welke het beste past bij uw wensen na het parket schuren in uw woning in Wassenaar? Wij staan klaar om u te adviseren welke afwerking u het beste kunt kiezen. Ook als u nog andere vraagt of de afwerking van uw vloer kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Parket schuren in Wassenaar door A.J.M. van Houdt

 • Vele tevreden klanten zijn u voorgegaan
 • Zeer betrouwbaar
 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Gediplomeerde parketteurs
 • Officieel erkend als specialist
 • Mogelijkheid tot achteraf betalen
 • Stofvrij schuren

Als u voor A.J.M. van Houdt kiest voor uw parket schuren in Wassenaar, dan heeft u verschillende garanties. Zo bent u verzekerdheid van het feit dat een specialist uw vloer onder handen neemt. Bovendien weet u ook zeker dat alleen maar de beste producten voor uw vloer worden gebruikt. Wilt u weten wat wij voor uw prachtige vloer kunnen betekenen? Dan kunt u contact met ons opnemen of direct een offerte aanvragen via onderstaand offerteformulier.

Vraag direct een offerte aan
Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.