AJM VAN HOUDT®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Regio Den Haag

AJM VAN HOUDT ®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Den Haag

Parket schuren in Wassenaar

Parket schuren in Wassenaar laat u alleen doen door dé beste specialist: A.J.M. van Houdt. Door gebruik te maken van ons vakmanschap verzekeren wij u dat parket schuren optimaal wordt gedaan. Bent u woonachtig in Wassenaar en omstreken? Dan zijn wij de geschikte vakmannen voor het schuren van uw parketvloer. Met 25 jaar lang ervaring in ons vakgebied bieden wij de beste behandeling voor uw parket. De behandeling bestaat uit parketvloer schuren en lakken/oliën. 

Bij A.J.M. van Houdt draait het om kwaliteit en een tevreden klant. Niet alleen dat, maar ook een parketvloer waar wij trots op kunnen zijn. Parket schuren is waar wij goed in zijn, en dat willen wij graag toepassen op uw vloer. Wij schuren uw parketvloer van grof naar fijn en vervolgens lakken wij het parket met kwalitatieve oliën.

A.J.M. van Houdt schuurt niet alleen parket in Wassenaar maar ook in Den Haag, Leidschendam, Naaldwijk, Rijswijk en Voorburg.

A.J.M. van Houdt Onderhoudsproducten

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij al met vele merken en diverse soorten onderhoudsmiddelen mogen werken. Hierdoor weten we precies wat de invloed op uw vloer is van de verschillende merken en soorten. Wij kunnen daardoor uitstekend beoordelen welke middelen het beste van toepassing zijn op uw situatie.

Dit heeft ervoor gezorgd dat wij ook vaak benaderd om een adviserende rol aan te nemen voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar de beste parket onderhoudsproducten.  

Uw parket schuren doet u alleen bij A.J.M. van Houdt

Het gebeurt in het algemeen dat het parket slijt of verouderd raakt, maar dat is geen probleem voor A.J.M. van Houdt. Het maakt niet uit hoe zuinig u op uw parketvloer bent, want aan de slijtage en veroudering ontkomt u niet. Als u dit wilt oplossen, laat u uw parketvloer schuren door ons vakkundig team. Wij zijn werkzaam in Wassenaar en omstreken om uw parketvloer te schuren. Onze services bestaan uit parket schuren of vloer schuren. Het voordeel van parketvloer schuren, is dat het u een hoop geld bespaart, want een nieuwe parketvloer aanschaffen is duurder dan uw parketvloer laten schuren. De vakmannen van A.J.M. van Houdt in Wassenaar geven u graag advies over parket schuren. Wij zijn actief in Wassenaar en rondom Wassenaar. Hierdoor kunnen wij binnen enkele minuten langskomen voor een gesprek, zodat wij uw parket kunnen adviseren over het schuren.

Waarom u kiest voor A.J.M. van Houdt

Zoals u al weet, zijn wij werkzaam in Wassenaar om uw parketvloer te schuren. Niet alleen zijn wij actief in Wassenaar, maar ook in andere steden. Dit geeft ons de mogelijkheid om zo snel mogelijk bij u te zijn, zodat parket schuren nog sneller gaat. Wij zijn meer dan 25 jaar actief in ons vakgebied, waardoor wij op maat advies kunnen geven aan onze klanten. Alles wat te maken heeft met parket schuren en oliën is waar wij in gespecialiseerd zijn. Expertise en op maat advies is wat ons onderscheidt van de concurrenten. 

Afspraak maken bij A.J.M. van Houdt in Wassenaar

Wij zijn niet alleen in Wassenaar werkzaam, maar ook de gebieden rondom. De steden waar wij werkzaam zijn om uw parket te schuren zijn: Den Haag, Leiden, Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Delft, Zoetermeer en Wassenaar. Woont u in de buurt van Wassenaar of de steden rondom? U kunt ons gerust bereiken. Niet alleen doen wij aan parket schuren, maar ook zorgen wij voor een tevreden klant. Een tevreden klant die met trots en een grote glimlach naar het parket kan kijken.

Vraag direct een offerte aan
Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.