AJM VAN HOUDT®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Regio Den Haag

AJM VAN HOUDT ®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Den Haag

Parket schuren in Voorburg

A.J.M. van Houdt is uw partij voor parket schuren in Voorburg en omgeving. Al meer dan 30 jaar hebben wij ervaring met het behandelen van vloeren. In al deze jaren hebben we ook veel ervaring opgedaan met het gebruiken van verschillende producten. Dit heeft ervoor gezorgd dat we een selectie hebben kunnen maken van de beste producten die wij nu gebruiken. Iedere parketvloer is anders en heeft andere eisen. Daarom bekijken we per opdracht voor parketvloer schuren in Voorburg welke producten we gebruiken. A.J.M. van Houdt is niet alleen werkzaam in de regio van Voorburg maar ook in Den Haag, Leidschendam, Naaldwijk, Rijswijk en Wassenaar. Benieuwd wat wij met uw vloer kunnen doen? Lees dan verder, neem contact op of vul direct het offerteformulier onderaan de pagina in.

A.J.M. van Houdt Onderhoudsproducten

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij al met vele merken en diverse soorten onderhoudsmiddelen mogen werken. Hierdoor weten we precies wat de invloed op uw vloer is van de verschillende merken en soorten. Wij kunnen daardoor uitstekend beoordelen welke middelen het beste van toepassing zijn op uw situatie.

Dit heeft ervoor gezorgd dat wij ook vaak benaderd om een adviserende rol aan te nemen voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar de beste parket onderhoudsproducten.  

Wanneer parket laten schuren?

Er zijn verschillende factoren die mee bepalen wanneer parket schuren in Voorburg nodig is. Het is daarom niet mogelijk om een eenduidig antwoord te geven op deze vraag. Wat we wel direct kunnen zeggen is dat we met het schuren van uw vloer de volgende problemen kunnen verhelpen:

 • Slijtage plekken
 • Waterschade
 • Krassen
 • Lichte deuken
 • Kleurverschillen door zonlicht

Naast bovenstaande problemen kunnen we met uw parket schuren in Voorburg ook andere factoren aanpassen. Zo kunnen we de uitstraling van uw vloer aanpakken en veranderen door het schuren van uw vloer. Bovendien wordt de vloer ook onderhoudsvriendelijker dankzij de nieuwe afwerking. De meeste parketvloeren kunnen drie tot vijf keer geschuurd worden voordat ze vervangen moeten worden. Hoe vaak een vloer precies geschuurd kan worden hangt af van de kwaliteit van de vloer en de dikte van de gebruikte planken. Heeft u zelf de vloer laten leggen, dan weet u natuurlijk hoe vaak de vloer al geschuurd is. Dit is ook belangrijk om te weten. Is uw vloer al vier of vijf keer geschuurd zonder dat u het weet, dan kan het zomaar fout gaan als het weer wordt geschuurd. Informeer daarom altijd over het onderhoud van de vloer en wat er is uitgevoerd. Als laatste is het ook belangrijk dat het parket schuren in Voorburg wordt gedaan door een echte specialist. Is dit niet het geval dan kan het zomaar fout gaan en wordt uw vloer verpest waardoor u alleen maar meer kosten moet maken.

Specialisaties A.J.M. van Houdt

A.J.M. van Houdt heeft diverse specialisaties welke te maken hebben met uw parket schuren in Voorburg in omgeving. Zo hebben wij ons gespecialiseerd in: het schuren en nabehandelen van uw vloer, vloerreparatie, vloerreiniging en het plaatsen van plinten. Bij ons bedrijf staat kwaliteit natuurlijk hoog in het vaandel. Om de hoge kwaliteit te waarborgen werken we enkel met experts die het diploma ‘Allround Parketteur’ hebben. Mede hierdoor kunnen wij altijd de hoge kwaliteit garanderen. In combinatie met het werken met de absolute top van diverse producten en onze ervaring zorgt dat wij u altijd blij zullen maken met het resultaat van uw parketvloer schuren in Voorburg. Om ons werk goed uit te kunnen voeren, is het belangrijk dat de vloer helemaal leeg is. Geen meubels of spullen mogen nog in de weg staan. Wilt u hier zelf niks voor hoeven regelen? Goed nieuws! Bij A.J.M. van Houdt hebben we een betrouwbare partner die uw spullen ophaalt, op een veilige plek opslaat en vervolgens ook weer terugbrengt als wij klaar zijn met uw vloer.

Afwerking van de vloer

Na uw parket schuren in Voorburg of omgeving, is het nog niet gedaan met ons werk. Het is belangrijk dat we nog een afwerking aanbrengen. Dit zorgt voor een beschermlaag en maakt de vloer onderhoudsvriendelijker. Bij A.J.M. van Houdt werken we voornamelijk met olie, hardwax of lak. Doordat we werken met verschillende producten, kunnen we inspelen op uw wensen omdat ze allemaal hun eigenschappen en voor- en nadelen hebben. Wilt u weten welke afwerking het beste bij uw wensen en behoeftes past maar komt u hier niet uit? Neem dan contact met ons op, wij staan klaar om vragen te beantwoorden en te informeren over de verschillende afwerkingen na uw parketvloer schuren in Voorburg.

 

Parket schuren in Voorburg door A.J.M. van Houdt

 • Vele tevreden klanten
 • Zeer betrouwbaar
 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Alleen maar gediplomeerde parketteurs
 • Officieel erkend als specialist
 • Mogelijkheid tot achteraf betalen
 • Stofvrij schuren

Als u kiest voor parket schuren in Voorburg door A.J.M. van Houdt bent u verzekerd dat het werk wordt uitgevoerd door een echte specialist. Bent u benieuwd wat wij voor uw parketvloer kunnen betekenen of wilt u meer weten over de diverse mogelijkheden of afwerkingen? Neem dan contact op of vul direct het offerteformulier in en ontvang snel een heldere offerte met een scherpe prijs.

Vraag direct een offerte aan
Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.