AJM VAN HOUDT®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Regio Den Haag

AJM VAN HOUDT ®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Den Haag

Parket schuren in Voorburg

Heeft u een parket dat beschadigd, vervuild of versleten is? Laat uw parket schuren door A.J.M. van Houdt. Wanneer u kiest voor A.J.M. van Houdt kiest u voor parket schuren in Voorburg en omstreken. Wij zijn de professionals die u nodig heeft op het gebied van parket schuren. Met ons vakkundig team hebben wij al meer dan 25 jaar lang ervaring op het gebied van parket schuren in Voorburg. Onze diensten bestaan uit parket schuren en vloer schuren, die verouderd, versleten of beschadigd zijn. Als u contact met ons opneemt, plannen wij als eerst een afspraak in om uw parket grondig te inspecteren. Door middel van een grondige inspectie kunnen wij u vertellen welke behandeling uw parket nodig heeft, zoals parket schuren. Uw parket schuren doet u bij A.J.M. van Houdt in Voorburg. 

Tevreden klanten en kwaliteit staan bij ons voorop. Parket schuren is waar wij goed in zijn en dit willen wij graag overbrengen aan uw parket. De behandelingen die wij geven voor uw parketvloer is de behandeling die uw parketvloer nodig heeft. Onze diensten bestaan uit het parket schuren en vloer schuren. Wij schuren uw parket van grof naar fijn en vervolgens oliën en polijsten wij het parket. 

A.J.M. van Houdt verzorgt het parket schuren naast Voorburg ook in Den Haag, Leidschendam, Naaldwijk, Rijswijk en Wassenaar.

A.J.M. van Houdt Onderhoudsproducten

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij al met vele merken en diverse soorten onderhoudsmiddelen mogen werken. Hierdoor weten we precies wat de invloed op uw vloer is van de verschillende merken en soorten. Wij kunnen daardoor uitstekend beoordelen welke middelen het beste van toepassing zijn op uw situatie.

Dit heeft ervoor gezorgd dat wij ook vaak benaderd om een adviserende rol aan te nemen voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar de beste parket onderhoudsproducten.  

Uw parket schuren in Voorburg voor een kwalitatieve uitstraling

Iedere behandeling door middel van ons vakkundig personeel begint met parket schuren. Ons team zal uw parket zorgvuldig schuren. Dit gebeurt in een korte tijd, waarbij ons team gebruik maakt van professionele schuurapparatuur om uw parket te schuren. 

Uw parket schuren en lakken geeft de benodigde behandeling voor uw parket. Parket van zichzelf is niet goedkoop. Het is daarom belangrijk dat u uw parket eens in de tijd laat schuren en oliën. Wilt u uw parket schuren? Schakel A.J.M. van Houdt in om uw parket te schuren. 

Parket schuren in Voorburg: de voordelen

U zit aan te denken om uw parket te laten schuren, maar wat voor voordelen biedt het? Parket vloer schuren is een perfecte oplossing om zo lang mogelijk van uw parket gebruik te maken. Onze diensten bestaan uit parket schuren of vloer schuren. Aangezien wij lokaal in Voorburg werkzaam zijn, kunnen wij binnen korte tijd bij u zijn om uw parket te schuren. Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij u garanderen dat wij kwaliteit leveren in Voorburg. Voordat wij te werk gaan met parket schuren, inspecteren wij als eerst uw parket. Dit is wat ons onderscheidt van de concurrenten. Wij geven advies op maat. Er bestaan verschillende soorten parketten, die allemaal een andere behandeling nodig hebben. Parketvloer schuren is niet zomaar gebeurd, omdat het jarenlange kennis en ervaring vergt. Parket schuren kunt u laten doen bij A.J.M. van Houdt in omgeving Voorburg. 

Ons werkterrein voor parket schuren

Zoals u inmiddels al weet, zijn wij werkzaam in Voorburg. Voorburg is niet de enige stad waar wij actief zijn om uw parket te schuren. Wij schuren uw parket ook rondom Voorburg. Ons werkterrein bestaat uit Den Haag, Voorburg, Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Delft, Zoetermeer en Wassenaar. Bent u geïnteresseerd in parket schuren en vloer schuren? Dat kunt u laten doen bij A.J.M. van Houdt in Voorburg. 

Vakkundig en vrijblijvend adviseren over parket schuren in Voorburg en omstreken

Als u besluit om uw parketvloer de gewenste behandeling te geven, doet u er goed aan om dit te laten doen door ons vakkundig bedrijf, gespecialiseerd in parketvloer schuren en lakken in Voorburg. Graag komen wij met u in contact om zodoende een afspraak te maken en uw wensen in kaart brengen. Uiteindelijk schuren en leveren wij uw parket hoe u het altijd hebt gewild. Laat uw parketvloer schuren door een specialist in Voorburg en omstreken! Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Vraag direct een offerte aan
Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.