AJM VAN HOUDT®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Regio Den Haag

AJM VAN HOUDT ®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Den Haag

Parket schuren in Rijswijk

Bij A.J.M. van Houdt bent u bij het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in parket schuren in Rijswijk en omstreken. Woont u in Rijswijk of in de buurt van Rijswijk en wilt u graag uw parketvloer laten schuren? Dan kiest u voor onze professionals die verstand hebben van parketvloer schuren. Wij zijn meer dan 25 jaar werkzaam in ons vakgebied. Deze kennis en ervaring passen wij graag toe op uw parketvloer. Wij schuren en oliën uw parket, die verouderd, versleten of beschadigd is. Wanneer u besluit om contact met ons op te nemen om een afspraak te maken, inspecteren wij uw parket zeer grondig. Door de inspectie kunnen wij uw parket de beste behandeling geven. De behandelingen zijn o.a. parket schuren en oliën. 

Wij streven naar kwaliteit en een goede service voor de klant. Niet vinden wij alleen de kwaliteit en een goede service belangrijk, maar ook een tevreden klant. Parket schuren is hetgeen waar wij zeer goed in zijn in Rijswijk. 

A.J.M. van Houdt is niet alleen van het parket schuren in Rijswijk maar ook in Den Haag, Leidschendam, Naaldwijk, Voorburg en Wassenaar.

A.J.M. van Houdt Onderhoudsproducten

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij al met vele merken en diverse soorten onderhoudsmiddelen mogen werken. Hierdoor weten we precies wat de invloed op uw vloer is van de verschillende merken en soorten. Wij kunnen daardoor uitstekend beoordelen welke middelen het beste van toepassing zijn op uw situatie.

Dit heeft ervoor gezorgd dat wij ook vaak benaderd om een adviserende rol aan te nemen voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar de beste parket onderhoudsproducten.  

Parket laten schuren in Rijswijk en omstreken

Uw parket verdient de benodigde behandeling. Aan slijtage, veroudering of beschadiging ontkomt u niet. Door middel van parket schuren en oliën laat u het parket er weer als nieuw uitzien. Wilt u beschadiging, slijtage of veroudering voorkomen of in ieder geval zo veel mogelijk tegengaan? Dan doet u er goed aan om uw parket te laten schuren en oliën. Het voordeel van onze behandeling is, dat het u een hoop geld bespaart. Een behandeling is goedkoper dan een nieuw parket aanschaffen. De specialisten staan voor u klaar in Rijswijk en omstreken om uw parket te schuren. 

Welke voordelen biedt parket schuren u in Rijswijk?

Aangezien wij werkzaam zijn in Rijswijk en omstreken kunnen wij binnen enkele minuten bij u zijn. Hierdoor kunnen wij zeer snel uw parket schuren en de benodigde behandeling geven. Parket schuren en oliën doen wij al meer dan 25 jaar. Dit is hetgeen wat ons onderscheidt van de anderen. Wij geven advies op maat, waardoor uw parket de juiste behandeling krijgt. Niet elk parketvloer is hetzelfde. Parketvloer schuren vergt vakmanschap en kennis, om zodanig een stralend parket terug te krijgen in Rijswijk. 

Waar zijn wij werkzaam voor parket schuren?

Zoals u inmiddels heeft gelezen, zijn wij werkzaam in Rijswijk. Gelukkig is dat niet de enige stad waar wij parket schuren. Wij schuren parket ook in andere steden, zoals: Den Haag, Leiden, Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Delft, Zoetermeer en Wassenaar. Woont u in één van deze steden of omstreken en wilt u uw parketvloer laten schuren? Wij bieden graag onze services aan met betrekking op parket schuren. 

Laat u vakkundig adviseren over parket schuren in Rijswijk

Wilt u de juiste behandeling geven voor uw parketvloer? Wilt u thuiskomen en met een brede glimlach en met volle trots naar uw parket kijken? Bij A.J.M. van Houdt zorgen wij daarvoor. Parket schuren doen wij al meer dan 25 jaar en een tevreden klant is voor ons wat zeer belangrijk is. Bent u geïnteresseerd in onze diensten in Rijswijk en omstreken? U kunt gerust contact met ons opnemen en laat ons uw parket schuren en oliën.

Vraag direct een offerte aan
Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.