AJM VAN HOUDT®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Regio Den Haag

AJM VAN HOUDT ®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Den Haag

Parket schuren in Rijswijk

Parket schuren in Rijswijk? Dan schakelt u natuurlijk A.J.M. van Houdt in! Wij zijn al meer dan 30 jaar het bedrijf voor uw parketvloer schuren in de regio’s rondom Rijswijk. Dankzij al deze jaren ervaring hebben we alle mogelijke producten kunnen gebruiken en weten we precies welke het beste bij uw situatie past. De combinatie van onze ervaring en het gebruik van enkel de beste producten zorgt dat we iedere parketvloer weer als nieuw kunnen laten schijnen. Naast Rijswijk is A.J.M. van Houdt ook werkzaam in Den Haag, Leidschendam, Naaldwijk, Voorburg en Wassenaar. Wilt u weten wat we voor uw vloer kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of lees hieronder verder.

A.J.M. van Houdt Onderhoudsproducten

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij al met vele merken en diverse soorten onderhoudsmiddelen mogen werken. Hierdoor weten we precies wat de invloed op uw vloer is van de verschillende merken en soorten. Wij kunnen daardoor uitstekend beoordelen welke middelen het beste van toepassing zijn op uw situatie.

Dit heeft ervoor gezorgd dat wij ook vaak benaderd om een adviserende rol aan te nemen voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar de beste parket onderhoudsproducten.  

Wanneer parket laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw woning liggen? Of bent u van plan om een parketvloer te laten leggen wilt u weten wanneer u uw vloer moet laten schuren in Rijswijk? Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn om het antwoord op die vraag. Hierdoor is het lastig om antwoord te geven op de vraag zonder dat er verdere informatie beschikbaar is. Door uw parketvloer te schuren kunnen we de volgende problemen verhelpen:

 • Slijtage plekken
 • Waterschade
 • Krassen
 • Lichte deuken
 • Kleurverschillen door zonlicht

Door uw parket te schuren in Rijswijk kunnen we niet alleen bovenstaande problemen verhelpen. We kunnen ook de uitstraling van uw vloer veranderen en de vloer onderhoudsvriendelijker maken dankzij de afwerking, daar later meer over. Gemiddeld kunnen parketvloeren drie tot vijf keer geschuurd worden. Dit hangt af van de kwaliteit en de dikte. Het is daarom belangrijk om te weten hoe vaak uw vloer al is geschuurd als u niet degene bent die de vloer heeft laten leggen. Bovendien is het zéér verstandig om een expert in te schakelen voor het schuren. Gebeurt dit door iemand met weinig tot geen ervaring, dan kan dit leiden tot onherstelbare schade aan uw parketvloer. Door te kiezen voor de expertise van A.J.M. van Houdt bent u verzekerd van uitmuntend werk en een goed eindresultaat.

Specialisaties A.J.M. van Houdt

Rondom uw parketvloer schuren in Rijswijk of omgeving heeft A.J.M. van Houdt zich gespecialiseerd in verschillende aspecten van het onderhoud van parketvloeren. Onze specialisaties zijn: parketvloer schuren en nabehandelen, vloerreparatie, vloerreiniging en het plaatsen van plinten. Omdat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, werken we enkel met medewerkers die beschikken over het vakdiploma ‘Allround Parketteur’. Dit zorgt ervoor dat wij onze hoge kwaliteit kunnen blijven garanderen. Daarnaast werken we met producten van absolute A-kwaliteit. Onze ervaring, gespecialiseerde medewerkers en het gebruik van de beste producten zorgt dat wij altijd goed werk kunnen leveren waardoor u gegarandeerd blij wordt van het eindresultaat. Om te zorgen dat wij uw parket kunnen schuren in Rijswijk, is het belangrijk dat er niks meer op de vloer staat. Alle meubels en spullen moeten dus uit huis en tijdelijk worden opgeslagen. Vind u het wel zo fijn als u hier geen omkijken naar heeft, dan hebben wij de oplossing. Wij hebben een betrouwbare partner die uw spullen ophaalt, beveiligd opslaat en ook weer terugzet als wij klaar zijn met het schuren van uw vloer. Wij nemen u dus alles uit handen.

Afwerking van de vloer

Na het parket schuren in Rijswijk zijn wij nog niet klaar met ons werk. Het is belangrijk dat de afwerking goed wordt gedaan. Door het schuren zijn namelijk de beschermde lagen verwijderd en er moet dus nieuwe worden aangebracht. Deze beschermlaag zorgt voor een onderhoudsvriendelijke vloer en beschermt tegen vele invloeden. Bij A.J.M. van Houdt werken we vooral met olie, hardwax of lak. Deze verschillende producten hebben allemaal hun eigen eigenschappen met bijbehorende voor- en nadelen. Weet u niet welke u moet kiezen of bent u benieuwd wat de verschillende voordelen en eigenschappen zijn? Dan staan wij altijd klaar om uw vragen te beantwoorden zodat u met zekerheid de juiste afwerking van uw vloer kunt kiezen.

 

Parket schuren in Rijswijk door A.J.M. van Houdt

 • Al vele tevreden klanten
 • Zeer betrouwbaar
 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Alleen gediplomeerde parketteurs
 • Officieel erkend als specialist
 • Achteraf betalen
 • Stofvrij schuren

Door te kiezen voor A.J.M. van Houdt gaat u voor een echte specialist op het gebied van parket schuren in Rijswijk en omliggende steden en regio’s. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw vloer bij A.J.M. van Houdt of heeft u advies nodig? Neem dan contact op, of vul het offerteformulier in voor een scherpe en heldere offerte.

Vraag direct een offerte aan
Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.