AJM VAN HOUDT®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Regio Den Haag

AJM VAN HOUDT ®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Den Haag

Parket schuren in Naaldwijk

Op zoek naar de juiste partij om uw parket te schuren in Naaldwijk? Dan bent u bij op de juiste plek bij A.J.M. van Houdt. Al meer dan 30 jaar hebben wij ervaring opgedaan met het schuren en behandelen van (parket)vloeren. Dit is dan ook de reden dat wij precies weten welke producten en machines het beste gebruikt kunnen worden voor verschillende vloeren. Om te zorgen dat wij ook de beste producten en machines gebruiken voor uw vloer, zullen we voordat we starten een uitgebreide inspectie van uw vloer uitvoeren zodat we kunnen inventariseren wat nodig is voor uw parket schuren in Naaldwijk. Buiten Naaldwijk om zijn wij ook werkzaam in de regio’s van Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Rijswijk en Wassenaar. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen doen? Lees dan verder of neem contact met ons op.

Parket schuren en lakken Naaldwijk en omgeving

Parket schuren en lakken in Naaldwijk is bijna niet te voorkomen. Hoe zuinig u ook bent op uw vloer en hoe goed u deze ook onderhoudt, er zal altijd slijtage ontstaan op plekken waar veel wordt gelopen of wordt geschoven met meubelstukken. Als u wilt dat uw parketvloer weer als nieuw is, neem dan contact op met A.J.M. van Houdt voor onderhoud aan uw vloer. Een van de werkzaamheden die wij uitvoeren zijn parketvloer schuren en lakken in Naaldwijk en omgeving. Door te kiezen voor onze services, bespaart u de aanschaf van een hele nieuwe vloer. Een professional van A.J.M. van Houdt staat voor u klaar om te adviseren over parket schuren in Naaldwijk en de andere werkzaamheden die wij wellicht kunnen doen.

Wanneer parket laten schuren?

Uw parket schuren in Naaldwijk gebeurt niet op een vast moment, per vloer en gebruik van de vloer is het verschillend wanneer de vloer geschuurd moet worden. Helaas kunnen we dus niet een eenduidig antwoord geven. Maar we kunnen wel aangeven wat voor beschadigingen we kunnen oplossen door het schuren van uw (parket)vloer. De beschadigingen zijn:

 • Slijtage plekken
 • Waterschade
 • Krassen
 • Lichte deuken
 • Kleurverschillen door zonlicht

Naast echte beschadigingen kunnen we ook uw parket schuren in Naaldwijk om bijvoorbeeld de uitstraling van de vloer veranderen. Door het schuren van de vloer wordt de beschermde laag verwijderd die ook de uitstraling van de vloer bepaalt. Daarnaast brengt een beschermende laag ook meer onderhoudsvriendelijkheid met zich mee. Goed om te onthouden is dat een vloer maximaal drie tot vijf keer geschuurd kan worden, afhankelijk van de dikte van de gebruikte planken. Is het tijd om uw vloer te schuren in Naaldwijk? Dan is het verstandig om dit te laten doen door een expert. Is dit niet het geval, dan kan het leiden tot ernstig beschadigde vloeren waarbij meer kosten komen kijken dan het laten schuren door een professional.

Specialisaties A.J.M. van Houdt

Natuurlijk is een van de belangrijkste specialisaties van A.J.M. van Houdt uw parket schuren in Naaldwijk of omliggende steden en achteraf het afwerken van de vloer. Maar dit is niet alles. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in vloerreparatie, vloerreiniging en het plaatsen van plinten. Oftewel alles wat met het onderhouden van uw (parket)vloer te maken heeft. Doordat wij alleen maar werken met experts die beschikken over het ‘Allround Parketteur’ vakdiploma, kunnen wij een hoge kwaliteit altijd garanderen. Daarnaast werken deze echte vakmensen enkel met de beste machines en producten. Dit maakt hun werk eenvoudiger én beter. Als wij onze werkzaamheden gaan uitvoeren is het belangrijk dat niks meer op de vloer staat. Om dit te bewerkstelligen kunt u een verhuisbedrijf inhuren om uw spullen tijdelijk op te slaan. Maar u kunt het ook bij ons uit handen geven. Wij hebben een betrouwbare partner die uw spullen ophaalt, beveiligd opslaat en uiteraard weer terugbrengt. Zo heeft u geen omkijken meer als u kiest voor het schuren van uw vloer in Naaldwijk door A.J.M. van Houdt.

Afwerking van de vloer

Naast uw parketvloer schuren in Naaldwijk, zullen wij deze natuurlijk ook op de juiste manier afwerken. Om te zorgen dat uw vloer weer lang mooi en onderhoudsvrij blijft, kunt u kiezen uit een afwerking met olie, hardwax of lak. Elk van deze producten heeft zijn eigen kenmerken en bijbehorende voordelen en nadelen.  Meer weten over deze kenmerken en de bijkomende voor- en nadelen? Dan staan de medewerkers van A.J.M. van Houdt klaar om u te informeren over de diverse producten voor de afwerking van uw vloer.

Parket schuren in Naaldwijk door A.J.M. van Houdt

 • Veel tevreden klanten
 • Betrouwbaar
 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Ervaren en gecertificeerde parketteurs
 • Officieel erkend als specialist
 • Mogelijkheid tot achteraf betalen
 • Stofvrij schuren

A.J.M. van Houdt is de beste partij voor uw parket schuren in Naaldwijk. Wij zorgen voor het beste eindresultaat dankzij onze ervaring, experts en het gebruik van de beste machines en producten. Wilt u meer weten over wat wij voor uw vloer kunnen betekenen? Dan kunt u contact met ons opnemen of direct het offerteformulier invullen en een scherpe en duidelijke offerte ontvangen.

Vraag direct een offerte aan
Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.