Parket schuren Naaldwijk

Met AJM van Houdt kiest u voor een ervaren partij voor parket schuren in Naaldwijk. Het is belangrijk dat een parketvloer schuren goed gebeurd en dit kan eigenlijk alleen door een gespecialiseerd bedrijf zoals AJM van Houdt. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van vloeren schuren en lakken in Naaldwijk en omgeving. Het is bijna niet te voorkomen dat uw parketvloer verouderd en beschadigd of vervuild raakt. Wij kunnen ervoor zorgen dat de vloer er weer helemaal niet uitziet door de vloer te schuren in Naaldwijk. 

Voordat wij aan de slag gaan en de parketvloer schuren, zullen wij eerst een inspectie doen om te bekijken wat de huidige staat van de vloer is. Met de bevindingen uit de inspectie kunnen wij een onderbouwd advies voor behandeling geven. Het kan bijvoorbeeld zijn dat wij uw parket schuren of uw parketvloer schuren en lakken in Naaldwijk.

Bij AJM van Houdt draait het altijd om de kwaliteit van onze werkzaamheden. Wij zorgen ervoor dat u na het parket schuren en eventueel lakken weer helemaal tevreden bent met uw huidige vloer. Meer informatie over parketvloer schuren in Naaldwijk door AJM van Houdt, leest u hieronder.

Naast Naaldwijk is AJM van Houdt ook werkzaam in Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Rijswijk en Wassenaar.

Parket schuren en lakken Naaldwijk en omgeving

Parket schuren en lakken in Naaldwijk is bijna niet te voorkomen. Hoe zuinig u ook bent op uw vloer en hoe goed u deze ook onderhoudt, er zal altijd slijtage ontstaan op plekken waar veel wordt gelopen of wordt geschoven met meubelstukken. Als u wilt dat uw parketvloer weer als nieuw is, neem dan contact op met AJM van Houdt voor onderhoud aan uw vloer. Een van de werkzaamheden die wij uitvoeren zijn parketvloer schuren en lakken in Naaldwijk en omgeving. Door te kiezen voor onze services, bespaart u de aanschaf van een hele nieuwe vloer. Een professional van AJM van Houdt staat voor u klaar om te adviseren over parket schuren in Naaldwijk en de andere werkzaamheden die wij wellicht kunnen doen.

Vakkundig en vrijblijvend advies parket schuren Naaldwijk

Wij staan voor u paraat om een vakkundig en vrijblijvend advies uit te brengen over het parket schuren in Naaldwijk of omgeving. AJM van Houdt is een ervaren bedrijf dat zich volledig heeft gespecialiseerd in parketvloer schuren en lakken in Naaldwijk en omgeving. Heeft u vragen over onze diensten of graag een afspraak maken voor een inspectie van uw vloer? Neem dan vrijblijvend contact op met AJM van Houdt.