AJM VAN HOUDT®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Regio Den Haag

AJM VAN HOUDT ®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Den Haag

Parket schuren in Leidschendam

Op zoek naar een gespecialiseerde partij voor parket schuren in Leidschendam? Dan bent u aan het juiste adres bij A.J.M. van Houdt. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring als het gaat om het schuren en onderhouden van parketvloeren. Hierdoor hebben we al met vele soorten onderhoudsproducten gewerkt en weten we welke we moeten gebruiken bij iedere situatie. Deze combinatie van factoren zorgt ervoor dat uw vloer weer als nieuw is als we klaar zijn met uw parketvloer schuren in Leidschendam. Buiten Leidschendam zijn we ook werkzaam in de regio’s van Den Haag, Naaldwijk, Rijswijk, Voorburg en Wassenaar. Alles weten over de mogelijkheden bij A.J.M. van Houdt? Lees hier meer over ons of neem direct contact met ons op.

A.J.M. van Houdt Onderhoudsproducten

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij al met vele merken en diverse soorten onderhoudsmiddelen mogen werken. Hierdoor weten we precies wat de invloed op uw vloer is van de verschillende merken en soorten. Wij kunnen daardoor uitstekend beoordelen welke middelen het beste van toepassing zijn op uw situatie.

Dit heeft ervoor gezorgd dat wij ook vaak benaderd om een adviserende rol aan te nemen voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar de beste parket onderhoudsproducten.  

Wanneer parket laten schuren?

Heeft u net een huis gekocht met een parketvloer? Heeft u een tijd geleden een parket laten leggen en vraagt u zich nu af: Wanneer moet ik eigenlijk mijn parket laten schuren? Hier is geen universeel en eenduidig antwoord op te geven. Er zijn namelijk vele factoren die van invloed zijn op de staat van uw vloer. Bovendien worden alle vloeren op een andere manier gebruikt en veel hangt af waar de vloer ligt. Als wij uw vloer schuren, dan kunnen we verschillende beschadigingen verhelpen:

 • Slijtage plekken
 • Waterschade
 • Krassen
 • Lichte deuken
 • Kleurverschillen door zonlicht

Buiten deze beschadigingen om, kunnen wij de vloer ook een andere uitstraling geven. Ook is het mogelijk dat we uw vloer onderhoudsvriendelijk maken. Zo kunt u met uw parket laten schuren in Leidschendam in één keer een hele andere uitstraling aan uw woning geven zonder een al te grote ingreep. De meeste parketvloeren kunnen drie tot vijf keer geschuurd worden tijdens hun levensduur. Dit is afhankelijk van de dikte en kwaliteit van het hout. Om fouten te voorkomen is het verstandig een expert in te schakelen. Bij A.J.M. van Houdt hebben we al vaak genoeg gezien dat er oneffenheden ontstaan als het schuren door een onervaren persoon wordt gedaan. Kies voor ons en u bent gegarandeerd blij met het resultaat.

Specialisaties A.J.M. van Houdt

Bij A.J.M. van Houdt hebben we diverse specialisaties zoals het schuren en behandelen van uw parketvloer in Leidschendam, vloerreparatie, vloerreiniging en het plaatsen van plinten. Om te zorgen dat dit altijd goed gebeurt, werken wij alleen met mensen met het vakdiploma ‘Allround Parketteur’. Naast de goed opgeleide werknemers werken we ook alleen met producten van A-kwaliteit. Deze combinatie zorgt dat we uitstekend resultaat kunnen leveren. Bovendien houden we rekening met uw wensen, het is namelijk uw parket dat we schuren in Leidschendam. Door korte communicatielijnen blijven we altijd up-to-date van uw wensen. Om ons werk zo goed mogelijk uit te voeren is het belangrijk dat uw vloer leeg is. U kunt hier natuurlijk zelf hulp voor inschakelen. Maar wij hebben ook een betrouwbare partner die hierbij kan helpen. Zij halen uw meubelen en spullen op, slaan deze op een veilige plek op en na afloop zetten ze de meubelen en spullen weer terug. Hierdoor zult u er niks van merken.

Afwerking van de vloer

Bij uw parketvloer schuren in Leidschendam komt natuurlijk meer kijken dan alleen het schuren. Na uw vloer schuren is ook de afwerking zeer belangrijk. De afwerking is belangrijk omdat dit een beschermlaag aanbrengt aan uw vloer en ook zorgt voor onderhoudsvriendelijkheid. Als echte specialist kunnen wij verschillende afwerkingen bieden en hier ook adviseren. De meest gebruikte afwerkingen die wij gebruiken zijn olie, hardwax en lak. Al deze afwerkingen hebben verschillende voor- en nadelen door hun eigenschappen. Heeft u te weinig kennis om zelf te beslissen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag over de beste keuze voor het afwerken na uw parket schuren in Leidschendam.

Parket schuren in Leidschendam door A.J.M. van Houdt

 • Vele tevreden klanten
 • Zéér betrouwbaar
 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Gediplomeerde parketteurs
 • Officieel erkend als specialist
 • Achteraf betalen
 • Stofvrij schuren

A.J.M. van Houdt is een echte specialist als het gaat om uw parketvloer schuren in Leidschendam en omgeving. Dankzij al onze ervaring weten we dit altijd tot een goed einde te brengen. Meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor uw vloer bij A.J.M. van Houdt? Neem dan direct contact met ons op of vul onderstaand offerteformulier in en ontvang zo snel mogelijk een offerte.

Vraag direct een offerte aan
Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.