Parket schuren in Leidschendam

Uw parket laten schuren in Leidschendam? Bij AJM van Houdt regelen wij het voor u. De look en kwaliteit van uw parketvloer staat bij ons voorop. Parket schuren is hetgeen wat wij belangrijk vinden. Een oog voor kwaliteit en een tevreden klant is bij ons een standaard. Heeft uw parket mankementen en denkt u aan parket schuren en vloer schuren? Bij AJM van Houdt in de buurt van Leidschendam bent u bij het juiste adres. In ons vakgebied hebben wij al meer dan 25 jaar lang kennis en ervaring op het gebied van parket schuren en vloer schuren. Wanneer u contact met ons opneemt, inspecteren wij uw parket zeer grondig. Dit doen wij zodat wij vakkundig advies kunnen geven over de behandeling die uw parket nodig heeft. De behandelingen bestaan uit parket schuren en vloer schuren. 

Bij AJM van Houdt draait het maar om één ding: kwaliteit. Kwaliteit leveren doen wij al meer dan 25 jaar. Parket schuren in Leidschendam is hetgeen waar wij goed in zijn. Wij zorgen niet alleen voor parket schuren, maar ook dat u met een tevreden gevoel en een grote glimlach naar uw parket kijkt. 

AJM van Houdt is actief buiten Leidschendam ook actief in Den Haag, Naaldwijk, Rijswijk, Voorburg en Wassenaar.

Parket schuren en lakken in de buurt van Leidschendam

Over het algemeen vergt parket veel onderhoud. Het maakt niet uit hoe zuinig u op het parket bent, aan slijtage en veroudering ontkomt u niet. Onderdelen waar veel op wordt gelopen, hebben een grote kans dat het profiel vervaagd of gaat slijten. Bij AJM van Houdt doen we aan parket schuren. Onze services bestaan onder andere uit parket schuren en oliën. Zo behoudt u het profiel van uw parket en ziet uw parket er weer gloednieuw uit. Het voordeel van parket schuren en oliën is, dat u een hoop geld bespaart. Parket schuren en lakken is stukken goedkoper dan een nieuw parket aanschaffen. Onze specialisten staan altijd klaar voor uw om het beste advies te geven over parket schuren. Woont u in Leidschendam of omstreken? Binnen een paar minuten staan wij bij u voor de deur om advies te geven over de beste behandeling voor uw parket. Parket schuren is hetgeen waar wij goed in zijn. 

De pluspunten van parket schuren in Leidschendam

Parket schuren is niet niks. Het brengt vele voordelen met zich mee. Wat voor voordelen bieden wij, als u kiest voor onze diensten zoals parket schuren? Een voordeel is, dat wij lokaal gevestigd zijn in en rondom Leidschendam. Als u kiest voor parket schuren, kunnen wij binnen enkele minuten bij u zijn. Zo kunnen wij snel het beste advies geven wat voor soort behandeling uw parket nodig heeft. Een behandeling zoals parket schuren en oliën is hetgeen wat uw parket nodig heeft na een aantal jaar. Daarnaast zijn wij al 25 jaar actief in ons vakgebied. Dit wilt zeggen dat wij op maat advies kunnen geven over parketvloer schuren. Wij inspecteren uw parket zeer grondig en geven op basis van de inspectie specifiek advies, want niet ieder parket is hetzelfde. Dit is wat ons onderscheidt van de concurrenten. Parketvloer schuren is niet zomaar gebeurd, want het vergt vakmanschap en kennis. Woont u in of in de buurt Leidschendam? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek. 

Ons werkterrein in Leidschendam en omstreken voor parket schuren

Ons werkterrein bevindt zich o.a. in Leidschendam, maar dat wil niet zeggen dat wij niet klaar staan om in andere steden parketvloer te schuren. Ons werkterrein bestaat uit: Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Delft, Zoetermeer en Wassenaar. Bent u geïnteresseerd in onze services? Neem vrijblijvend contact met ons op om uw parketvloer te laten schuren en oliën in Leidschendam en omstreken. 

Laat u vakkundig en vrijblijvend adviseren over parket schuren in Leidschendam

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Wilt u het beste uit uw parketvloer halen? Bij AJM van Houdt schuren en oliën wij uw parket zodat het er weer als nieuw uitziet. Wij vinden het belangrijk dat u naar uw parket kan kijken met volle trots en een grote glimlach. Graag komen wij langs voor een gesprek en een grondige inspectie. Neem gerust contact met ons op.