AJM VAN HOUDT®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Regio Den Haag

AJM VAN HOUDT ®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Den Haag

Parket schuren In Zandvoort

Wilt u uw parket schuren in Zandvoort? Laat dat dan maar wel over aan specialisten van A.J.M. van Houdt. Zelf uw vloer schuren kan zorgen voor ernstige beschadigingen die niet eenvoudig te repareren. Als u gaat voor A.J.M. van Houdt weet u dat het wordt gedaan door een bedrijf waar ze al meer dan 30 jaar ervaring hebben als het gaat om het renoveren en onderhouden van (parket)vloeren. Het parket schuren doen we niet alleen in Zandvoort maar ook in de omgeving van Haarlem en Bloemendaal. Wilt u meer weten over mogelijkheden met A.J.M. van Houdt? Neem dan contact met ons op, of lees hieronder verder.

A.J.M. van Houdt Onderhoudsproducten

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij al met vele merken en diverse soorten onderhoudsmiddelen mogen werken. Hierdoor weten we precies wat de invloed op uw vloer is van de verschillende merken en soorten. Wij kunnen daardoor uitstekend beoordelen welke middelen het beste van toepassing zijn op uw situatie.

Dit heeft ervoor gezorgd dat wij ook vaak benaderd om een adviserende rol aan te nemen voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar de beste parket onderhoudsproducten.  

Wanneer parket laten schuren?

Als u nog nooit uw parket heeft laten schuren in Zandvoort, dan is het wellicht tijd om dit eens te laten doen. Maar hoe weet u zeker of het tijd is om uw vloer te schuren? We kunnen helaas niet zomaar zeggen dat dit bijvoorbeeld een of twee keer per jaar, twee jaar of drie jaar is. Er zijn namelijk verschillende factoren die bepalen hoe vaak uw vloer geschuurd dient te worden. Zo kan het zijn dat u al meerdere keren drinken heeft laten vallen op uw vloer waardoor er vlekken of beschadigingen zijn gekomen. Maar het kan ook zijn dat u zeer zuinig bent op uw vloer en nooit met schoenen op de vloer loopt. Hierdoor kunt u langer wachten met het schuren dan de eerder beschreven situatie. Omdat we niet precies een bepaalde tijd kunnen noemen, kunnen we wel zeggen wat we kunnen verhelpen als we uw parketvloer schuren in Zandvoort. Wat we kunnen verhelpen:

 • Slijtage plekken
 • Waterschade
 • Krassen
 • Lichte deuken
 • Kleurverschillen

Bovenstaande problemen zijn voorbeelden waarbij uw vloer beschadigd of veranderd is. Maar dit zijn niet de enige redenen om uw vloer te schuren. Zo kan het ook zo zijn dat u de uitstraling van de vloer zat bent en dat u wat nieuws wilt. Omdat tijdens het schuren de afwerklaag wordt verwijderd, kan ook de uitstraling van de vloer worden veranderd. De afwerking bepaald namelijk hoe de vloer er uitziet. Dus wilt u graag dat uw vloer een andere uitstraling krijgt? Dan is het wellicht tijd om uw vloer te laten schuren in Zandvoort door A.J.M. van Houdt. Door het aanbrengen van een andere afwerking kunt u de uitstraling van uw vloer laten aanpassen waardoor de hele ruimte direct een andere uitstraling krijgt.

Specialisaties A.J.M. van Houdt

Naast het parket schuren in Zandvoort, hebben wij nog meer specialismes waarmee we u kunnen helpen. Zo kunnen wij u ook helpen met vloerreparatie, vloerreiniging en het plaatsen van plinten. Bij A.J.M. van Houdt werken we enkel met gediplomeerde parketteurs. Dit zorgt ervoor dat wij onze hoge kwaliteit kunnen blijven houden en garanderen aan u. Naast de gediplomeerde parketteurs werken we alleen met A-kwaliteit producten en machines voor onder meer het schuren van uw vloer in Zandvoort en het afwerken van de vloer. Om ons werk zo goed mogelijk uit te voeren, is het belangrijk dat uw vloer leeg is en er geen meubels meer aanwezig zijn. Om u hierbij te helpen, hebben we een betrouwbare partner die uw spullen ophaalt, op een beveiligde locatie opslaat en vervolgens ook weer terugbrengt. Hierdoor hoeft u zelf niks meer te regelen als u kiest voor uw vloer laten schuren door A.J.M. van Houdt.

Afwerking van de vloer

Naast uw parketvloer schuren in Zandvoort, is het belangrijk dat we uw vloer ook opnieuw afwerken. Deze laag zorgt namelijk voor een bescherming van uw pas geschuurde vloer. Voor de afwerking zijn er drie opties: olie, hardwax en lak. Deze drie verschillende producten, hebben drie verschillende kenmerken. Zo is er altijd eentje die bij uw wensen en behoeftes past als het gaat om de uitstraling van uw vloer. Of u nou gaat voor een matte, natuurlijke uitstraling of juist een glanzende vloer wilt, wij hebben de juiste producten. Heeft u advies nodig over het kiezen van de juiste afwerking voor na het schuren van uw vloer in Zandvoort? Neem dan contact op met A.J.M. van Houdt.

 

Parket schuren in Haarlem door A.J.M. van Houdt.

 • Vele tevreden klanten ging u voor
 • Wij zijn bewezen een betrouwbare partner
 • Meer dan tientallen jaren ervaring
 • Vakmensen met passend diploma
 • Een échte specialist
 • Stofvrij schuren

Het kiezen voor A.J.M. van Houdt voor uw parket schuren in Zandvoort brengt vele voordelen met zich mee. Wij zijn een gespecialiseerde partij die hun werkzaamheden bijzonder nauwkeurig afrondt en zorgt dat u met een tevreden gevoel achter blijft. Wilt u meer weten over uw vloerreiniging, vloerreparatie, onderhoud, het plaatsen van plinten of parketvloer schuren in Zandvoort door A.J.M. van Houdt? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in.

Vraag direct een offerte aan
Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.