AJM VAN HOUDT®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Regio Den Haag

AJM VAN HOUDT ®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Den Haag

Parket schuren In Nieuw-Vennep

Op zoek naar een partij voor parket schuren in Nieuw-Vennep? Ga dan voor de professionals van A.J.M. van Houdt. Als u kiest voor ons om uw vloer te schuren, dan weet u zeker dat dit gebeurt door vakmensen die de beste producten en machines gebruiken om uw vloer weer in topconditie te krijgen. Wij zijn niet alleen actief in Nieuw-Vennep met parket schuren maar ook in Hoofddorp, Lisse en Hillegom. Meer weten over onze werkzaamheden? Lees dan verder.

A.J.M. van Houdt Onderhoudsproducten

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij al met vele merken en diverse soorten onderhoudsmiddelen mogen werken. Hierdoor weten we precies wat de invloed op uw vloer is van de verschillende merken en soorten. Wij kunnen daardoor uitstekend beoordelen welke middelen het beste van toepassing zijn op uw situatie.

Dit heeft ervoor gezorgd dat wij ook vaak benaderd om een adviserende rol aan te nemen voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar de beste parket onderhoudsproducten.  

Wanneer parket laten schuren?

Het is belangrijk dat uw parket eens in de tijd wordt geschuurd. Een vloer schuren in Nieuw-Vennep is geen eenvoudig klusje, kies daarom voor de specialisten van A.J.M. van Houdt. Wij kunnen ook bepalen of het nog mogelijk is om uw vloer te schuren of dat deze toch echt aan vervanging toe is. Wanneer u uw parket moet laten schuren hangt van vele factoren af zoals het gebruik, slijtage en nog meer. Met uw parket schuren in Nieuw-Vennep kunnen we de volgende problemen aanpakken:

 • Slijtage plekken
 • Waterschade
 • Krassen
 • Lichte deuken
 • Kleurverschillen

We kunnen niet alleen maar beschadigingen aanpakken door uw parketvloer te schuren in Nieuw-Vennep. Door onze werkzaamheden kunnen we namelijk ook de look van de vloer veranderen. Door een andere afwerking te kiezen kan uw vloer een hele andere look krijgen. Dit heeft vaak ook uitwerking op de gehele uitstraling van de kamer(s) waar de vloer in ligt.

Specialisaties A.J.M. van Houdt

 

Naast het parket schuren in Nieuw-Vennep hebben wij nog meerdere specialisaties ontwikkeld, welke natuurlijk wel allemaal te maken hebben met uw (parket)vloer. Naast het schuren van vloeren kunt u ook bij ons terecht voor vloerreparatie, vloerreiniging en het plaatsen van plinten. Al onze specialisaties worden verricht door gediplomeerde parketteurs zodat wij ten alle tijden de kwaliteit van onze werkzaamheden hoog kunnen houden. Bovendien hebben zij de beschikken over de beste producten en machines voor hun werk. Dit zijn allemaal factoren die van invloed zijn op het prachtige eindresultaat dat wij voor u kunnen bezorgen. Omdat een parketvloer schuren in Nieuw-Vennep het beste gaat als uw vloer helemaal leeg is, hebben wij een betrouwbare partner gevonden. Zij kunnen de spullen van de vloer halen, opslaan op een beveiligde plaats en natuurlijk de spullen weer terugbrengen wanneer de vloer geschuurd is. Hierdoor kunnen wij onze werkzaamheden op de best mogelijke manier uitvoeren, terwijl u verder geen omkijken heeft.

 

Afwerking van de vloer

Wat misschien wel het belangrijkste is na uw parket schuren in Nieuw-Vennep, is het aanbrengen van de juiste afwerking. Zoals gezegd kan een andere afwerking zorgen voor een nieuwe uitstraling, maar dat is niet het enige. De afwerking zorgt ook voor een beschermende laag van uw vloer. Wij hebben drie verschillende producten die u kunt kiezen voor de afwerking van de vloer: olie, hardwax en lak. Elk van deze opties heeft zijn eigen kenmerken en voor- en nadelen. Wilt u weten welke afwerking het beste bij uw vloer past nadat wij uw parketvloer hebben geschuurd in Nieuw-Vennep? Neem dan contact met ons op voor advies.

 

Parket schuren in Nieuw-Vennep door A.J.M. van Houdt.

 • Talloze tevreden klanten
 • Betrouwbaar
 • Vele jaren ervaring
 • Gediplomeerde vakmensen
 • Betalen na oplevering
 • Stofvrij schuren

Zoals u heeft kunnen lezen zijn er veel voordelen voor het kiezen voor A.J.M. van Houdt voor uw vloer schuren in Nieuw-Vennep. Wilt u weten wat wij voor uw vloer kunnen betekenen of bent u benieuw wat de kosten zijn voor parket schuren in Nieuw-Vennep door A.J.M. van Houdt? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand offerteformulier in.

Vraag direct een offerte aan
Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.