AJM VAN HOUDT®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Regio Den Haag

AJM VAN HOUDT ®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Den Haag

Parket schuren In Lisse

Uw parket schuren in Lisse? Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om dit zelf te proberen om kosten te besparen maar dat is niet verstandig. Een vloer schuren vereist specifieke kennis en het zelf schuren van de vloer kan voor veel hogere kosten zorgen als er ernstige beschadigingen worden gemaakt. Kies daarom voor A.J.M. van Houdt om uw parketvloer te schuren in Lisse, Hillegom, Nieuw-Vennep of Hoofddorp. Wij hebben alleen gediplomeerde vakmensen in dienst zodat u verzekerd bent van een top eindresultaat. Meer weten over A.J.M. van Hout en ons werk? Lees dan verder.

A.J.M. van Houdt Onderhoudsproducten

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij al met vele merken en diverse soorten onderhoudsmiddelen mogen werken. Hierdoor weten we precies wat de invloed op uw vloer is van de verschillende merken en soorten. Wij kunnen daardoor uitstekend beoordelen welke middelen het beste van toepassing zijn op uw situatie.

Dit heeft ervoor gezorgd dat wij ook vaak benaderd om een adviserende rol aan te nemen voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar de beste parket onderhoudsproducten.  

Wanneer parket laten schuren?

Wanneer een parket schuren in Lisse? Dat hangt van vele factoren af! Dat is dan ook de reden dat wij niet concreet kunnen zeggen hoe vaak en wanneer dit precies moet gebeuren. Veel hangt af van hoe er met de vloer wordt omgegaan en er zijn nog meer punten die belangrijk zijn. Wel kunnen we aangeven welke beschadigingen we kunnen verhelpen met uw parketvloer schuren in Lisse. Dit zijn de beschadigingen:

 • Slijtage plekken
 • Waterschade
 • Krassen
 • Lichte deuken
 • Kleurverschillen

Het is fijn dat we beschadigingen kunnen laten verdwijnen door uw parket te schuren in Lisse, maar dat is niet alles. Ook kunnen we de uitstraling van uw vloer veranderen dankzij het schuren van de vloer. Tijdens het schuren wordt namelijk de afwerking verwijdert, en juist die afwerking geeft een bepaalde look aan de vloer. Door te kiezen voor een ander soort afwerking na het schuren van uw parketvloer kan uw vloer en daardoor de hele ruimte een nieuwe uitstraling krijgen.

Specialisaties A.J.M. van Houdt

Parket schuren in Lisse en andere steden is niet onze enige specialisaties. We hebben ons gespecialiseerd in meerdere werkzaamheden, welke natuurlijk allemaal te maken hebben met werkzaamheden aan (parket)vloeren. Onze specialisaties naast het schuren van vloeren zijn: vloerreparatie, vloerreiniging en het plaatsen van plinten. Al onze werkzaamheden worden gedaan door experts die beschikken over de juiste diploma’s. Hierdoor kunnen we bij A.J.M. van Houdt altijd een hoge kwaliteit garanderen voor het parket schuren in Lisse en omstreken. Om ons werk zo goed mogelijk uit te voeren is het belangrijk dat er geen spullen en meubels meer op de vloer staan. Als u hier zelf geen omkijken naar wilt hebben, dan hebben wij een betrouwbare partner. Zij halen uw spullen op, bergen deze op een beveiligde locatie op en brengen de spullen weer terug als wij met uw vloer klaar zijn.

Afwerking van de vloer

Een van de belangrijkste onderdelen van ons werk, naast uw parketvloer schuren in Lisse, is het aanbrengen van de afwerking. De afwerking geeft de vloer een beschermende laag en kan de vloer een bepaalde uitstraling geven. Voor de afwerking heeft u bij ons de keuze uit drie verschillende producten: olie, hardwax of lak. Deze producten hebben hun eigenschappen en bijbehorende voor- en nadelen. Wilt u advies over welk product aansluit bij uw wensen? Neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag over het maken van de juiste keuze voor de afwerking na het schuren van uw parket in Lisse.

 

Parket schuren in Lisse door A.J.M. van Houdt.

 • Vele tevreden klanten
 • Hoge betrouwbaarheid
 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Gediplomeerde experts
 • Pas betalen na oplevering
 • Stofvrij schuren

Al met al is uw parket schuren in Lisse het beste als u dit laat doen door de professionals van A.J.M. van Houdt. Benieuwd wat wij voor uw vloer kunnen betekenen of ontvangt u graag een offerte voor een vloer schuren in Lisse of omgeving? Neem dan contact met ons op of gebruik onderstaand offerteformulier.

Vraag direct een offerte aan
Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.