AJM VAN HOUDT®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Regio Den Haag

AJM VAN HOUDT ®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Den Haag

Parket schuren In Hoofddorp

Parket schuren in Hoofddorp? Kies dan voor de specialisten van A.J.M. van Houdt. Wij zijn al verschillende jaren gespecialiseerd bezig met het onderhouden en schuren van vloeren in Hoofddorp en omgeving zoals Nieuw-Vennep, Lisse en Hillegom. Gedurende de tijd dat wij dit doen hebben we veel kennis verkregen als het gaat om parketrenovatie en het gebruik van verschillende soorten onderhoudsproducten. Omdat wij met deze kennis heel precies kunnen bepalen wat we met uw vloer schuren kunnen bereiken, kunnen wij de juiste verwachtingen aan u presenteren. Zo weet u precies waar u aan toe bent als u kiest voor A.J.M. van Houdt voor uw parket schuren in Hoofddorp. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, vul het offerteformulier in of lees verder.

A.J.M. van Houdt Onderhoudsproducten

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij al met vele merken en diverse soorten onderhoudsmiddelen mogen werken. Hierdoor weten we precies wat de invloed op uw vloer is van de verschillende merken en soorten. Wij kunnen daardoor uitstekend beoordelen welke middelen het beste van toepassing zijn op uw situatie.

Dit heeft ervoor gezorgd dat wij ook vaak benaderd om een adviserende rol aan te nemen voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar de beste parket onderhoudsproducten.  

Wanneer parket laten schuren?

Als u nog nooit uw parketvloer heeft laten schuren in Hoofddorp of heeft laten onderhouden, dan vraagt u zich misschien af wanneer parket schuren nodig is. Het is alleen zo dat we hier niet een eenduidig antwoord op kunnen geven omdat iedere vloer anders is en iedere vloer anders slijt. Bovendien hangt het ook af hoe u omgaat met de vloer. Laat u vaak wat vallen of bent u heel voorzicht en loopt u nooit met schoenen aan op de vloer? Zoals u misschien merkt zijn er meerdere factoren die van invloed zijn op wanneer parket schuren in Hoofddorp benodigd is. Wat we wel kunnen aangeven, is wat we kunnen verhelpen met uw parket schuren, en dat is het volgende:

 • Slijtage plekken
 • Waterschade
 • Krassen
 • Lichte deuken
 • Kleurverschillen

Naast het verhelpen van beschadigingen, kan een parket schuren in Hoofddorp zorgen voor een andere uitstraling van de ruimte. Met het schuren van uw vloer wordt namelijk ook de afwerking laag weggeschuurd. En juist deze laag zorgt voor het uiterlijk van de vloer. Door te kiezen voor een andere afwerking na het schuren, krijgt uw vloer een andere uitstraling wat voor een compleet nieuwe uitstraling kan zorgen in uw woning of bedrijfspand.

Specialisaties A.J.M. van Houdt

Bij A.J.M. van Houdt hebben we diverse specialisaties zoals het parket schuren in Hoofddorp. En om ervoor te zorgen dat onze specialisaties goed worden uitgevoerd, werken we alleen met mensen die het vakdiploma ‘Allround Parketteur’ hebben. U kunt dus met een gerust hart onze medewerkers uw parketvloer laten schuren. De ervaring van onze medewerkers wordt gecombineerd met het gebruik van enkel topproducten die beschikbaar zijn voor het schuren van uw vloer. Maar het parketvloer schuren in Hoofddorp is niet onze enige specialisatie. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in vloerreparatie, vloerreiniging en het plaatsen van plinten. Omdat wij uw gehele vloer gaan schuren, is het belangrijk dat de vloer volledig leeg is. Hierdoor kunnen wij zo efficiënt mogelijk werken en is uw vloer weer snel in topconditie. Om uw vloer leeg te halen, hebben we een zeer betrouwbare partner die uw meubels komt ophalen, beveiligd opslaat en ook weer terugplaatst. U geeft alles uit handen aan één partij en u hoeft zelf niks meer te regelen, hoe fijn is dat?

Afwerking van de vloer

Niet alleen uw parket schuren in Hoofddorp is wat wij doen. Na het schuren is het namelijk ook belangrijk om de vloer opnieuw af te werken zodat deze weer goed beschermd is. Op dit gebied zijn er verschillende mogelijkheden, elk met hun eigen eigenschappen. Voor de afwerking gebruiken wij olie, hardwax of lak. Meer weten of de verschillende eigenschappen van deze producten of wilt u weten wat het beste bij uw wensen en eisen past? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers adviseren u graag.

 

Parket schuren in Hoofddorp door A.J.M. van Houdt.

 • Vele tevreden klanten
 • Betrouwbare partner
 • Boven de 30 jaar ervaring
 • Parketteurs met vakdiploma
 • Officiële specialist
 • Stofvrij schuren

Er zijn verschillende redenen om voor A.J.M. van Houdt te kiezen voor het parket schuren in Hoofddorp. Hierboven heeft u vele voordelen gelezen om te kiezen voor ons. Wilt u meer informatie over uw parketvloer schuren door onze professionals? Of wilt u meer weten over de mogelijke kosten? Vul dan het onderstaande offerteformulier in en u ontvangt van ons een vrijblijvende offerte met een scherp tarief.

Vraag direct een offerte aan
Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.