AJM VAN HOUDT®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Regio Den Haag

AJM VAN HOUDT ®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Den Haag

Parket schuren In Haarlem

Uw parket schuren in Haarlem? Dat laat u toch wel doen door echte specialisten? Goed zo, kies dan voor A.J.M. van Houdt. Al tientallen jaren zijn wij bezig met het onderhouden en schuren van (parket)vloeren in Haarlem en omgeving zoals Bloemendaal en Zandvoort. Tijdens al deze jaren hebben we kennis vergaard over het gebruik van de beste producten en apparatuur voor parketrenovatie. Dankzij al deze kennis kunnen wij u ook precies vertellen wat u kunt verwachten als wij uw vloer schuren in Haarlem. U komt dus niet voor verrassingen te staan, behalve de verrassing hoe mooi uw vloer weer is geworden. Meer weten over de mogelijkheden? Lees dan verder of neem contact met ons op.

A.J.M. van Houdt Onderhoudsproducten

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij al met vele merken en diverse soorten onderhoudsmiddelen mogen werken. Hierdoor weten we precies wat de invloed op uw vloer is van de verschillende merken en soorten. Wij kunnen daardoor uitstekend beoordelen welke middelen het beste van toepassing zijn op uw situatie.

Dit heeft ervoor gezorgd dat wij ook vaak benaderd om een adviserende rol aan te nemen voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar de beste parket onderhoudsproducten.  

Wanneer parket laten schuren?

Heeft u nog nooit uw vloer laten onderhouden of uw parket laten schuren in Haarlem? Dan is het waarschijnlijk wel tijd dat u dit laat doen, tenzij de vloer recentelijk is gelegd natuurlijk. Maar heeft u een huis gekocht waar de vloer al in lag, dan is het misschien lastig te bepalen wanneer het tijd is om uw vloer te schuren. Maar er is helaas niet één antwoord op de vraag. Het is niet standaard altijd maar één keer per jaar. Er zijn meerdere factoren die bepalen of het nodig is dat uw vloer wordt geschuurd. Zo hangt ervan af of u vaak wat laat vallen of dat u juist heel zuinig bent op de vloer en nooit met schoenen op de houten vloer loopt. Dit heeft er allemaal mee te maken wanneer uw vloer weer geschuurd moet worden. Buiten het feit om dat we niet precies kunnen aangeven wanneer uw vloer geschuurd dient te worden, kunnen we u wel vertellen wat we kunnen verhelpen met uw parket schuren in Haarlem.

 • Slijtage plekken
 • Waterschade
 • Krassen
 • Lichte deuken
 • Kleurverschillen

Er zijn niet alleen maar problemen die we kunnen verhelpen met het schuren van uw parket in Haarlem. We kunnen er ook voor zorgen dat uw vloer en daardoor de gehele kamer een andere uitstraling krijgt. Gedurende het schuren van uw parket wordt namelijk ook de afwerking verwijdert. En juist die afwerking geeft de vloer een bepaalde kleur, glans of juist geen glans. Door de afwerking te verwijderen en een nieuwe afwerking aan te brengen krijgt uw vloer een andere uitstraling en die heeft ook effect op de uitstraling van de kamer waar de vloer ligt.

 

  Specialisaties A.J.M. van Houdt

  Er zijn verschillende werkzaamheden waar we ons in gespecialiseerd hebben naast het parket schuren in Haarlem. U kunt bij ons namelijk ook terecht voor vloerreparatie, vloerreiniging en het plaatsen van plinten. Onze specialismes worden enkel uitgevoerd door erkende parketteurs die beschikken over het vakdiploma ‘Allround Parketteur’. Zo bent u verzekerd dat de werkzaamheden door experts worden uitgevoerd op de juiste manier. Onze werkzaamheden worden door specialisten uitgevoerd die gebruiken maken van topproducten en het beste materiaal om hun werkzaamheden mee uit te voeren. Uw parketvloer schuren in Haarlem kan een zware klus zijn zonder het gebruik van de beste materialen. Dat is dan ook een van de redenen dat wij alleen met dat soort materiaal werken. Natuurlijk is het op sommige momenten nog steeds zwaar maar dat hoort erbij. Omdat het zwaar is en eenvoudig fout kan gaan, is het belangrijk dat u het werk laat doen door specialisten. Kies voor A.J.M. van Houdt als u verzekerd wilt zijn voor een prachtig eindresultaat.

  Afwerking van de vloer

  Na het parket schuren in uw woning in Haarlem, is het belangrijk om de vloer ook weer af te werken. Dit kan met olie, hardwax of lak. Deze drie verschillende producten hebben hun eigen kenmerken en sluiten dus aan bij diverse wensen van u. De afwerking is erg belangrijk omdat deze laag de vloer beschermt tegen bijvoorbeeld vocht en lichte beschadigingen. Weten welke afwerking na uw vloer schuren in Haarlem bij u moet worden toegepast? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag.

   

  Parket schuren in Haarlem door A.J.M. van Houdt.

  • Al veel tevreden klanten
  • Betrouwbare partner
  • Tientallen jaren ervaring
  • Specialisten met het juiste diploma
  • Officieel een specialist
  • Stofvrij schuren

  Bovenstaande punten zijn enkele voorbeelden van de redenen om te kiezen voor uw parket schuren in Haarlem door A.J.M. van Houdt. Kiest u voor ons, dan kiest u voor specialisten als het gaat om parketvloeren schuren, vloerreparatie, onderhoud van uw vloer en/of het plaatsen van plinten. Wilt u weten wat A.J.M. van Houdt voor u kan betekenen? Neem dan direct contact met ons op of vul onderstaand offerteformulier in en ontvang een scherpe, vrijblijvende offerte.

  Vraag direct een offerte aan
  Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.