AJM VAN HOUDT®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Regio Den Haag

AJM VAN HOUDT ®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Den Haag

Parket schuren In Bloemendaal

Uw parket schuren in Bloemendaal? Dan is A.J.M. van Houdt de ideale partij. Natuurlijk kunt u zelf uw vloer schuren maar dan dient u wel de juiste machines te huren, de juiste producten te kopen en de machines op de juiste manier te kunnen gebruiken. Als u dit niet doet, dan kunt u ernstige beschadigingen toebrengen aan de vloer wat zorgt voor extra duren reparatiewerkzaamheden. Naast het parket schuren in Bloemendaal doen wij dit ook in Haarlem en Zandvoort. Benieuwd wat A.J.M. van Houdt voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op of lees hieronder verder.

A.J.M. van Houdt Onderhoudsproducten

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij al met vele merken en diverse soorten onderhoudsmiddelen mogen werken. Hierdoor weten we precies wat de invloed op uw vloer is van de verschillende merken en soorten. Wij kunnen daardoor uitstekend beoordelen welke middelen het beste van toepassing zijn op uw situatie.

Dit heeft ervoor gezorgd dat wij ook vaak benaderd om een adviserende rol aan te nemen voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar de beste parket onderhoudsproducten.  

Wanneer parket laten schuren?

Uw parket schuren in Bloemendaal moet eens in de zoveel tijd gebeuren. Hoe vaak en wanneer dit precies moet, is niet voor iedereen gelijk waardoor er geen concreet antwoord is. Veel is afhankelijk hoe u omgaat met de vloer. Bent u zeer voorzichtig en loopt u bijvoorbeeld alleen met sokken of pantoffels over de vloer dan kan het zijn dat u minder vaak uw vloer hoeft te laten schuren dan wanneer u vaak drinken laat vallen en dergelijke. We kunnen wel aangeven wat we kunnen verhelpen met uw parketvloer schuren in Bloemendaal, zo kunt u zelf bepalen of het tijd is om dit te laten doen.

 • Slijtage plekken
 • Waterschade
 • Krassen
 • Lichte deuken
 • Kleurverschillen

Naast de problemen de hierboven staan, kunnen we met uw vloer schuren in Bloemendaal ook het uiterlijk van de vloer veranderen. Bent u het zat hoe uw vloer er uitziet en bent u toe aan wat anders? Het is dan niet nodig dat u een hele nieuwe vloer laat leggen. Door uw parket te schuren verwijderen we onder andere de afwerking die de kleur bepaalt. Het kiezen voor een andere afwerking zorgt ervoor dat u een andere uitstraling aan uw vloer geeft. Dit heeft ook een uitwerking op de uitstraling van de ruimte waar de vloer ligt. Door te kiezen voor A.J.M. van Houdt voor het schuren van uw vloer kunt u uw woning een andere look geven.

Specialisaties A.J.M. van Houdt

Bij A.J.M. van Houdt zijn we niet alleen gespecialiseerd in het parket schuren in Bloemendaal, nee we kunnen nog veel meer met al onze kennis. Natuurlijk heeft dit wel allemaal te maken met vloeren! Wij zijn ook beschikbaar voor vloerreparatie, vloerreiniging en het plaatsen van plinten, naast uw parketvloer schuren. Omdat wij alleen maar gediplomeerde werknemers hebben, kunnen wij een hoge kwaliteit van onze werkzaamheden garanderen. Dit komt ook omdat zij enkel hoogwaardige producten en machines gebruiken. Een parketvloer schuren in Bloemendaal is niet zomaar een klusje maar een echte kunst om dit op de juiste manier te doen. En om dit op de juiste en beste manier te doen, is het belangrijk dat uw vloer helemaal leeg is zodat er niks meer in de weg staat. Om u hierbij te helpen hebben we een betrouwbare partner die uw spullen ophaalt, de spullen beveiligd opslaat en natuurlijk ook weer terugbrengt. Kiest u voor A.J.M. van Houdt, dan kiest u voor een totaaloplossing voor uw parket schuren in Bloemendaal inclusief het voorwerk.

Afwerking van de vloer

Als uw parket geschuurd is, is het belangrijk dat deze ook weer goed wordt afgewerkt. De afwerking na het parket schuren in Bloemendaal zorgt er namelijk voor dat uw pas geschuurde vloer weer beschermd is. Voor de afwerking van de vloer zijn er drie mogelijkheden: olie, hardwax en lak. Deze mogelijkheden hebben hun eigen kenmerken die bepalen hoe uw vloer wordt beschermd en de uitstraling van de vloer. Bent u benieuwd voor welke afwerking u het beste kunt kiezen? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over de juiste afwerking die bij uw wensen past.

 

Parket schuren in Bloemendaal door A.J.M. van Houdt

 • Vele tevreden klanten
 • Betrouwbaar
 • Ruim 30 jaar ervaring
 • Officiële specialist
 • Betalen na oplevering
 • Stofvrij schuren

Door te kiezen voor A.J.M. van Houdt voor uw parketvloer schuren in Bloemendaal zorgt ervoor dat u zeker weet dat het door echte vakmensen wordt gedaan. Dit biedt vele voordelen ten opzichte van het laten doen door amateurs. Wij kunnen u garanderen dat u blij zult zijn met het eindresultaat. Weten wat wij voor u kunnen betekenen met het schuren van uw vloer? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand offerteformulier in voor een scherpe, vrijblijvende offerte.

Vraag direct een offerte aan
Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.