AJM VAN HOUDT®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Regio Den Haag

AJM VAN HOUDT ®

Dé specialist in parketrenovatie en parket onderhoudsproducten in Den Haag

Parket schuren In Hillegom

De beste partij voor parket schuren in Hillegom of omgeving? Dat is natuurlijk A.J.M. van Houdt. Waarom zou u voor ons kiezen en niet zelf uw vloer schuren? Een vloer schuren is niet zomaar een klusje. Het vraagt bijzonder veel kennis om dit tot een goed einde te brengen. Heeft u deze kennis niet, dan kunt u ernstige schade aan uw vloer toebrengen welke veel geld zal kosten om te repareren. Laat daarom altijd uw parket schuren in Hillegom door professionals. Naast Hillegom kunt u ook bij A.J.M. van Houdt terecht voor werkzaamheden in Hoofddorp, Lisse en Nieuw-Vennep. Meer weten over onze werkzaamheden? Lees dan verder of neem contact op.

A.J.M. van Houdt Onderhoudsproducten

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij al met vele merken en diverse soorten onderhoudsmiddelen mogen werken. Hierdoor weten we precies wat de invloed op uw vloer is van de verschillende merken en soorten. Wij kunnen daardoor uitstekend beoordelen welke middelen het beste van toepassing zijn op uw situatie.

Dit heeft ervoor gezorgd dat wij ook vaak benaderd om een adviserende rol aan te nemen voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar de beste parket onderhoudsproducten.  

Wanneer parket laten schuren?

Er zijn verschillende dingen die van invloed zijn op wanneer u uw parket moet laten schuren in Hillegom of omgeving. Dit is dan ook de reden dat we geen concreet antwoord kunnen geven. Wel kunnen we aangeven wat we kunnen verhelpen met uw vloer schuren. Dat is:

 • Slijtage plekken
 • Waterschade
 • Krassen
 • Lichte deuken
 • Kleurverschillen

Natuurlijk is het goed om te weten dat we bovenstaande beschadigingen kunnen oplossen door het schuren van uw parketvloer in Hillegom, maar dat is niet het enige wat we kunnen bereiken met het schuren. Zo is het ook mogelijk om de look van uw vloer te veranderen. U kunt er dus ook voor kiezen om uw parket te laten schuren wanneer u graag een andere uitstraling aan uw kamer en vloer wilt geven. Door een andere afwerking te kiezen dan de huidige zal de vloer een hele nieuwe uitstraling krijgen die ook zorgt voor een andere uitstraling aan de gehele ruimte waar de vloer ligt.

Specialisaties A.J.M. van Houdt

Naast uw parketvloer schuren in Hillegom en andere steden, hebben we bij A.J.M. van Houdt nog meer specialisaties. Dit zijn vloerreparatie, vloerreiniging en het plaatsen van plinten. Wij zijn dus de beste partij voor alles dat te maken heeft met vloeronderhoud. Soms is uw vloer schuren niet nodig en is een vloerreiniging voldoende. En ook daar zijn wij dus voor in te schakelen. Al onze werkzaamheden worden gedaan door specialisten die beschikken over een vakdiploma. Hierdoor weten wij zeker dat wij altijd hoge kwaliteit werkzaamheden kunnen leveren aan iedereen. Maar om onze werkzaamheden zo goed uit te voeren, is het wel belangrijk dat er een goede voorbereiding wordt getroffen. En dat is het geval als de gehele vloer leeg is zodat we niet hoeven te slepen met spullen. Kunt u de spullen niet kwijt op een andere plek of wilt u hier liever niet naar omkijken? Dan hebben wij een betrouwbare partner. Zij komen uw spullen ophalen, slaan deze op een beveiligde plek op en brengen de spullen natuurlijk weer terug als wij klaar zijn met het schuren van uw parket in Hillegom.

Afwerking van de vloer

Na uw parket schuren in Hillegom, komen we aan bij een van de meest bepalende werkzaamheden, het afwerken van de vloer. Hiervoor kunnen wij drie verschillende producten gebruiken: olie, hardwax of lak. Elk van deze producten heeft zijn eigen factoren met bijbehorende voor- en nadelen. De afwerking is bepalend voor de look and feel van de vloer. Het is dus daarom belangrijk dat u zeker weet dat u de juiste afwerking kiest. Weet u niet goed welk product aansluit bij uw wensen? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u adviseren zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt.

 

Parket schuren in Hillegom door A.J.M. van Houdt

 • Altijd tevreden klanten
 • Zeer betrouwbaar
 • Tientallen jaren ervaring
 • Gecertificeerde vakmensen
 • Betalen ná oplevering
 • Stofvrij schuren

Kortom; voor parket schuren in Hillegom moet u bij A.J.M. van Houdt zijn. Wij hebben veel ervaring, werken met vakmensen die beschikken over juiste diploma’s en we werken enkel met de beste producten en apparatuur. Wilt u meer weten over wat wij voor uw vloer kunnen betekenen of wilt u weten wat de kosten zijn van uw parketvloer schuren in Hillegom of omgeving? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in.

Vraag direct een offerte aan
Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.