A.J.M. Van Houdt Parket Renovatie

Sinds 1992 is Albert van Houdt gespecialiseerd in hoogwaardige parketrenovatie. Niets geeft meer voldoening en is in de ogen van Albert mooier dan een parketvloer welke weer tot in detail is gerenoveerd. 

Al jarenlang komt hij bij zowel particulieren als bedrijven op afspraak om parketvloeren te inspecteren en om hier zijn kritische blik op te werpen, waarna hij u voorziet van een vakkundig advies.

Zoals u wellicht al weet is er geen parketvloer is het zelfde, zo zijn er meer dan 500 houtsoorten van Eiken tot aan Afzelia. Daarnaast zijn er ook diverse vloersoorten zoals lamelparket, massief en multiplank. Om tot de beste én mooiste behandeling te komen van uw vloer is het belangrijk dat deze word beoordeeld door een echte specialist. 

Albert Van Houdt voorziet u met alle liefde van een passend en vrijblijvend advies omtrent parket renovatie. Zo zijn er na het schuren vele mogelijkheden zoals, oliën, lakken en hardwaxen. Een ieder met zijn eigen unieke eigenschappen en uitstraling.

A.J.M Van Houdt Werkt uitsluitend met hoogwaardige machines

Kwaliteit is het doel het middel, hoogwaardige parketschuurmachines van BONA. Door gebruik te maken van de meest moderne machines en de juiste schuurtechniek worden de beste en mooiste resultaten behaald. Een houten parketvloer wordt met de nieuwste Bona Belt HD 2.4 (2017) bandschuurmachine van grof naar fijn geschuurd (indien noodzakelijk) in 3 tot 4 gangen. Voor het schuren van de randen (kanten) maken wij gebruik van een High Quality kanten schuurmachine welke ook op moeilijk te bereiken plekken kan komen zoals onder een radiator. Voor de laatste fase (polijsten) wordt er gebruik gemaakt van de Bona Flex en het MultiHole Systeem. Hierdoor wordt de olie optimaal aangebracht op de vloer.

Parket Renovatie
Parket Renovatie
Parket Renovatie